Header

Hej! Idag så va jag,lucke,Ellinor, Rebecca  och David på väla o handla en massa mat o godis o allt. kommer skriva lite som hänt hela dagen.


Först på tåget så flippa vi ut o hande skit kul och tog " selfie's

Och när vi va på väla så hade jag köpt sen klubba som e en (snopp) o jag börja as garva för nellan såg den så jag typ fick en kines fläskarm mitt i huvet  och när vi va på knutpunkten så satt där en kvinna och hennes man o mannen säger till lucke vart jag använder den klubban nånstans. Han va typ 70 😂

Nu kommer de roliga! Vi satt på tåget o en tjej gick in o glömt låsa så en gubbe på 70+ öppna dörren o där sitter hon på toan o han kommer där. O när han ska trycka på knappen så öppnas dörren helt o alla ser henne (as garva)

Gubbjävel! Jag o Rebecca sitter med fötterna på ett säte så en gubbe o en kärringen sa till oss att vi skulle ta ner fötterna o de gjorde vi sen så sa gubben bara ja dom har dålig uppfostran o gubbjävlen vet inget om vår uppfostran så vi lacka sönder! Sen efter ett tag sätter Rebecca upp fötterna på på sätet o den gubben bara NER MED FÖTTERNA!!! O sen när vi va framme så vi bara ÄNTLIGEN FRAMME! 

Vi missa bussen)) Vi stack in till Klippan för lucke skulle göra en sak så vi ringer hans farmor o hon svarar inte så vi bestämde oss att gå till Ljungbyhed o typ halv vägs till Ljungbyhed så kommer Ellinors bror o kör oss hem. Snacka om att vi har ont i benen :)

Så denna dagen o varit skit kul tills gubben sa till oss.

Ha de så bra ❤️😂

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Dagens köp 👌 va på väla en stund. Sen Ikea o åt. Annars chill dag 😉 kanske ut o fota 👌😍 isåfall kommer bilderna sen ❤️😄  Skorna e när vi ska åka till thailand. Liksom lätta skor o så ❤️ Ha de bra så länge 

Likes

Comments


hej sitter nu i skolan och har inget att göra. Men tänkte iaf börja blogga igen

Likes

Comments

hej bloggen va ett tagsen men idag va jag hemma från skolan för ont i magen. vakna vid 11 och käka. Vid fyra kom tik hem och såg att peters cykel va stulen. VI gick till pappa som va på jobb och jag och tik jobba sen vid halv åtta så åkte vi till city gross och jag o tik kolla lite rundor på familia men hitta inget och dom stängde kl 8. köpte lite gottis 10 påsar chips.

kände att detta inlägget va långt :)
  • 105 Readers

Likes

Comments

hej alla läsare! ligger i sängen och äter godis ♥ sen blir de väll att gå ut en sväng med kusinen. Liten ego bild från igår
  • 125 Readers

Likes

Comments

käkar lite kvällmat. kornfleks med hallon och jordgubbar :) gott

Likes

Comments

förlåt men har inte orkat blogga men nu ska jag skärpa mig. jag har inte haft internet i skolan så därför har jag fått göra inlägg hemma och e ute väldigt ofta. men liten uppdatering. idag vakna jag och åt frukost och sen satt vid datan och ska snart duscha.sen blir det inte så mycket mer.

Likes

Comments

nu har jag so-prov och har fett tråkigt. så skicka på snapchat: elinberglundsex och kik : elinberglund1

Likes

Comments

hej nu sitter jag här och äter frukost som är glass jag e inte sugen på något annat så de fick bli de :) men snart ska jag gå till bussen hejdå:*

Likes

Comments

hej igen! nu har jag duschat och ska titta film med energi dricka och chips :D

Likes

Comments