Header

Hej!
Jag uppdaterade ingenting igår, men jag mådde inge bra.

Jag tog mig iväg till jobbet och allt var bra. Jag kom hem vid halv fem och strax efter det så började jag må jätte dåligt.
Jag fick dåliga tankar, starka tankar. Jag kände mig inte under kontroll. Jag grät och grät och visste inte vart jag skulle ta vägen. Jag fick smärta i bröstkorgen som bara låg där och jag började få svårt att andas. Jag ville bara försvinna och glömma allt. Detta pågick hela kvällen i olika grader, fram och tillbaka. Men det vart aldrig bra igår.

Idag vaknade jag upp runt sju och bara visste att jag inte kunde gå till skolan, jag gick och borstade tänderna (för jag hann inte göra det igår) sedan så gick jag och sov igen. Idag mår jag bättre, och kommer försöka gå till skolan imorgon.

Dessa bilder är på mig, min bror och min kusin när vi va små, tror vi var i Astrid Lindgrens värld.

Likes

Comments

Jag kom hem vid halv fem, och hoppade direkt ner i sängen och myser, kanske tar en tupplur också. Jag jobbar i sex timmar måndagar - onsdagar hela denna termin i samma affär, Titt-in heter den. Jag har aldrig jobbat med kläder förut och jag hoppas att det blir kul.

Personalen jag träffade på idag var jätte trevliga och hjälpsamma. Jag fick först gå runt mycket, lära känna butiken och veta vad som finns vart på ett ungefär. Samtidigt som jag gjorde detta så vek jag och gjorde det snyggt. Sedan så fick jag plocka upp nya kläder, och dem skulle packas upp, larmas, sätta på prislappar och sedan kan man hänga upp dem.
Tiden flög iväg och jag är öm i kroppen nu för jag har stått så mycket. Resten av dagen idag blir att vila och ta det lugnt, om jag orkar så kanske jag pluggar lite.

Likes

Comments

Jag vart nyss klar med bloggens nya heder, jag vart ganska så nöjd med den. Bilden är på mig och min vän från förra året. Nu så ska jag tvätta bort mitt smink sedan hoppa in i badet. Medan mitt hår sen torkar måste jag plugga lite för jag har kvar uppgifter från förra året, men måste också hinna sova innan första dagen på nya jobbet imorgon. Vi hörs imorgon, godnatt.

Jag tycker det är så stelt att fota mina ögon såhär, men jag blev hyfsad nöjd med sminkningen. Dock är detta på kvällen så sminket är inte på topp längre.

Likes

Comments

Ehm ja.. Jag försvann, igen.. Jag har haft grov ångest och sånt för julen och nyår. Det är inte allt men jag har ingen bra anledning till varför jag försvann. Men jag hade tänkt att i år så ska jag bli mycket bättre på att blogga! Jag ska börja med att försöka blogga minst en gång om dagen. Jag tänkte skippa att säga vad jag har gjort under denna tiden, men jag hoppas att ni hade bra jul och nyår och får ett super bra år nu. Jag har faktiskt skrivit ner några saker som jag vill klara av och göra detta år, får hoppas att jag klarar av allt.

Idag har jag vilat ut mig det sista eftersom att jag börjar imorgon. Jag ska praktisera på ett nytt ställe inom skolan nu, i en annan stad så jag har fixat tågkort och sånt. Jag är nervös men det går nog bra, jag ska dit imorgon och på Onsdag, sedan är jag i skolan på Torsdag och Fredag. Så kul att vara tillbaka, kram!

Likes

Comments

Hejsan! Igår så var jag med min pojkvän på kvällen, på dagen så var han i Västerås och shoppade. Jag var kvar här för att jag klarar inte av allt folk med min socialfobi. Men jag köpte online, så när det kommer så lägger jag ut det här och visar. Idag så har det vart en seg dag, jag var förbi på en julmarknad en snabbis. Annars så har jag mått ganska illa idag och har inte vart så sugen på att göra någonting.

'Nu sitter jag och kollar på Wild things Sverige, det är faktiskt väldigt roligt att se på.

-Bild från i Torsdags-

Likes

Comments

Hejsan på er! Idag så startades min dag super dåligt.. Jag var så omotiverad att gå upp och gå till skolan, jag försökte men jag kom aldrig iväg tyvärr. Men just nu så mår jag ganska så bra, har lite ont i huvudet bara. Idag så har jag tagit det lugnt, men kommer vara tvungen att plugga och försöka ta mig iväg till träningen.

