Header

Halloj! Det var ett tag sedan och mycket har hänt. Jag börjar med att berätta direkt och kortfattat. Jag fick ''sparken'' från min praktikplats genom skolan för att jag var borta för mycket, jag var borta mestadels för att min depression är så grov att jag inte kommer ur sängen varje dag. Min frånvaro i skolan var så hög och jag var efter i mycket. I början av sportlovet så får jag motivationen att kämpa med skolan och vill satsa allt för att klara den och kunna ta studenten med min klass. Jag jobbar ikapp lite, men jag har fortfarande ingen praktikplats och har endast skola 2 dagar i veckan.

Den 6:e Mars på träningen så börjar jag må så dåligt att jag måste åka hem, jag hade stark huvudvärk, yr, nära på att svimma, frånvarande, känslig för ljud/ljus m.m. Efter många läkarsamtal och turer till akuten och läkaren så får jag reda på att jag har hjärnhinneinflammation, den ofarliga sorten. Mina problem har jag fortfarande och jag har svårt att gå utan att det känns som jag ska svimma. Jag har inte kunnat plugga någonting alls under den här tiden och har inte kunnat gå till skolan.

Jag blev tillkallad ett möte med rektorn där jag får reda på att jag måste gå om andra ring.. Om jag inte hade fått hjärnhinneinflammation så hade jag kunnat klara skolan.. Det känns sjukt tråkigt, just nu så väntar jag bara på att jag ska må bättre och kunna börja utföra vardags saker.

Den här tiden har det också vart några möten med socialtjänsten och BUP vilket är så otroligt utmattande på den psykiska delen.

En positiv sak har också hänt bland allt detta, jag ska få tävla på Jamfest i cheerleading! Dock så går det inte så bra att träna just nu men men.. jag går dit på träningarna och tittar iallafall och gör mitt bästa.

Okej så det blev inte så jätte kortfattat, men av någon orkade läsa så hoppas jag att man förstår iallafall, och har förstående för mig, varför jag har försvunnit från bloggen och att jag inte mår så bra. Kram.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Halloj! Igår så var min släkt över och firade min bror som fyller 20 år på Tisdag. Vi hade så mycket fika så vi kommer nog ha kved det i veckor.. Min familj, min bästa vän och min pojkvän och jag ska ut på middag på Tisdag. Då firar vi att jag och min pojkvän har vart tillsammans i ett helt år! Och min bror som fyller år. Det ska bli jätte kul, vi ska äta på Pinchos.

Nu ska jag äta lite lunch och göra mig iordning för träningen som börjar om ett tag, vi ska träna till sju så det blir är lite längre träning. Dem ska tävla nästa veka så det är fullt ös på träningarna! Jag ska självklart heja på dem på tävlingen. Vi hörs senare, Kram.

Likes

Comments

Tänkte berätta lite om sporten Cheerleading så ni får veta mer om mig. Jag började i cheerleading år 2012 och blev kär i sporten direkt. För er som inte vet så är det hopp, gymnastik, bygg, ramsa och pyramid med i ett program. Man börjar att tävla i DM (distrikt mästerskap) kommer man på en tillräckligt hög placering så går man vidare till RM (riksmästerskap).

Förra terminen 2015 fick jag inte tävla på DM. Jag hade knäskador och kunde inte träna så jag och min tränare beslutade att jag skulle vara reserv. Dem gick vidare till RM, och jag skulle äntligen få tävla.. Trodde jag. Allt är fel den dagen. Mina knän är bättre men jag har nackskada. Bara månaden innan tävlingen var jag på akuten flera gånger på grund av nacken.. Men jag ville så gärna tävla och jag visste att jag klarade av det. Morgondagen börjar med att min mamma råkar ge mig för hög dos av min medicin, vilket kan bidra till tillexempel att jag blir skakig och får koncentrationssvårigheter. På uppvärmningen skulle vi öva våra bygg, jag var topp. Jag hade inte kunnat träna så mycket för jag hade en nackskada. Jag ramlar och mina baser försöker fånga mig så gott de kan men jag for med huvudet rakt i betonggolv. Mina tränare hjälper mig åt sidan och ropar efter hjälp. Jag kommer inte ihåg så mycket men jag fick massor med sprutor, frågor ställda och hjälp att andas. Jag fick åka ambulans för första gången till akuten och fick missa min efterlängtade tävling..

