Header

Days like this

Igår åkte jag och familjen till Löfstad slott, vi gick med på en rundvandring där. Vilket var ganska häftigt att se! I början var jag inte så taggad då jag tänkte att det blir rätt tråkigt, men det var det inte. Mysigt att spendera tid med bara familjen också.

För övrigt så har jag haft ett möte till med psykologen, som gick bra! Dock mår jag själv inte så värst bra, så hoppas på att även det går att fixa. Är så trött på att må såhär nu, vill göra saker och vara mig själv igen.

Hoppas att ni får en toppen torsdag så hörs vi!👐🏻

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Days like this

Mina små bebisar börjar äntligen växa lite grann! Kan inte få nog av dem. Fick dock bara den ena med på bild, brorsan! För syrran låg hos Sara och mös. Måste hotta några vettiga namn till bägge!

Likes

Comments

Days like this

Hejsan! Nu var det ett tag sedan jag skrev. Vilket känns väldigt tråkigt då jag gillar att kika in hit och skriva av mig! Men dom senaste veckorna har varit väldigt tuffa för mig. Mycket stress vilket har lett till flera panikattacker och dålig mående. Nu har jag dock äntligen lyckats få en tid hos psykologen som jag kommer få gå till med jämna mellanrum! Och det känns skönt. Får även mycket hjälp och stöttning från min familj samt J. Sist lyckades han dra ut mig till skogen och utegymmet, vilket jag verkligen inte hade lust med men det var välbehövligt och efteråt kändes det otroligt bra. Tog även en promenad själv runt stallet medan han fortsatte träna. Verkligen mindfulness! Så nu ska jag kämpa på för att komma tillbaka till gamla mig. Ta hand om er, och kom ihåg att ens mående ska alltid prioriteras framför allt, speciellt jobbet.💕

Likes

Comments

Days like this

Var på stan med mormor igår en sväng, hittade dessa tre och kunde inte motstå helt enkelt? Kan aldrig bli för mycket glitter right?

Likes

Comments

Zeppelin

min fina fina älg, sån glädjespridare trots att han inte gillar att posera så värst💓

Likes

Comments

Days like this

🐶🐶🐶

Hallå! Är fortfarande på landet med Jesper och hans föräldrar. Ligger och kollar på film med Boffen och Mia, Jesper åkte iväg för att fiska med sin pappa så vi passar på att slappa. Ska kanske sola lite senare om vädret tillåter! Ladda upp inför jobbveckan. Hoppas på att få många timmar! Ha en fin söndag 👅

Likes

Comments


Better Blogging Nouw