Header

Days like this

​Hej fina! 

Ligger i sängen helt död, måste plugga men har världens mensvärk :)))) Önska att jag kunde vara kille dessa dagar. Men what to do liksom. Idag har rumpisen och benen fått träna. Jag gick run Ågelsjön med Jesper och hans föräldrar. Det är en runda på 10 km typ, därefter klättrade vi upp för yxbacken. Ni kan fatta morgon dagenes träningsvärk. Inte taggad! 

Hur som, tänkte bara slänga in ett hej. Ska försöka ta tag i plugget nu. Hade!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hästar

Hej fina!

Igår blev det en minst sagt lång tävlingsdag. Som jag skrev i tidigare inlägget så följde jag med som hästskötare åt Jojjo och hennes två stjärnor - Lirco & Flavius. Vi åkte från stallet vid 8, innan det fixade vi stallet och släppte ut några hästar. Samt fixade inför kvällen. Sedan var det bara att lasta på och åka mot Sundbyholm, där tävlingarna hölls. Flugan gick 120 och 130. Kom 6:a i 120 och fick ett skitpet i 130. Superfin verkligen! Lirco var felfri i båda sina klasser. Så duktiga! Vi kom inte hem förens 9 till stallet. Så jag var lagom trött haha.

​Jag har även fått i uppdrag att hjälpa till med en ponny på min praktik, Jim som ni ser på bilden. En c ponny som är lite speciell, ganska rädd av sig. Jag kommer hjälpa till att utbilda honom, är väldigt taggad faktiskt! Ska bli riktigt kul att få vara med från början och forma. Har ridit honom två gånger hittills, super trevlig kille med ett jäkla fint steg. Dock lite för lite ork än sålänge, men det kommer med tiden.👊

Likes

Comments

Hästar

Hej fina!

Idag var det att gå upp klockan halv 6. Jag, Emma och Jojjo är påväg till Eskilstuna/Sundbyholm. Jojjo ska tävla Lirco och Flugan, så hela dagen kommer spenderas på hopptävling. Därav kommer uppdateringen vara seg. Hoppas ni får en toppen fredag!
👋

Likes

Comments

Days like this

Kan man ens kalla det mellis när det är såhär sent?

Ligger i sängen med datorn nu, försöker få lite plugg gjort. Men det går inte framåt! :)) Har så mycket i skolan redan, och är knappt i skolan för alla praktikdagar, specialveckor osv. Kommer inte hinna med allt känner jag. Är så otagg på allt också, får sådana perioder i livet ibland.

Försöker äta lite bättre nu också, eftersom jag vill gå upp i vikt. Men har så svårt att hålla det liksom. Blir så trött på mig själv. Ville bara updatera lite så att bloggen inte ser så tråkig ut. 

Likes

Comments

Days like this

​Igår hade min vän Emma sin födelsedagsfest, då hon fyllde 18 i tisdags. Jag åkte dit med pojkvännen, Jess & At. Var ganska trevligt. Dansade för det mesta med Jess, lärde känna lite nytt folk osv. Runt halv 2 tog vi sista bussen hem. Sen skulle vi byta buss på rese så jag sprang till Max och köpte käk till mig och Jesper. Kom hem och sov. 

Idag vaknade jag och Jesper vid typ halv 1... ehm. Kollade på Prison Break ända fram till halv 6. Sen nu åkte jag hem och får se om jag träffar Jesper något mer idag. Måste plugga också :/// Hoppas ni hade en lika trevlig lördag som jag!   

Likes

Comments

Days like this

Hej fina!

​I fredags bjöd Jespers föräldrar mig och Jesper på bio, vi såg Tarzan. Och därefter bjöd Jesper oss på restaurang! Han bokade bord dagen innan, och sa inte till vilken restaurang vi skulle gå, så det blev en liten överraskning, och vi hamnade på Angry Bull! Jag käkade halloumiburgare och den var såå himla god! Det blev en jätte mysig och lyckad kväll. När vi kom hem så skulle vi se på film, men jag råkade somna haha. Ovanligt! ;)  

Likes

Comments

Hästar

Hej fina!

Nu är min praktikvecka "äntligen" över. Det har varit väldigt roligt, men samtidigt mycket stress och hårt jobb. Vilket det är i ett stall. Men jag klarar inte riktigt av den där stressen än, inte alltid i allafall. Igår fick jag världens hjärtklappning, har även fått ett par panikattacker. Inte så jätte trevligt faktiskt.

Hur som! Igår var jag hästskötare åt Jojjo och Flavius. Då det är Norrköping Horse Show Autumn. Dom startade en klass, 120 om jag inte har helt fel. Blev 4 fel, ett skitpet. Men efter det gick Flugan igenom hela banan skitsnyggt! Han och Jojjo är så fina tillsammans, som handen i handsken! Därefter åkte vi tillbaks till stallet, jag fixade och red fram hästar som Nina skulle rida. Avslutade i tävlingsstallet och fick åka hem vid halv 4. Trots stressen så har jag haft en trevlig praktikvecka, helt klart!

Likes

Comments

Days like this , Hästar

åh lilla Camber somnade helt utslagen, och snarkandes

​Hej fina!

Jag har haft praktik hela denna veckan, är på Skogslotten och uppe i Jojjos tävlingstall. Slutar 4 varje dag och är inte hemma förens vid 5, så är lagom död. Därför har bloggen fått vila lite. Och även jag. Just nu är jag hos Jesper, vi har käkat pizza och kollat film med hans föräldrar. Riktigt mysigt! Men nu känns det som stt jag ska somna haha, fy. Och vi som ska se en till film. 

Nu måste jag kika iväg och vara lite social med Jesper och hans mamma, men hoppas ni har haft en lika bra dag som jag, hörs!👋

Likes

Comments

Days like this
  • Jag har jätte svårt att sova borta & ensam, hatar att göra det. Såvida det inte handlar om att sova med J.
  • Jag får panikattacker ganska ofta, speciellt när jag pressar mig själv för mycket och inte lyckas.
  • Jag har en slant av talångest - jag kan inte prata framför en större grupp, när jag pratar med nya människor så kan jag oftast stå och pilla med något, fiffla med mina händer osv. Beror oftast på att jag blir för nervös ibland.
  • Jag är demivegetarian/semivegetarian. Dvs. jag äter fisk ibland, och även kyckling någon enstaka gång, men inget annat animaliskt. Och detta har jag varit sedan 8:an!
  • Jag är nog en av dem mest icke religiösa människan man kan träffa på! Jag blir lätt irriterad över när någon annan börjar prata om religion, för mig är det ett av alla skäl till att krig finns, men även tack vare andra anledningar. Detta är dock personligt, så ni som är religiösa - ta inte åt er. 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw