View tracker

Detta var då bilder från förfesten till studentfest nr3. Det var iaf jätte mysigt och roligt, som ni nog ser valde vi att vara katter haha, cute eller hur?

Men allts en sak, det snöar!!! Redan.. tycker bara att det ska finnas snö en vecka innan julafton och sen försvinna en vecka efter nyår, det hade vart perfekt🙈

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag var jag i Ullared igen, fast denna gången med min mamma och min ena kusin. Det var roligt som vanligt, dock var det mycket mer människor där än förra gången. Jag köpte iaf en ny vinterjacka och andra "fylla på saker" som behövdes, man hittar tyvärr alltid saker man behöver..

Imorgon blir det iaf att åka till Helsingborg och spela laserdom med ett gäng från skolan, tror vi blev 16 pers så det kommer bli hur kul som helst!

Likes

Comments

View tracker

Såg nyss en film/dokumentär tillsammans med min familj som National Geographics har gjort. Den handlar om hur vi förstört jorden men även hur vi fortfarande kan ändra på det innan det är kört. När jag kollar på sånt här blir jag nästan alltid rädd. Rädd för hur världen kommer se ut om några år, när kanske ens barn lever. Hur man ens kan vilja föda ett barn till denna världen när man bara vet att allt kommer skita sig. Det är hemskt, man blir mörkrädd. Men kan lova dig att denna filmen är värd din tid, man får en riktig tankeställare, som faktiskt kan behövas även om det kanske är jobbigt. Det är bara en timme och trettio minuter av ens liv och det kan man faktiskt offra.

Btw förlåt om jag låter så dramatisk, men budskapet i filmen är faktiskt riktigt viktigt. Dessutom är Leonardo DiCaprio med i den ;)

Likes

Comments

Ibland blir man bara så sugen på glass. Det är extra mysigt när man dessutom kryper ner med en filt i soffan och sätter på en bra serie eller film.
Vardagslyx helt enkelt

Likes

Comments

Ny klänning och nya bikinis från Nelly.com
Visst är dom fina?
Klicka på bilderna ifall ni vill kolla mer på något

Likes

Comments

1. Börjat rida igen, fast nu hos en annan.
2. Världens träningsvärk i benen sen i söndags då jag red.
3. Min beställning från Nelly har kommit (Bilder kommer).
4. Varit hos vårdcentralen och fått medicin för att jag blivit sjuk.
5. Shoppat på Ullared.
6. Köpt bruna linser till Halloween.
7. Kört iväg min blivande bil till verkstan för lagning.
8. Varit hos tandläkaren och fått besked att jag antagligen snart ska få mina implantat.
9. Köpt en laserpekare åt katten, hur roligt som helst.
10. HAR BÖRJAT TA TAG I LIVET IGEN, halvt iallafall.

Likes

Comments

För ett tag sen beställde jag hem Fudge Clean Blonde silver schampo. Kan säga att jag inte ångrar det. Den är verkligen såå bra! Man ser redan resultat efter första gången vilket jag tycker är jätte bra, man orkar heller inte använda det varje gång vilken man då inte måste eftersom att det är så himla effektivt. Har tyvärr inga "efter bilder", de bilder ni ser ovan är innan jag använt schampot. Jag har inte fått någon bra "efterbild" så jag struntade i det.
​(Står i bikini för att jag då precis vart ute och solat i värmen, obs värmen som var då, om du undrade)

Men behöver du ett bra silver schampo så rekommenderar jag verkligen detta!

Likes

Comments

Jag stör mig verkligen på att jag varit så dålig på att uppdatera här. Jag har tagit bilder och jag har fört över dem till datorn. Men har inte orkat redigera och komma på något bra att skiva trotts att jag haft mycket att berätta. Störigt. Men nu fick ni iallafall 3 olika "looks" som jag har haft någon gång under de senaste veckorna. Ser dock väldigt brunhårig ut på den bilden i mitten haha.

Likes

Comments

​För någon vecka sen, då kunde man nästan gå i shorts. Men nu? Nu har jag allvarligt talat börjat med min vinterjacka eftersom att det varit så himla kallt ute! De dagar man gått med en tunn bomberjacka har man nästan hållit på att frysa ihjäl. Så ja tack till vinterjackan. Någon mer som känner samma sak?

Känns ändå lite hemskt att sommaren är över och att mer än halva året har gått! Jag vet knappt vad jag har gjort ens, det har verkligen gått så HIMLA fort. Nästa år tar jag studenten och jag har fortfarande ingen aning vad jag vill göra mer än att jobba ett tag. Bra koll på livet alltså haha..  Dock är det rätt härligt att det snart är jul, snö, julklappar och allt sånt. Så mysigt. Det är typ det man gillar med hösten och vintern, att man får en sån mysig stämning när man kryper ner i soffan med en filt i mörkret. För man lever ju nästan bara i mörker haha. Mörkt när man går till skolan och sen mörkt när man kommer hem. Men än är det ju inte så, så det är sköönt :)

Likes

Comments

Inte världens bästa bilder men shit va kul det var när vi såg honom! Dock fick vi några extremt skrikande tjejer bakom oss, så kändes nästan som om man skulle bli döv hahha. Han hade ju rätt mycket playback men jag tycker ändå han var bra, han sjöng iaf några låtar "utan".

De andra dagarna vi var i Sthlm så gick vi mest runt och shoppade, hittade en tröja, en kofta, ett par långa skor som typ alla har just nu (känns det som iaf) och en foundation. Sen självklart mat.

Är just nu i skolan och ska snart hålla i ett tal, så ge mig good luck!

Likes

Comments

Instagram@amanddahh

kontakta mig?
_amanda@live.se