Mitt lag var jätte duktiga med tanke på omständigheterna, men fick ingen bra placering. Jag kunde inte gå och sitta upp på en väldigt lång tid. Jag hade fått en svår hjärnskakning, men inget var skadat som tur var.

förra året? Jag är reserv för min nacke är inte bra än sedan RM i Maj. Men jag tränar så mycket jag kan och går till en sjukgymnast. Jag har förhoppningar om att få tävla 2017.

I år? Jag ska inte tävla i DM för vi hade inte tillräckligt många i laget. Men jag tränar med juniorerna och jag ska förmodligen få tävla med dem på Jamfest i Maj.


De 2 bilderna nedan är jag på min allra första tävling. Jag hade jätte kul och vi gick vidare till RM.

Likes

Comments

Hejsan! Idag har jag vart med min syster hos min pojkvän. Hon fick testa att rida för första gången och det gick jätte bra.

Just nu så sitter jag framför Tv:n och rensar och sorterar bilder på min dator som jag har fört över från min mobil. Det är närmare 2000 bilder och 700 videos, så det kommer ta ett tag, haha. Min mobil är över två år gammal se det blir en del. Imorgon ska jag förmodligen åka till jobbet och jobba en stund, sedan plugga när jag kommer hem. På lördag ska vi fira min bror som fyller 20 år på Tisdag. Bortsett från det så har jag inget speciellt planerat i helgen.

Bilderna är lite olika bilder som jag har stött på medan jag rensade.

Herregud vad kort mitt hår var här?

Likes

Comments

Hejsan hoppas ni mår bra, det gör inte jag iallafall. Min hals gör så ont, huvudet bultar och kroppen är helt slut. Jag hade nästan feber, 37.6, jag brukar ligga runt 36.5 grader annars. Jag lyckades ta mig iväg till min bästa väns firande med släkten i cirka en timme. Hon fyller 18 imorgon, så jag ska upp dit imorgon också.

Nu så ska jag äta kycklingrulle och försöka vila upp mig till imorgon, bra start på lovet att bli sjuk.. Jag går runt med en jätte stor och mysig halsduk för att jag fryser så mycket. Kram.

Likes

Comments

Usch jag vart missnöjd med denna sminkning, men det är kul att testa och experimentera så man blir bättre. Jag hade bråttom när jag sminkade mig också så det hjälpte inte direkt, haha. Jag var bara sugen på att testa lite blått. Bildens gjorde inte riktigt färgen rättvisa, men mina läppar och ögon är blåa, sen ser det kanske lite konstigt för jag har inget smink på ansiktet, jag har aldrig det. Så sminket ser typ bara halv klart ut då. Aja nu måste jag kila till min träning, Kram.

Likes

Comments

Hejsan! Idag så har jag inte gjort någonting speciellt, jag åkte till Västerås och köpte en fjärrkontroll till min systemkamera, kollade lite på Netflix och hade träning. Vi hade tema träning och det var Disney. Jag var Boo från Monsters Inc.

Imorgon så ska jag vara i skolan och designa skolkläder hela dagen, sen kanske jag svänger förbi jobbet och jobbar extra i någon timme, jag är inte säker än. Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering, det ska bli bättre. Nu ska jag hoppa in i duschen sen sova, Godnatt.

Likes

Comments

Hej underbara! Idag kom jag inte iväg till skolan men tänkte försöka vara väldigt produktiv idag ändå, jag ska plugga, träna, stretcha och kanske övningsköra? Har aldrig övningskört men jag måste börja göra det.

Idag är jag glad för det är sånt fint väder, sommaren kommer nog komma snabbt hit hoppas jag. Nu ska jag äta lite sen plugga, Kram.

Likes

Comments

Herregud vad kul det är att skriva detta, jag ska åka till Malta nu i April! Jag ska dit med min bästa vän och vi ska vara där i 6 dagar. Jag har aldrig flygigt tidigare så det känns lite nervöst, jag är mer rädd för alla människor som kommer vara där, på grund av min socialfobi. Vädret har jag har hört så ligger det runt 20 grader vid den tiden och det är ju skönt. Jag behöver lite sol känner jag. Vi åker dit om 51 dagar. Jag är såå taggad! Dock så måste jag börja spara lite pengar nu.. det är inte lika kul. Jag hoppas att det är fint där, man kan ju inte alltid lita på bilder, och så hoppas jag att det är fint väder.

-Inte mina bilder-

Likes

Comments

Jag fick hem detta igår, det är en maskin för att göra rent ansiktet lättare. Den har tre olika mönster och går på batteri. Den kostade bara en hundring så jag tänkte att jag kunde testa. HÄR finns den om du är intresserad att testa den du också. Jag Skriver vad jag tycker om den om kanske 1-2 veckor.

Likes

Comments