Under hela mitt liv har folk kallar mig ord som slampa, hora och pundare! Allt detta måste sluta! Jag tycker det är så synd om alla tjejer som utsätts för denna mobbningen och får psykiska problem tänk på vad du säger!

Man mår skit! Man mår inte ba alls det känns som man inte duger!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Onaj !!! Jag sprängde precis min högtalare på telefonen jaha vad ska man göra nu då?

Likes

Comments

Jag skrev ett underbart inlägg och ingen läser de vafan!

Likes

Comments

Hejsan hoppas Ni har haft en lika rolig dag som mig den har bestått mys, mat och kompisar vi gick ut och åt pizza sen gick vi hem och sov❤️

Likes

Comments

Frank var en snäll kille när vi träffades han brydde sig han brydde sig på riktigt! 


Men han va lite av en badboy vilket var ganska sexigt och dumma unga jag ville bara ha honom mer. Vi blev ihop han tog min oskuld han rökte (ja var 13). Jag trodde inte han skulle göra något mer såklart! När vi fyllt 15 drack han regelbundet och hade testat gräs. Jag blev först sur sedan ledsen. Han tog tyngre droger och började sno pengar för att kunna underhålla sitt beroende. Han var otrogen men jag kunde inte lämna honom! Han var inte samma person som jag lärde känna när jag var 13 men jag kunde inte se de. Jag kunde inte förstå det! Han slog mig och våldtog mig upprepande gånger! När han åkte in i fängelse efter att ha haft sex med flera barn så stack jag för gott!

Likes

Comments

Jag ska berätta för er om flykten ifrån Frank. Frank var en människa som jag först älskade men kärleken förändrades snabbt till hat och tvång, jag kunde inte slita mig ifrån honom. Men en dag lyckades jag gömma undan mina känslor och lämna honom.
Frank var tungt kriminell, han åkte fast för något som inte hade med tjejerna i hans lägenhet att göra. Han fick ett långt fängelsestraff. När jag hörde om det stack jag från stan, jag var självständig igen och försökte få kontroll över mitt liv. Började på en skola, träffade nya vänner. Men jag hade många djupa sår. Jag bytte liv och pratade aldrig med någon om min historia, jag hade alltid ögon i nacken var alltid redo att fly.

Det gick fem, sex år innan jag hörde ifrån Frank igen, jag var tillbaka i min gamla stad när han ringde min mobil. Jag vägrade att hamna i hans
våld igen, packade min väska och flydde från allt en gång till. Nu har mitt liv kommit till rätta igen, jag har underbara vänner som bryr sig om mig. Jag skriver detta eftersom att jag inte vill att npgon Anna ska igenom gåsammasaksom jag igenom gått! Lämna så snabbt som möjligt när det inte känns rätt och tveka inte

Likes

Comments

Wow detta dygnet har allt varit speciellt! Ät såååå ledsen att jag inte har bloggat mer men ska sammanfatta allt som hände.

Dagen började helt enkelt med att jag bestämde mig för att ha ett sovdygn. Chill att sova bara så. Skulle mot kvällen träffa några kompisar på Ica ofc <3333! När jag kom in på Ica så såg jag min pappa kyssa en kvinna som inte var min mamma! Jag blev paff jag trodde inte mina ögon! Hur kunde han göra så mot mamma? Jag sprang fram och började aktiva om hur han hade bedragit vår familj och förstört allt! Men mitt i allt ihopa kom mamma från ingen stans och sa: de är okej lugna ner dig gumman. Hon såg glad ut och publiken vi samlat på oss verkade gå sin väg försiktigt. De berättade att de hade varit skilda i ca 4 år men att de inte ville göra mig ledsen så de hade aldrig sagt något. Jaha tack mamma och pappa!

Efter de så blev ja sur jag stack till en fest drack mig full somnade någonstans vaknade upp i en säng med två killar och en tjej. Gick hem till mitt ex och vi rökte på tillsammans som den gamla goda tiden hade sex men mitt i allt ihopa bara försvann han. Jag ringde 112 de kom och hämtade honom jag följde med till sjukhuset såg honom komma tillbaka till liv medan de förklarade för mig att han hade tagit en överdos av ###### och kanske aldrig skulle bli helt bra i hjärnan. Jag svarade att han aldrig varit de sen älskade vi igen i en städskrubb när läkaren gick!

Likes

Comments

Idag är bara en sån dag där man måste sova och sova och sova tills man måste upp för att gå på toa och äta sen fortsätta sova natti mitt folk❤️

Likes

Comments

Ja har tänk adoptera en ny hund ett tag nu och tänkte köpa en Dalmatin eftersom jag har erfarenhet av rasen. Jag tycker personligen Mycket om att vara ute och vandra och träna och en kompis att alltid ha med är perfekt.

Kollade på några uppfödare och hittade en jättebra kollade på valparna och de var underbara såg verkligen fram emot att köpa de. Jag vad inne på datorn en dag och såg någonting om hundar utan hem.


Jag tänkte inte mycket om de men gick in på sidan och läste. Jag läste om alla hundars hemska förflutna och hur illa behandlade de blir. Jag bestämde mig senare för att inte köpa en Dalmatin valp även om de vad helt underbara. Jag tänkt inte tävla högt inom någon precis och tänkte mer ha en sällskaps hund så varför inte hjälpa alla de hundarna som har de jobbigt inan man föder upp massa nya?

Likes

Comments

Idag efter att ha vilat mycket skulle jag besöka min kompis. Jag hade mjukis byxor och liksom mjukis tröja. Sen träffad jag några från skolan och tänker fuck vad har ja på mig?

Men liksom varför tänker man så? Jag ser okej ut i kläderna och de är inte fula mönster precis så då kan jag väll ha på mig vad jag vill? Hatar att man alltid måste vara uppklädd och perfekt inan man kan gå ut och känna sig bra och nöjd med sitt utseende. :(

Likes

Comments