Header

Work Work Work

" Godmorron på er! Ännu en dag med mycket att göra, vi fick hem fyrhjulingen i måndags och sen dess har vi varit ute från morron till kväll …"

Längesen

" Nu var det ett tag sen jag skrev... Vet egentligen inte varför det tagit så lång tid, har varit rätt mycket med möten hit och dit, födelse…"

Svampplockning.

" Äntligen ligger vi i sängen och ska spela Sims 4, vaknade imorse (haha vid 13:30) och då började jag med att diska allt efter en impulsbak…"

Stockholm.

" Saknar tiden i Stockholm, det stod aldrig still och jag flög nästan omkrig där. Jag satt aldrig hemma, jag och Kkm va på bio på Heron Cota…"

Wednesday

" Fattar inte hur jag fortfarande kan vara så trött... Tror jag är i en "löpbands-period" (springer och springer men kommer ingenstans). Kän…"

Cozy

" Hej på er idag har jag städat, friterat egna munkar och städat. Det är så mysigt att det håller på att bli höst, längtar sönder tills vint…"

Rainy

" Alltså vad det regnar! Det öser verkligen ner, har äntligen piggnat till lite men med det goda så måste det ju verkligen komma något dålig…"

Away

" Hej på er! Idag blir en slapp dag, mys i sängen och jag ser om sista säsongen av Solsidan. Kim är iväg och hjälper sin pappa så lär vara s…"

Winter

" Bara jag som längtar tills vintern? Snö och julafton, ljus, värme och julbord, julskinka i mängder och det kommer vara så mysigt att sitta…"

Godmorron på er! Ännu en dag med mycket att göra, vi fick hem fyrhjulingen i måndags och sen dess har vi varit ute från morron till kväll och känns som att vi knappt hunnit äta, dricka eller sova... Men vi har hunnit ta ner en massa träd, rensat hela tomten. Tror vi hade Tre enorma högar med skräp som nu ligger i en stor hög längst ner på tomten och det börjar se bättre ut här på tomten! Men självklart är ju fyrhjulingen roligast att bara köra med haha och vi städade garaget igår kväll oxå eftersom att Kim har hunnit stöka ner det på lite mer än en vecka (alltså sist jag städade haha)! Kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu var det ett tag sen jag skrev... Vet egentligen inte varför det tagit så lång tid, har varit rätt mycket med möten hit och dit, födelsedagar, vi har varit rätt mycket i Kalmar och sen har vi byggt om en av bodarna på tomten och målat en massa.

Både Kim och hans farmor har fyllt år, vi gav Kims farmor ett par örhängen från Lily and Rose och som tur var tyckte hon om dem! Sen har det varit myclet med hundarna för som ni vet är ju Sherie väldigt skygg och hon verkar ha hamnat i nån period då hon kissar så fprt man säger typ sitt innan dem ska få mat som hon annars brukar bli så glad över att hon nästan flyger omkring och man får vänta tills hon lugnat ner sej och sätter sej... Så hon springer runt och skvätter lite hit och dit så vi fick köpa en sådär biabädd så hon inte försör fler bäddar, tror vi är inne på bädd 4 eller 5 och vi har försökt allt men denna hoppas vi blir bra!

Zakko växer och växer, han är en riktig liten mattegris... Även om jag och Kim lägger oss så långt mot min kant på sängen som möjligt och tar upp han på Kims sida så är han ändå alltid på min sida då vi vaknar haha och pussas ska han göra på morgonen. Ett riktigt litet busfrö!

Sen fick jag världens finaste halsband från Lily and Rose oxå (han hade sett att jag kikade lite på det då vi köpte hans farmors present haha).

Ombyggnaden fick vi göra lite spontant då vi ska få hem sak nu i slutet på veckan/början på nästa vecka. Det var för smalt i dörren så vi fick bygga om öppningen och flytta dörren som satt där och bygga en till dörr så det blev dubbla dörrar och sen rensa ut aööt skit där inne... Och när vi ändå höll på så kände vi att vi målar hela boden, dörrarna, ytterdörren, friggebodadörren och brunnen. Så nu ser allt nytt ut igen haha.

Just nu sitter jag hos Kims farmor och tar det lugnt, vi har precis varit på en second hand butik. Tycker det är så mysigt att gå runt i dem och kolla! Vad tycker ni om second hand butiker?

Här kommer lite bilder sen sist. Kram!

Likes

Comments