Jag testade ett rött läppstift som jag hade liggandes i min sminklåda, jag tyckte det vart fint. Jag är så rädd att gå ut med färgade läppstift dock, jag är så orolig att det kommer förstöras och se hemskt ut direkt. Det får jag bli bättre på, jag gillar verkligen läppstift.

Men nu så ska jag titta vidare lite på Netflix så hörs vi senare. Hoppas att ni får en fortsatt bra dag.

Likes

Comments

​Snart så är det dax för jul och nyår! Jag gillar inte direkt dem men det kan vara mysigt ibland, fira med familj och vänner. Jag gillar inte heller klänningar så mycket, men jag vill börja gilla det mer. Här är 10 tips på klänningar till jul och nyår. Alla är från Nelly. Jag ska nog köpa in en klänning och ha på mig någon av dessa dagar, gå utanför min bekvämlighet. 

ETT / TVÅ / TRE / FYRA / FEM

ETT / TVÅ / TRE / FYRA / FEM

Likes

Comments

Idag så fixade jag och fyra andra ett skyltfönster i skolan, det tog oss ungefär 5 timmar att bli klara. Förra talat var höst, temat vi gjorde nu är julmys. Vi hade inga lärare där, dem tittade bara in ibland om vi behövde hjälp.

Vi började med att tömma förra skyltfönstret, ta bort bakgrunden utan att ha sönder den, klä av dockorna osv. Sen satte några upp den nya bakgrunden och resten strök de nya kläderna och satte dem på dockorna. Sen skulle massa detaljer med, allt skulle vara perfekt. Jag tycker de e roligt att fixa skyltfönster, jobbigt för ryggen men..

Direkt när jag kom hem so somnade jag, jag vaknade upp runt sju, nu så ska jag plugga lite sedan sova ännu mer, haha.

Likes

Comments

Okej.. Jag har vart borta såå länge nu, och mina senaste inlägg har bara vart ''updates''. Jag gillar verkligen att blogga men jag har ingen ork till någonting just nu. Skolan ligger jag jätte mycket efter i bland annat.

Jag hade kontakt med BUP under en lång tid förut och jag har vart inlagd på psykvård i totalt cirka 6 månader. Jag avbröt allt, kontakten med BUP, mina mediciner och samtal för lite mer än ett halvår sedan. Men nu på senaste tiden så har det inte gått och min mamma har ringt läkare och jag har fått åkt in på samtal och sånt. Jag har börjat med sömntabletter, lugnande på natten och dagen vid behov och antidepressiva tabletter. Jag går på medicin samtal nu, men har inga andra samtal. Jag berättar detta för att ni ska få mer förståelse i att jag inte mår så bra, och om någon vill eller om jag blir sugen på det så kanske jag kan skriva med om mitt mående eller när jag var inlagd osv.

Jag kan inte säga att jag är tillbaka, men jag kan säga att jag saknar att blogga. Jag kommer försöka börja blogga mer igen, men om jag bara försvinner igen så vet ni varför, jag ska försöka mitt bästa.

Imorgon så börjar jag halv 9. Vi ska fixa ett skyltfönster med jultema i skolan, kanske kan ta lite bilder på det så får ni se hur det går till. Jag går i skolan till cirka 3. Efter det så har jag inga planer, jag måste verklingen plugga så ska nog försöka få någonting gjort iallafall. Hoppas ni kan sova bra så hörs vi imorgon, godnatt <3

Likes

Comments

Hjälp vad mycket jag har haft att göra idag.. Jag började klockan nio och jobbade tre timmar mer än vad jag brukar göra, så jag slutade klockan sex. Jag hade en rast på 20 minuter också, men den hann jag inte ta, så all rast jag hade var en lunchrast på 30 minuter annars har jag bara sprungit omkring.
Jag fixade bullarna, stoppade bullar i ugnen, tog ut dem i butiken osv hela dagen. Jätte kul att ha något att göra men ibland så kom det en rush med massor med folk som köpte, då vart de lite stressigt. Jag va så sliten och trött när jag kom hem så jag somnade, vaknade upp nyligen och gjorde mig iordning för att sova. Jag måste upp cirka 40 minuter tidigare imorgon bitti för att jobba. Lite tråkigt att missa sovmorgonen men jag somnade ju idag så har inte gjort det. Nu ska jag iallafall sova, hoppas ni hade en bra dag, kram.

Likes

Comments