Header
 • Tattoo

  " Yeey, i torsdags så gjorde jag min första tatuering! Det gjorde inte ont och var jätte roligt och …"

 • Lost.

  " Folk är så sjuka! Att gå in och kolla på Facebook och få upp en länk på ett blogginlägg som Joakim…"

 • Garden

  " Har varit lite seg på att skriva men har tvättat, städat, hälsat på svärfar och ja allt annat man …"

 • Thunder & Lightning

  " Igår var det värsta ovädret som började vid 21 typ och det var helt sjukt himlen blev svart över 5…"

 • Morning

  " Det är så skönt att ligga i sängen och bara glo på Hart Of Dixie och känna värmen från solen som l…"

 • Hart Of Dixie

  " Godmorron! Vaknade för ca en timme sedan och då klev jag upp och började spela The Sims 4 direkt h…"

 • The End

  " Sådär då var den serien slut... Känns så tungt att det är över för jag fastnar så lätt så det känn…"

 • The Sims

  " Idag fick jag två The Sims 4 paket, ett prylpaket (The Sims 4 Träningsprylar) och ett spelpaket (T…"

 • Last Season

  " Yey jag är äntligen på sista avsnittet, igår var jag in och shoppade lite saker och gick runt och …"

Yeey, i torsdags så gjorde jag min första tatuering! Det gjorde inte ont och var jätte roligt och självklart är jag supernöjd, är osäker på om den ska va som den är eller om jag i framtiden ska bygga på den... Men är jätte taggad på att göra flera!! Kim gjorde oxå en tatuering som hyllning till sin farfar och jag tycker den blev super fin!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Folk är så sjuka! Att gå in och kolla på Facebook och få upp en länk på ett blogginlägg som Joakim Lundell skrivit i förtvivlan och antagligen rädsla, illska och sorg. Han och Jonna blir straffad för minsta lilla. Dem är inte dåliga människor pga misstag, alla människor gör misstag! Folk pressar dem och skadar dem psykiskt och förstör deras saker, deras videos, deras liv. Dem lägger sina liv och själar på sin kanal på Youtube för att glädja andra och visa att dem uppskattar att vi följer dem och uppskattar dem, men ni som hatar vad har ni för anledning och syfte?

Joakim och Jonna är helt vanliga människor, dem har två supersöta hundar och det sjukaste är nog inte att ni hotar Jonna och Jocke men ni som hotar att flå deras hundar och döda dem?! Ni är så sjuka en människa kan bli, hur kan ni ens tänka tanken att skada ett oskyldigt djur som uppskattar livet och oss människor mer än allt annat på jorden! Hundar och människor är inte så olika, det finns långra små detaljer typ som att hundar har mer såkalld "männsklighet" än människor. Dem avgudar oss, dem springer och hämtar saker bara för att vi kräver det, dem offrar sina liv för människor hos polisen men det är väll inte så viktigt, då det är dem som egentligen förtjänar det.

Jag kan inte se allvaret i att Jocke hotar någon, jag skulle aldrig kunna se allvaret i om han så slog ner nog heller för den delen, för han och Jonna får stå ut hat dagligen, deras hundar får stå ut med människors sjuka handlingar och hat! Jag kan inte förstå vad varken Jonna eller Jocke gjort någon av er... Dem har bevisat att bara för att man är på botten eller har diagnoser så betyder inte det att man är misslyckad vilket är ännu en sak som dagligen sker i vårt dåliga samhälle! Det finns en kille här i närheten det står om i tidningen och han skriver själv på Facebook och pga att han sitter i rullstol så får han ingen hjälp, han har kämpat och kämpat för att bara få ett jobb, men han är annorlunda. Hur kan folk säga att alla är lika värda men dem slänge bort dem som är "trasiga". Hur kan folk ständigt skada andra medvetet?!

Jag har själv växt upp med personer i mitt liv som ständigt skadat mej, medvetet. Samtidigt som alla klandrat mej för att jag sparkade på bordsbenet i klassrummet och när dem bad mej va tyst så sparkade jag högre. Det är precis som att när jag bad om hjälp så bad folk mej vara tysta och då skrek jag högre och högre... Men den hjälpen jag fick skadade mej mer och mer, BUP hjälper många men det är svårt då man inte får rätt hjälp. Mina vänner och familj vet vem jag pratar om, jag fick ett samtal förra veckan av en väldigt nära och sjuk person som helt plötsligt vände och började skrika att jag är fet och äcklig, en fitt-bögunge, att jag är värdelös och har förstört personens liv, att jag är cp-skadad och handikappad och personen ber mej dra åt helvete. Personen som ringer och säger detta till mej att jag försökt slippa hela mitt liv men det är inte så lätt att bli av med någon som aldrig låter mej vara. Kim ringde upp för att fråga varför personen ringer och skriker en sådan sak åt mej och då säger personen att den ska mörda oss båda och kallar Kim liknande saker som den skrek åt mej.

Jag har på pappret ADHD, men dem flesta tror att jag är Bipolär. Bara för att det står att jag har ADHD så behandlar folk mej annorlunda tex jag skulle ha börjat jobba men eftersom att AF påstår att det inte är ett jobb även fast jag pratat med chefen och dem vill att jag ska ha en praktik mellan typ 1-2 år för att jag inte klarar mer... Jag ville verkligen ha det jobbet och var skit nöjd men nu skiter jag i det och ska studera istället men folk som har samma/fler/andra sjukdommar och problem blir bara mer och mer utsatta av samhället! Varken jag, Jocke, Emil, Jonna eller någon annan person med problem eller misstag borde bli straffade... Jonna och Jocke har redan blivit straffade, senast för någon dag sedan hamnade hon på akuten med smärtor som ingen människa borde få leva med, deras största dröm är att få barn men pga hennes cellförändringar så kan dem inte, kanske i framtiden eller aldrig men det är nog straff tycker jag. Emil sitter i rullstol, det är ett straff tycker jag!

Här kan ni läsa om Emil: här, här & här

Här kan ni kolla på hans tv intervjuer: här & här

Här är hans Facebooksida

Här kan ni läsa Jockes öppna brev


Likes

Comments