Header

Idag var jag åter till jobbet efter 7 dagar semester och 5 dagars vanlig ledighet. Tänkte lite snabbt summera min semester, både denna på 7 dagar och de tidigare tre veckorna. De första tre veckorna la jag mycket fokus på att städa lägenheten (under denna period var det alltså bara Morgans lägenhet) fixa mat, ta promenader och fixa massa på balkongen. Samt att jag tog 6 dagar nere i Nässjö hos min bästa vän Sara. Var skönt att komma bort och få sova med henne och kunna prata ordentligt dag in och dag ut som förr. Samt att vi fick spela en hel del tillsammans igen. Väl påväg hem så överraskade jag Morgan med att komma hem nästan 12H tidigare än vad jag sa.

Jag och Morgan köpte en soffa till balkongen samt massa annat till balkongen. Sedan gjorde jag inte så mycket mer under den semester. Sedan de veckorna i mellan den och denna så var jag mest sjuk och hade jätte mycket probelm med min ångest. Men blev även bestämt att jag skulle flytta in på riktigt.

Men sedan blev det semester igen. Först en helg ledig och då åkte jag och sambon till mina föräldrars stuga. Sedan hämtade vi sambons lillebror påvägen hem på söndagen. Han stannade tills torsdagen och under tiden han var här vart det mest spela pokemon go. Sedan på torsdag åkte vi till sambons morföräldrars stuga till fredagen. Sedan åkte vi hem och umgicks lite med en gemensam killkompis till lördagen då vi körde hem han. Under söndagen slappade jag mest och krånglade med datorn för att sedan spela nästan hela måndagen och tisdagen med Sara.

Men idag så var det första jobbdagen och planerade lite med en kollega om Skördeloppet som vi ska delta i som jag skrivit innan. Men nu har vi bestämt att äta middag tillsammans samt ta sväng på krogarna. Så taggad på att delta i mitt första lopp. Blir bara 5km och vi ska promenera. Men ändå ska det bli kul att ens delta i allt. Samt att för första gången faktiskt göra något med mina kollegor, åh vad jag längtar!

Men strax ska jag duscha efter jag hjälp Sara plugga lite till. Tack och hej så länge!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Fick första riktiga slapp dagen idag. Spelat lite lol med bästa vännen i ca fem timmar. Tog en sväng till affären med sambon för att köpa hem det viktigaste som höll på att ta slut här hemma.

Sedan blev det bara att ligga i soffan och slappa hela dagen. Men nu ska vi få snabbt främmande av två kompisar sedan blir det sängen för min del, under tiden ska sambon försöka vända på sitt dygn till hans nattjobb. I morgon är min sista lediga dag och på onsdag ska det planerad inför Skördeloppet på lördag med fina kollegor och faktiskt några underbara vikarier. Ska bli så kul! Men nu säger jag tack och hej!

Likes

Comments

Nu var det ett tag sedan. Glömde nämna i förra inlägget att jag och sambon varit i mina föräldrars sommarstuga. Men vi gjorde inte så mycket mer än att grilla, killarna bastade och fiskade, jag och mamma njöt bara av att komma bort över helgen.

Men sedan sist jag skrev så i torsdag så åkte jag och sambon och lämnade av hans lillebror hemma i Säter. Så hämtade vi nycklarna till hans morföräldrars sommarstuga och spenderade en natt där. Gjorde inte så mycket mer än att sov, kollade tv och spelade kort. Sedan i fredags åkte vi förbi hos mina föräldrar i deras stuga och hjälpte pappa och bära in en ny kyl och frys samt ett nytt skåp. Sedan vart de raketfart till Borlänge för att hämta ut min nya datastol som kommit till elgiganten. Där efter hämtade vi en gemensam kompis i Gustafs. Killarna pluggade teori till körkortet och jag pluggade min hälso-pedagogik. Skickade in sista uppdrag och bokade muntliga. Sedan joinade jag dem på pluggandet innan det var daga för oss alla att sova.

På lördag hämtade vi en gammal dator hos mina föräldrar, men de visade sig att den datorn är ganska så trög. Men kanske blir en speldator när jag väl får orken att fixa den ordentligt. Men kompisen gjorde en hel del på den så jag kan gå loss på den senare. Sedan körde vi hem honom och jag började krångla med min bärbara datorn.. URK!

