View tracker

Hejsan!

Jag vaknade med att min mamma kommed breakfast in bed❤️ sedan for vi och slå golfbollar! Denna dag var att spendera med familjen och det har vi inte gjort på en tid.

Efter vi kommit hem gock vi ut en sväng och där såg vi människor skrinna på träsket och det såldes varm glögg också!

Som förrätt hade vi blinier med smetana och rom, efter det biff med vitlökspotatis, det var gott!

Och nu sitter vi och ser på en serie alla tillsammans!

I år firar Finland sin 99år som självständig!🇫🇮

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hejsan!

Idag på grund av att de är självständighetsdag i Finland så har jag ledigt och kommer att göra en my day hit också med massa bilder vad vi har hålli på med🙊

Men till luckan:

Den här vanilj o shia doftande body butter, tycker om deras kropp krämar men tycker inte om doften så ger den bort åt en vän🙊

Hoppas ni har en skön dag

SEES XOXO

Likes

Comments

View tracker

Tjabba!

Idag hade jag arbete eller jobbade "frivilligt" i en religiös klubb med småbarn, riktit söta var de och helt roligt ibland😂 Men inget jobb för mig.

Sedan har jag bara slappat men kom just hem från en kompis, en skön och rolig kväll!

Men sen till luckan:

En läpp penna i en lite mörkare nude skulle jag säga, tycker om färgen nog!

Men hoppas att ni haft en bra dag och hoppas ni mår bra!

SEES XOXO

Likes

Comments

Hejsan!

Igår så hade jag fullt upp att se om den nya familje medlemmen🙊🐶❤️

Lilla valpen❤️🐶 Älskar den som fan❤️

Den har vi gått ut me och haft håll i gång när den inte ännu är rumsren pga att den kom igår så allt är nytt för den! Är super taggad för att se vad allt som kommer ännu att komma🙊

Men till dagens lucka:

Det är alltså en handkräm men specialiserat till när du gör manikyr! Många har sagt att den är jätte bra men hos mig har den ännu inte kommit i användning.

Men vi hörs senare ikväll

SEEES XOXO

Likes

Comments

God morgon homies!☀️

Jag har just vaknat och idag ska bli en bra dag!

Hoppas ni har sovit gott och mår bra!

Vad som händer idag: min pojkvän får en hundvalp!!!😍❤️🐶 and im going crazy! Ska ta massvis med bilder på den!!! Sedan spenderar jag min tid där!

Men idag är det 3 december och det betyder att man får öppna en ny lucka!!🎉

Idagens lucka finns:

Det är en sorts dag kräm, men den här gången så har jag inte testat den men kommer nog och då får ni veta om de lönar sig att köpa någon av deras produkter som ni ser här!


Men hör ni vi

SEEEES XOXO

Likes

Comments

Hejsan!

Idag var en skön dag! 8-1 skola, hem och ta de lugnt före mina träningar, sedan ska jag fara i badet o lyssna på mudik och bara kunna slappna av!

LYX!

Dagens lucka: scrub hanskar för kropp men kommer nog andvända dem mer för mit ansikte! För dom känns så sköna mot huden och det känns genast mycket renare!

Det var allt för idag men

SEES XOXO

Likes

Comments

Hellou!

Idag började bästa månaden! DECEMBER! Woop🎉

Då fick man öppna lucka 1

Denna fick jag! Det är alltså en äppel & kanel doftande dusch gel, den hade en liten speciel doft men tror att sen när man vänjer sig så är den nog god!

Men har tidigare andvänt deras dusch gelar så tycker dom är bra och väcker upp kroppen!


Kommer ännu skriva om min dag på kvällen
MEN SEEES XOXO

Likes

Comments

Tjabba!

Idag är det den sista dagen i november och det är en fantastisk dag eller borde vara....

Hoppas ni mår bra! Jag där emot har inte haft en så jätte bra dag. Men jag ska inte tänka på de negativa men ta fram det positiva istället! Det var en sov morgon idag också + hade trevliga lektioner idag och så fick vi se på en två manns teaters pjäs som var helt okej.

Senare så for jag och mamma till ett shopping center för att shoppa och äta.

det jag köpte: en svart v-neck som är längre, sedan en grå långärmad turtle neck, en snygg spets bralett, två bas super mysiga strumpor och till sist mitt bästa köp ett silver schampo.

Im0rgon börjar min count down to christmas!!!n SUPER TAGGAD!


SEEEES XOXO

Likes

Comments

hejsan!

Till tisdagens ära hade jag en sovmorgon, så vaknade 8.00 och klockan 10 skulle jag på fysioterapeut. De finns en bakom liggande historia.

tänker inte gå in på djupe men har haft ryggont i nästan 8 år nu och det går i perioder hur stark smärtan är så vi har med min mamma sprungit hos alla sorts läkare men ingen ha kunnat ge ett svar så nu blev jag för andra gången skickad till en fysioterapeut.


Men en super härlig tjej hade jag där som jag pratade med och fick 2 rörelser för tillfället före jag ser henne pånytt på fredagen.


sedan hade jag skola, som vi började med min basgrupp med att fundera på trivseln i skolan och jobbade med reglerna dit. Sedan hade jag musik, tycker mycket om musik för jag känner mig i den stunden fri. Till sist var det meningen att ja modersmål men vi hade ingen lärare så vi fick en distans upog att göra istället. Så min skoldag var 11-14 så de var ganska skönt!


Sedan var jag med min mamma till ikea idag och köpte en dyna och en ram, jag vet tråkigt... Men sen hade vi en liten spel kväll med kort och sedan tittade vi på gift vid första ögonkastet, LOVE IT!<3


Men SEEEEEEES XOXO

Likes

Comments

tjabba!

tänkte lite uppdater att vad som kommer att hända i min blogg snart! Som ni säkert märkt så december snart på kommande och det betyder att man får öppna adventskalender (heter den så?) och är super excited för min mamma var så otroligt snäll och köpte en body shop kalender!


så jag tänkte göra en sorts serie som Count down to christmas!

Alltså kommer att visa alla produkter jag får varje dag, så ni får se och kommer också att testa den och ge då alltså ett betyg! Skulle ni gilla idén?


Sedan tänkte jag också här på nära tiden visa åt er eller närmare berätta om olika julklapps idér för ett billigt pris!


Skulle ni tycka om det här? Hoppas ni gör för jag är allafall super taggad!!!!!

så här ser den alltså ut. Ps. om ni tittar noga ser ni att den har 25 luckor och det är för att de är amerikansk! + på pärmen står det 24 happy days så är den ena dagen inte glad?? hahaha


SEEEEES XOXO

Likes

Comments