Header

Days like this , Ploppan

Hallå! Idag tog jag en lång och välbehövlig sovmorgon. Hade jätte svårt att sova inatt, vaknade flera gånger och kunde inte somna om förens klockan var två ungefär. Så kändes skönt att få sova ut lite längre! Blev hämtad av en kompis runt halv två och åkte ut till stallet. Uteritt med Ploppan stod på schemat, hon skötte sig super! Efteråt blev det lite ryggmassage med liniment vilket hon tyckte om. Kom hem runt halv fem och har inte gjort så mycket sedan dess förutom att äta. Kvällen blir nog lugn med film mys och gotte. Vi hörs!

Kan man vara sötare alltså? Långörat.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ploppan

Kvällen spenderades hos min nya fyrbenta kompis, Ploppan! Vi red ett pass i ridhuset med en kompis till mig. Hon var så himla fin idag, mjuk och avslappnad! Vi övade också på att stå still vid uppsittningen då hon gärna vill rusa iväg, men med lite tålamod gick det allt och hon stod stilla. Avslutade passet med några travbommar och hon frustade nöjt! Efteråt blev det lite mys och pyssel.
Jag kommer ha Ploppan på halvfoder tills jag får mer tid, då det blir lite svårt att ta henne ensam på helfoder med både skola och jobb. Men vem vet, i framtiden kan det ändras! Bjuder på två halvtaskiga bilder, så svårt att fota när det blir mörk.

Likes

Comments

Days like this

Alltså det här är det bästa som finns! Förstå att för några veckor sedan föddes dessa pälsklingar och nu är dom flera veckor gamla, fem små lurvbollar som springer runt i huset!

Likes

Comments

Days like this

Här har det varit tomt ett tag, tänkte att det skulle bli ändring på det nu då jag saknar att skriva av mig ibland! Det har hänt väldigt mycket senaste halvåret. Förutom att jag tog studenten och började plugga igen så har jag även skaffat mig ett jobb på sidan av, vilket jag trivs super med! Min psykiska hälsa har inte varit på topp, men det är något som jag ständigt jobbar med samt får hjälp. Det har blivit betydligt bättre dock! På hästfronten har jag också saker på gång, känns roligt att vara tillbaka på hästryggen. Det är något som ger mig glädje även när jag har riktigt dåliga dagar. Tänkte skriva lite om hästen i ett annat inlägg senare idag, om jag lyckas få till några bilder. 🐎 Vi Hörs!

Likes

Comments

Days like this

Två snapisar från senaste dagarna👅

Idag är det min sista lediga dag innan sommarlovet tar slut! Imorgon börjar skolan, och jag är sjukt nervös. Dels ska jag ta mig till Linköping helt själv och hitta allt, och sen träffa alla nya människor, lärare osv. Samtidigt som det är skönt att få tillbaks alla rutiner och ha något att göra om dagarna. Helgen spenderas på landet med J och hans familj. Vi åkte ut hit igår eftermiddag, då vi var på Arbis kvällen innan. Odz spelade så vi gick dit med alla våra vänner. Avslutade kvällen ganska tidigt vid 01.30, var sjukt trött. För Jespers del var kvällen mer oklar😜 men annars var det trevligt!

Likes

Comments

Days like this

I måndags skulle jag börja skolan igen, tanken var att jag skulle plugga till lärare f-3. Så hade gått upp och fixat mig, och precis när jag skulle gå till bussen så ringer telefonen... Fick reda på att jag har fått en plats på arbetsterapeutprogrammet, och självklart tackade jag ja till det! Så nu börjar skolan på måndag istället, och ingen är gladare än jag!

Alldeles snart ska jag träffa Felicia på en fika här i Vilbergen, har inte träffat henne sen vi slutade skolan ungefär, så det skall bli väldigt trevligt! Vi hörs💁

Likes

Comments

Ludwig "Ludde"

Saknar den här gammelmannen så mycket, trots att det var flera år sedan han fick tas bort. Han gav mig så mycket lycka och kärlek. Jag skulle kunna göra vad som helst för att få tillbaka en liten stund tillsammans med honom. 💕

Likes

Comments

Days like this

Long time no see.

I måndags gick jag och Jesper ut för att käka. Vi hade vår två års dag den 3:e augusti. Men eftersom han har jobbat, vi har varit på landet och gjort annat under veckorna samt på helgerna så har vi inte riktigt haft tid till att fira. Men i måndags tog vi oss tid i alla fall! Tanken var att käka på vårat favoritställe men dem hade tyvärr semester stängt, vilket inte stod någonstans? Så vi fick gå vidare till Texas istället. Men det var lika gott och mysigt ändå. Efteråt gick vi hem till honom och mös oss ner med täcke och kudde framför Fjällbackamorden. 💑

Likes

Comments

Days like this

Igår åkte jag och familjen till Löfstad slott, vi gick med på en rundvandring där. Vilket var ganska häftigt att se! I början var jag inte så taggad då jag tänkte att det blir rätt tråkigt, men det var det inte. Mysigt att spendera tid med bara familjen också.

För övrigt så har jag haft ett möte till med psykologen, som gick bra! Dock mår jag själv inte så värst bra, så hoppas på att även det går att fixa. Är så trött på att må såhär nu, vill göra saker och vara mig själv igen.

Hoppas att ni får en toppen torsdag så hörs vi!👐🏻

Likes

Comments


Better Blogging Nouw