Tröttnade så la bara ihop den och har större delen av denna söndag försökt fixat den för jag behöver den för mitt muntliga senare nästa vecka. Men efter lite råd om hur jag skulle fixa den samt spara alla bilder osv på nätet (dolt) av mina fina bästa vän så kunde jag äntligen formatera om dator och har nu fixat den så allt funkar med USB-er osv.

Men för att avsluta lite fint så kommer lite bilder ifrån senaste dagarna. Från vänster till höger, Den nya gaming-stolen, "nya" setupen till datorn, jag som chillar i sambons stuga, jag och sambon. TACK OCH HEJ ALLA FINA! Puss.

Likes

Comments

Igår var jag, sambon, hans lillebror och en kompis ner till Stockholm för att vara på MoS. Vi skulle inte shoppa utan bara vara där. Vi alls fyra spelar Pokémon go. Tror inte spelet behöver så mycket presentation idag. Men i alla fall så är det ett special event där fram till den 21. Det finns alltså en Pokémon där som egentligen bara går att fånga i Australien. Hittade fler från Hedemora när vi väl var där så kompisen stannade och åkte med de andra hem. Det var kul att få komma iväg men så skönt att komma hem igen!

Sedan i måndags så hämtade jag mina sista saker hos föräldrarna och tre hyllor åkte upp samt lite små saker som jag tog med också. Vi har städat ur datarummet, eller ja blivande datarummet! En soffa har vi get bort och en ny säng ska vi köpa när lönen trillar in.

Men idag har jag gjort pannkaksfrukost till mig och pöjkarna. Samt att jag ska iväg till en av mina bästa vänner idag för att hjälpa henne städa ur hennes lägenhet lite. Hon håller på att flyttar in samt renoverat den lite. Så slipdamm ska bort osv idag.

Men nu ska jag vila en stund då jag själv pt pannkakor och min mage vill inte riktigt behålla dem. Detta är livet som GBP-opererad. Urk...

Tack och hej!

Likes

Comments

Har i ca fyra dagar haft hög feber och mest velat dö lite av det. Men nu så är jag på benen igen efter att sambon lekt sjuksköterska här hemma och pysslat om mig. Men försökte jobba i torsdags med de gick ju som de gick. Klarade mig kvällen ut men mådde extremt dåligt när jag kom hem som en kompis kom förbi för att hålla lite koll, fick bannor som satan för jag jobbat så sjukskrev mig dagen efter då jag feberyrade halva natten. Även påvägen hem så tappade jag nästan avgasröret... Tiptop helg? Nej verkligen inte. Mycket dåligt på kort tid och både mått psykiskt skit och fysiskt också. Men i morse så gick jag upp tidigt och in med bilen på lagning. Hade ändå fått mammas bil igår som jag fick låna tills min bil kom tillbaka. Åkte en sväng med sambon och raidade på pokemon go och sedan åt vi lite gott ute. Sedan bar det iväg till Krylbo för att fixa mina naglar. Blev förövrigt superfina!

Påvägen hem så slänge sambon iväg ett sms till Pi (bilreparatören) och bilen var klar. Vi hämtade den och lämnade av mammas bil i Vikmanshyttan. Sedan bar det hem igen och där stod en kompis och väntade på parkeringen. Snabbt upp på toa och byta om sedan lämnade jag sambon hemma och iväg med kompisen till Gävle. I Gävle skulle vi hälsa på en gemensam kompis som varit inlagd ett par dagar. De var närmare två år sedan vi sågs sist så helt underbart att få träffa henne igen. Lite tråkiga omständigheter. Men så värt att få krama om henne igen och se ett leende hos henne.

Vi var där i ca 1h sedan åkte vi hemåt igen. Stannade på donken och sedan var det dags att säga hejdå och nu sitter jag här och har pratat lite med sambon om hur det var i Gävle. Så glad att jag har han vis min sida under dessa tider. Men nu väntar en skål med jordgubbar jag fick när jag var febrig som jag ska njuta av nu innan en snabbdusch och sängen kallar.

Tack och hej!

Likes

Comments