Header

Usch jag vart missnöjd med denna sminkning, men det är kul att testa och experimentera så man blir bättre. Jag hade bråttom när jag sminkade mig också så det hjälpte inte direkt, haha. Jag var bara sugen på att testa lite blått. Bildens gjorde inte riktigt färgen rättvisa, men mina läppar och ögon är blåa, sen ser det kanske lite konstigt för jag har inget smink på ansiktet, jag har aldrig det. Så sminket ser typ bara halv klart ut då. Aja nu måste jag kila till min träning, Kram.

Likes

Comments

Hejsan! Idag så har jag inte gjort någonting speciellt, jag åkte till Västerås och köpte en fjärrkontroll till min systemkamera, kollade lite på Netflix och hade träning. Vi hade tema träning och det var Disney. Jag var Boo från Monsters Inc.

Imorgon så ska jag vara i skolan och designa skolkläder hela dagen, sen kanske jag svänger förbi jobbet och jobbar extra i någon timme, jag är inte säker än. Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering, det ska bli bättre. Nu ska jag hoppa in i duschen sen sova, Godnatt.

Likes

Comments

Hej underbara! Idag kom jag inte iväg till skolan men tänkte försöka vara väldigt produktiv idag ändå, jag ska plugga, träna, stretcha och kanske övningsköra? Har aldrig övningskört men jag måste börja göra det.

Idag är jag glad för det är sånt fint väder, sommaren kommer nog komma snabbt hit hoppas jag. Nu ska jag äta lite sen plugga, Kram.

Likes

Comments

Herregud vad kul det är att skriva detta, jag ska åka till Malta nu i April! Jag ska dit med min bästa vän och vi ska vara där i 6 dagar. Jag har aldrig flygigt tidigare så det känns lite nervöst, jag är mer rädd för alla människor som kommer vara där, på grund av min socialfobi. Vädret har jag har hört så ligger det runt 20 grader vid den tiden och det är ju skönt. Jag behöver lite sol känner jag. Vi åker dit om 51 dagar. Jag är såå taggad! Dock så måste jag börja spara lite pengar nu.. det är inte lika kul. Jag hoppas att det är fint där, man kan ju inte alltid lita på bilder, och så hoppas jag att det är fint väder.

-Inte mina bilder-

Likes

Comments

Jag fick hem detta igår, det är en maskin för att göra rent ansiktet lättare. Den har tre olika mönster och går på batteri. Den kostade bara en hundring så jag tänkte att jag kunde testa. HÄR finns den om du är intresserad att testa den du också. Jag Skriver vad jag tycker om den om kanske 1-2 veckor.

Likes

Comments

Hej! Idag kom jag äntligen iväg till jobbet, det är så kul där. Jag ska dit en stund imorgon efter skolan för att ta ikapp lite för jag har vart borta så mycket. Sedan har jag träning vid klockan 6. Just nu sitter jag och kollar på Titanic, jag måste ha sett den filmen minst 10 gånger och blir aldrig trött på den.

Nu ska jag äta mat och kolla vidare på Titanic, Kram.

Likes

Comments

Jag är en sån stor djurälskare. Min familj har alltid haft något slags husdjur, dem blir verkligen en del i familjen. Min pojkvän har hästar, ankor, höns, tuppar och katter, det är så otroligt mysigt att vara där! Jag kanske kan fota lite någon gång? I helgen ska nog jag och min pojkvän hjälpa hans föräldrar med ved och sånt. Jag har börjat prata om att skaffa en till katt, vi har alltid haft två men den ena gick bort för nått år sedan tyvärr. Så förmodligen blir det en liten kattunge till sommaren.

Likes

Comments

Hejsan! Har du haft en bra dag idag? Jag hoppas att du har haft det, min dag har vart bra iallafall. Jag kom inte iväg till jobbet idag, jag kommer typ aldrig iväg och det är jätte tråkigt. När min pojkvän slutade på sitt jobb så hämtade han upp mig och vi åkte och tvättade hans bil, mysigt va? hahah. Vi var hos han en stund och gjorde inget speciellt, sedan så åkte jag hem och åt pizza, åt glass och kollade på Gossip Girl.

En enkel men mysig dag. Jag fick en choklad ros av min pojkvän och en liten låda av min lillasyster, jätte gulligt. Jag ska verkligen försöka att gå imorgon till jobbet, Godnatt.

Likes

Comments

Igår så kom det aldrig upp något inlägg, insåg jag idag.. jag hade skrivet ett inlägg och fotat igår, men det vart något fel så den kom aldrig upp.. så nu antar jag att jag är ute ur Nouws tävling. Meeen jag ska ändå försöka uppdatera varje dag, jag gillar verkligen att blogga.

Just nu är jag påväg hem från min pojkvän, jag har träning vid fyra och ska göra mig i ordning till det. Vi hörs senare, Kram.

Likes

Comments

Hejsan! Idag kom jag inte iväg till skolan, inte igår heller. Jag får plugga ikapp lite nu i helgen. Idag ska jag inte träffa någon utan jag ska vara själv och med min familj. Det kommer inte vara hela familjen men dem flesta. Vi kanske kollar på en film eller någonting. Annars så kommer jag nog kolla på Friends, kollar på det hela tiden typ haha. Hoppas att ni får en jätte bra helg, kram.

Likes

Comments