Idag eller ja, i morse vid halv 5 så kunde jag inte sova och det slutade med att jag kollade på crossroads tider. Märker att idag så fanns det nästan alla tider ledigt. Suget efter att fixa mina öron blev stora så jag frågade sambon om jag skulle. Så 5 i morse så bokade jag tid för att ta två st i öronsniben samt en industrial. Detta har jag länge velat. Så jag blev så himla glad att jag äntligen bokat tid.

Så extremt nöjd blev jag. Har nu alltså fyra hål i vänstra örat, sedan tre i det högra samt min fina industrial! Extremt nöjd med jobbet också. Det gick snabbt och inga funderingar om att informera hur jag ska sköta dessa de närmaste 4 månaderna.

Men påvägen mot Borlänge så gjorde vi ett stop i Gustafs för att hämta Johan och i Borlänge hämtade vi upp Johnny. Dom följde med till crossroads. Sedan så rullade vi emot kupolen för jag och Johan hade pratat om att äta sushi tillsammans. Morgan och Johnny åt på tacobar. Extremt gott var det i alla fall. Sedan drog vi förbi på cap en sväng och det blev en ny tjocktröja samt att vi ska dit igen efter lönen och shoppa lite till. Men efter detta så lämnade vi av Johnny i Borlänge och Johan i Gustafs. Stannade i Säter påvägen hem för att hämta upp, vad jag inte visste då, en julklapp till mig. En ny datastol som är exakt den som jag velat ha ett tag. Men nu har vi två datastolar så jag kan använda en och Morgan en när han spelar.

Efter det så åkte vi till Hemköp en snabbis för att fixa lite saker som jag ska ha till öronen. Lämnade av allt hemma och åkte till Helahälsan där Morgan skulle träffa sjukgymnasten igen. Där efter emot Vikmanshyttan och hälsa på mina föräldrar. Men nu är vi hemma och jag njuter av att bara kunna titta på mina nya piercingar. Ska joina sambon ute i tv-rummet snart och kolla lite när han spelar och bara slappa då sömen blev jätte liten i natt. Men det var väl allt för idag.

Tack och hej!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag var jag iväg till Rebecca på hair of ladylee igen och fixade håret. Köpte nytt löshår hairtalk, som vi satt i. Dock bara ett packet då jag ville ha tjockare hår och ville att något skulle hända i håret mer än att de bara var svart. Tog ca två timmar totalt att fixa allt. Färgade håret svart igen, eftersom hårprodukterna jag använder drar ur så mycket färg. Sedan så satt hon i ett paket hartalk som var färgat rött. Så jävla nöjd efter allt. Håret känns tjockare samt att det händer lite mer nu.

Samt att igår hade jag extremt ont igen i magen. Lyckades efter massa om och men somna av så jag slapp det. Samt att ångesten kom på besök igen. Mådde rent allmänt bara piss igår. Stress på jobbet så magen mådde inte bra av det. Sedan kom ångesten av att det bara blev för mycket för mig rent allmänt igår. Men efter idag så känns allt lite bättre. Nu sitter jag i soffan med datorn i knät och kollar på youtube. Sam så äter jag Smash, Riktigt gott godis om ni frågar mig.

Men efter gårdagen så ska jag slappa lite här då sambon är på jobbet. Så här kommer en bild på håret efter jag varit hos bästa Rebecca! Tack och hej, ha en trevlig helg.

Likes

Comments

Slog mig såhär på kvällen att jag ofta fått frågan varför jag en gång i tiden skadade mig själv. Har förstått att många inte förstår varför. Därför tänkte jag dra min förklaring.

