Beroendeframkallande låtar här. Alla är ju så sjuuuukt grymma asså, kan inte komma över de, verkligen! Tycker att ni ALLA borde gå in och lyssna!! :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej eller nåt, ja jag vet det var alldeles för längesen jag skrev någonting här och jag har faktiskt ingen bra ursäkt till det heller men jag är tillbaka nu och kommer uppdaterar oftare. Ja, vad har jag gjort det senaste halvåret förutom att ha färgat håret mörkbrunt, kollat på film och tränat. Ja haha faktiskt ingenting. Men det skriver jag ett annat inlägg om, ha det bra så länge och förlåt once again <3

Likes

Comments

Jag är så trött. Jag tänkte att jag skulle få sova typ till 11-12 men så klart så är jag en väldigt enkel person att väcka, så jag vaknade 7.30 för att min lillebrorsa inte kan vara tyst när han fixar sig för att gå till skolan, typiskt. Men, men. Just nu dricker jag bara lite juice och käkar en yoggi till frukost. Snart kommer min pappa hem för han åkte till willys för att köpa dricka till mig och då ska jag duscha och klä på mig, sminka mig eller ja, fixa mig i ordning bara. Jag ska åka till Arlanda typ lite över ett. Vi hörs om en vecka, (om jag inte hinner skriva något snabbt innan jag åker). Ha det bra så länge! (Inte sponsrad om du trodde det)

Likes

Comments

Imorgon åker jag till Italien! Det är så sjukt eftersom jag ska sitta på ett flyg utan mina föräldrar. Jag ska konfirmera mig i år pga att jag är Kristen. Kyrkan jag är med i hade bestämt att de som skulle konfirmera sig i år fick åka till Rom om de ville, och så klart så ville både jag och mina föräldrar det. Men asså fatta, JAG SKA UTOMLANDS UTAN MINA FÖRÄLDRAR I EN VECKA. Det som skrämmer mig mest är att jag är super flygrädd. Jag har ingen aning hur jag kommer klara av att sitta på ett flygplan i ungefär sammanlagt 7 timmar. Som tur är så mellanlandar vi i Köpenhamn. Vårt flyg från Arlanda går 17.15 och vi landar i Danmark ca 18.30 eller något. Sen tar vi flyget till Rom 20.30 och är framme ungefär 23.15. Jag är jätte rädd och vet på riktigt inte vad jag ska ta mig till just nu, jag är super taggad samtidigt som jag är super nervös. Vi kommer bo på ett camping ställe med en skit stor pol bredvid. Det ska vara sjukt varmt i Italien så jag har mest klänningar och shorts med mig. Som sagt är vi där i en vecka och det betyder att jag inte kommer blogga någonting alls under den tiden, kanske om det finns wifi men annars inte. Jag kommer lägga ut massa bilder från Rom på bloggen när jag kommer tillbaks, men det kommer inte vara världens bästa kvalitet på dem eftersom alla bilder jag kommer ta där kommer vara gjorda med en Iphone kamera, för jag orkar inte gå runt där med en stor systemkamera. Det är jätte synd för jag åker imorgon (måndag) och på tisdag har vi skolavslutning så jag missar den, och på varje skolavslutning här i Nynäs så har vi alltid en så kallad "estöfest", och i år skulle det bli en färgfest, så det är skit synd att jag missar den. Nu ska jag gå och packa vidare, vi hörs ikväll eller imorgon!

Likes

Comments

Idag så bestämde jag mig äntligen för att klippa mitt hår! Jag har gått runt och tänkt på om jag ska klippa mig eller inte i flera veckor och idag kände jag att det var dags. Jag blev jätte inspirerad av @linnahlborg ​s frisyr och ville testa det själv, jag hade väldigt långt och slitet hår innan så det var ganska bra att jag klippte bort det slitna. Jag är super nöjd men jag funderar om jag ska klippa det ännu kortare, alltså typ till mitten av axlarna ifall ni förstår vad jag menar, kommentera gärna vad ni tycker att jag borde göra! Puss

Likes

Comments

​Hej! Jag är en vanlig 13 åring som har intresse för mode och skönhet, så jag kommer att skriva mycket om det här. Jag är född i Krakow som ligger i Polen men har bott i Sverige sen jag var 9. På fritiden åker jag konståkning, dansar eller bara umgås med kompisar. Alltså gillar jag att träna väldigt mycket. Här fick ni veta lite om mig, jag hoppas att ni kommer tycka att det är kul att läsa min blogg! Vi hörs, bye.

Likes

Comments