Header

Almond Oil

" Äntligen kom min efterlängtade mandel olja, beställde den på lyko (ni hittar den HÄR ). Jag hoppas den är bra, den luktar otroligt och var…"

Soooo Tired

" Hej, är så trött idag... Fattar inte varför men skulle kunna somna stående haha. Har iallafall varit ute lite även fast det gör ont att an…"

My New Header

" Hörni jag är så nöjd med min nya header. Kimåkte iväg med sin pappa vid typ 13 nånting och jag blir så lätt uttråkade så jag gick in på bl…"

Sick Of Being Sick

" Hej på er, är så less redan... Tror jag varit sjuk nu i 3 dagar och det går bara åt skogen, jag hatar spya och är super rädd för att spy. …"

What?

" Alltså wow, detta är det största ägget vi fått hittils! Det är superstort och det kändes som att det tog upp hela min hand... Eller så har…"

Bad Morning

" Godmorron på er. Vaknade av larmet vid kl 9 och insåg att jag har blivit sjuk! Är så seg, har ont, mår illa och min hals is killing me. So…"

Äntligen kom min efterlängtade mandel olja, beställde den på lyko (ni hittar den HÄR). Jag hoppas den är bra, den luktar otroligt och var lätt att applicera och den har fått väldigt bra betyg! Det var lite roligt faktiskt väldigt kul när jag skulle beställa den, den kostade 129kr och jag hade en bonuscheck på 130kr så jag betalade inte ens hela frakten utan jag betalade 8kr för hela mitt köp och frakt! Bästa beställningen haha. Kram!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej, är så trött idag... Fattar inte varför men skulle kunna somna stående haha. Har iallafall varit ute lite även fast det gör ont att andas in kylan, annars har jag mest legat inne, ätit nån banan och druckit en banan smoothie. Jag hoppas bara att jag blir frisk snart för om lite mer än en vecka har vi en sån fet överaskning! Är så taggad och ska bli så otroligt kul att berätta för er. Btw när jag bakade en cheesecake så knäckte jag det stora ägget vi hade fått och det var tydligen tvillingar, så sött men önskar nu att jag vetat det innan för då hade dem fått ruva på det. Kram

Likes

Comments

Hörni jag är så nöjd med min nya header. Kimåkte iväg med sin pappa vid typ 13 nånting och jag blir så lätt uttråkade så jag gick in på bloggen på datorn och kollade runt lite och började störa mej på min header så det fick bli en ny som jag slängt ihop nu och är super nöjd, den känns fräschare! Blev väldigt många bilder på Zakko, han har 3 egna bilder och är med på dem 2 som är på Kim. Men det passar Zakko då han gärna tränger sej mellan mej och Kim i sängen eller ska lägga sej tvärs över oss, han ska iallafall alltid vara med! En hyperaktiv gosegris är vad han är. Hoppas ni gillar den!

Likes

Comments