Jag har under åren gjort det många gånger. Medvetet som omedvetet. Medvetet så har jag gjort det för att under min värsta depression och ångest så kan jag förklara det såhär. Det för ont, så förbannat ont i bröstet. En smärta man inte kan ta på, som tabletter inte får att sluta. Då har självskadebeteendet hjälp på det viset att jag fått ont på en punkt. Jag kan ta på smärtan som jag orsakat själv och inte andra. Denna smärta är skön vid de tillfället. Även så har jag gjort det för att hoppas på att skära fö djupt och kanske förblöda. Nu har det aldrig blivit så för för mig sa kroppen ifrån och jag lyckades aldrig.

De omedvetna har varit när jag får blackout. Minns inte vad jag gör eller varför. Detta är vid två tillfällen vas jag minns idag. En gång var för många år sedan och jag indirekt visste inte att det var pågång. Men det hände. Andra gången var nyåret 2016-2017. Det i kombo med överdos och alkohol. Tur nog blev det stop på detta av Sara som märkte att något var fel. Minns inte hur tyvärr så kan inte återberätta här.

Men punkten jag vill komma till. Jag gjorde sånt här för det kändes bra. Ont självklart men det vad de jag var ute efter. Både för att döva en smärta som fanns och för att delvis straffa mig själv då jag kände mig som en börda för världen. Finns väl även ett undermedvetet rop på hjälp då jag själv inte orkade med mitt eget liv. Kan även säga att kampen mot att sluta med detta är svår. Men lyckats ganska bra. Kampen att ha viljan att leva finns kvar. Men just nu går det framåt eller ja de går inte bakåt i alla fall och mediciner är ett stort hjälpmedel för min del.

Men nu har jag i alla fall delvis förklarat varför jag har ett självskadebeteende. Många anledningar har jag utlämnat då jag inte känner att det är lämpligt att skriva om. Men finns frågor så får ni gärna kontakta mig på valfritt sätt.

Tack för du tog dig tid att läsa och hej!

Likes

Comments

Varit på medarbetarsamtal för första gången någonsin. Detta är alltså ett möte med chefen på ca en timme då vi pratar om vad jag kan göra bättre på jobbet osv. Detta var inte så mycket vi faktiskt sa att jag skulle förbättra. Hon vad nöjd med mitt jobb och jag är nöjd med det jag gör. Kanske även ska få gå på en heldags utbildning på nya programmen för jobbtelefonerna. Får se vad kollegorna säger om det. Annars åker jag på det och jag vill gärna det, då jag älskar teknik överlag. Fick dock för första gången berätta för henne om mitt psykiska mående. Det var skönt och hon blev imponerad över att jag orkar med jobb, skola och alla besvär jag har just nu. Men jag orkar konstigt nog med allt än. Trots att det inte känns så ibland.

Men i alla fall så går det. Handen gör ont fortfarande. De har börjat gå ut i armbågen också. Men jag överlever. Jobbigt är det och ont har jag. Men jag tar mig till jobbet och upp på dagarna i alla fall. Känner att de måste komma med något positivt på denna blogg nu. Men nu ska jag försöka få i mig något och försöka sova lite.

Tack och hej!

Likes

Comments

Varit mycket på senaste tiden. Trött och slut hela tiden igen. Konstant ont i handen. Hjälper inget av medicinen jag får. Gått över en vecka på dessa värktabletter men märker ingen skillnad.. Men tar djupa andetag och håller mig på fötterna. Sara har varit på besök och vi har haft mysdag hos Isabell och Rebecca på hair of ladylee. Ska dit igen på fredag och fixa om håret åter igen.

Varit mycket hemma med sambon då jag verkligen inte har lust att träffa människor då jag mår som jag gör. Håller mig på jobbet eller hemma för det mesta. Hoppas ingen tar illa upp över det. Men är i en sådan period jag bara är trött och vill bara vara.

Samt träffat båda kusinerna på mindre än ett dygn. Ena kom på besök sedan var jag och sambon till mamma för lite film och pizza mys. Slutade med att efter de åkte jag till min andra kusins nya hus och hälsade på.

Men det var en lite snabb uppdatering. Tack och hej.

Likes

Comments