Header

Jaha, första dagen på praktiken blev inte så lyckad då jag inte kunde gå dit.. Har fått nån typ bakterie eller nåt så jag mår illa osv. Kan säga att min soc lät inte överlycklig. Men å andra sidan kan jag ju tyvärr inte styra sådant, även om jag skulle vilja... Men de blir nya tag imon, hoppas på bättre mående.

Nu är jag iaf hemma, och de känns jävligt bra, men förvirrande. Så fort jag packat upp mina saker så blev jag typ vilsen, vad ska jag göra nu? lite så. Men antar att de är för att de är en ganska stor förändring, senaste 5 månaderna har jag ju varit omringad av folk och rutiner. Dags att försöka få tillbaka lite sånna. Men idag har jag i varje fall inte gjort nåt, typ bara plockat in disken och satt igång en tvätt.

Barnen kommer om en stund så jag sitter och längtar efter dom. Var hos dom en stund igår, köpte nya foppatofflor till dom, snacka om att mina ungar uppskattar att få saker :) Får se om dom kanske vill hjälpa till att skura altanen igen, de var ju populärt förra gången. <3

Har oxå fått hem mina kissar nu, har bäddat iordning till Zebra och hennes kommande kattungar. Beräknade till helgen, ska bli så mysigt, barnen tjatar oxå om att dom saknar kattungarna :)

ZEBRA

KAJSA

PEIJA

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har haft en underbar nattpermis, och är nu påväg tillbaka.

De blev en myskväll med barnen, pizza och lek. När vi var på altanen så började jag skura golvet som var i stort behov av det, det slutade med att både jag och barnen låg med svampar och vatten och tvättade :)

Jag: "ska du ta denna svampen istället?"
Nora 4,5: "Nu bestämmer inte du mamma, nu ska vi göra rent här" 😍

Dom var så duktiga och engagerade en lång stund. Avslutningsvis turades dom om att bada i hinken med vatten haha.
Längtar såå till måndag när jag kommer hem och får ha mina änglar ❤️

Likes

Comments

Ja nu känns de som att allt flyter på bra. Jag fick skyddstillsyn mot alla odds (Skyddstillsyn 4 ggr innan), beviljad nattpermis och plats på praktiken :) Efter kl 13.00 får jag vet om jag ska hem på Måndag!

Allt rullar på som det ska och jag mår bra. Idag ska jag hem till lägenheten och spendera kvällen med mina töser. Sen kommer mamma oxå. Ska bli såå skönt att sova i min lägenhet efter 5 månader, 5 månader som spenderats på LVM-hemmet Runnagården i Örebro och Korsaröds behandlingshem i Höör.

Lägenheten är i akut behov av städning men det tar jag när jag kommer hem, ikväll ska jag bara mysa med barnen, äta nåt gott och njuta :)

Likes

Comments

Idag har jag 5 timmars permission, ska spendera dagen med mina barn och mamma :) känns riktigt bra. Och imorgon ska jag till Arken zoo där jag förhoppningsvis kan börja praktisera eftersom de tydligen är ett krav för p27'a i hemmet. Men vad gör man inte. Får jag börja där så åker jag hem på måndag, lycka alltså!

Nu sitter jag i solen med Brad Paisley i öronen och väntar 😎 #bradag

Likes

Comments

Jag väljer att kasta mig rakt in i bloggandet utan närmare beskrivning, vill ni veta nåt om mig så är här länken till en gammal blogg där jag skrev om mina problem och diagnoser, http://nouw.com/sinnesrubbad.

De jag kan säga är att jag har 2 barn, Nora som är 4,5 och Tuva som är 3 i Juli. De bor just nu hos sin pappa då jag pga problem med alkohol har fått LVM, så just nu är jag på Korsaröds behandlingshem men ska bli utskriven på måndag. Jag mår bättre än nånsin och är redo att sluta dricka. Vad jag tkr är viktigt för er att veta är att jag har aldrig gjort nåt jag inte borde när jag har barnen, jag är en bra mamma och det vet jag. Problemet har varit de ggr jag inte haft barnen.

Här kommer jag skriva om allt som rör mitt och mina barns liv :) En blandning av psykisk ohälsa, livet med barn, kattuppfödning m.m.


Likes

Comments