Header

Days like this

Har precis skickat in några uppgifter som jag är typ försenad med flera månader tillbaka. Jaja😜 Har flera uppgifter kvar som måste göras klart innan lovet tar slut, egentligen är jag klar med det mesta men då ett c inte längre duger så får jag göra om några. Nästa a-barn här!☝ Skämt åsido, men då jag har sökt högskola så måste jag ligga ganska högt då linjen jag vill gå kräver bra betyg. Är så nervös om jag ens kommer in på något av det som jag har sökt?! Ska alldeles strax röra mig mot stallet och mysa med min gose på fyra ben. Vi hörs!

Likes

Comments

Days like this

Så nu är även jag 19! Ett år närmare döden (och systemet😜). Skämt åsido! Känner faktiskt ingen skillnad, det kanske kommer senare. Tycker bara att året mellan arton och nitton gick väldigt fort? Kändes som jag nyss fyllde arton liksom och gick ut för första gången lagligt. Och sen helt plötsligt är jag ett år äldre. Jaja, hade en jättebra födelsedag! För er som inte vet så fyllde jag år igår. Detta firades på landet med Jesper samt hans mamma och pappa. Vi åt tårta och så fick jag presenter. Från Jesper blev det ett Thomas Sabo armband, han köpte även ett berlock där vårat datum som vi blev tillsammans var inristat., så cute. Jag fick även en resa till Barcelona från hans föräldrar, så den 5:e Maj bär det av till Barcelona med Jesper och hans föräldrar. Det kommer bli så mysigt! På söndagen när vi kom hem firades jag även av min familj. Det blev helt klart en lyckad 19 års dag!

Likes

Comments

Days like this

Ska träna rumpis snart, var ett tag sen nu! 👀 Har även hästen idag, vill dock inte röra min fot utanför dörren för det typ spöregnar varannan minut.. Hatar detta väder. Har massor att berätta om och skriva, men det kommer upp i enskilda inlägg. Så vi hörs!

Likes

Comments

Days like this

Har pluggat konstant sen fyra idag, är helt död i hjärnan. Längtar tills detta är över 😊🔫 Har i alla fall några roliga saker att se fram emot, typ min födelsedag som är om cirkus 12 dagar iih.

Likes

Comments

Days like this , Zeppelin

min bby <3 // ponnyräkan i måndags


Hej fina!

Spenderade min helg med J och hans familj på landet. Vädret var helt underbart och solen låg framme. Vi fiskade, solade och grillade. Tog det bara lugnt dom dagarna, kände att jag behövde bara koppla av efter en hel vecka med stress, praktik, häst och skola. Måndag därpå var det samma gamla om igen. Var ute hos Zeppelin och körde ett ordentligt markarbetspass. Han var en riktig 🌟 som alltid.

Likes

Comments

Days like this , Hästar , Zeppelin

Hej fina!

Idag gick jag upp redan vid 7, väldigt tidigt för att vara mig. Blev nästan förvånad! Alldeles strax ska jag fixa mig och ta på stallkläderna. Därefter åker jag till rese för att träffa Emma, skall följa med till hennes pållar. Efter det ska vi till min räka! Dressyr och lösgörande står på schemat. Allmänt trimm. 🐎💨 Skall försöka få till lite bilder nu när Emma följer med. Hoppas ni får en toppen lördag så hörs vi!

Likes

Comments

Days like this , Zeppelin

Hej fina! Har precis satt mig vid datorn efter att ha käkat och städat rummet. Hittade lite bilder från lördagens pay & jump på Smedby. Så tänkte bjuda på några! Ska alldeles strax sätta mig vid plugget. Måste göra klart allt då det endast är cirka 4 vanliga skolveckor innan lov, blockpraktik och gymnasiearbetet. Så det är en hel del just nu helt enkelt! 🐎💨

bebis lyfter fint på tassarna!


(foto: Niklas Landstedt)

Likes

Comments

Days like this

Hej fina! Försökte få med min katt på bilden, gick ju sådär. Började min dag med skolan som alla andra dagar, hade en kort dag till 12 ungefär. Därefter åkte jag hem, skrev till chefen om sommarjobbet och beställde studentmössa! Den blev såå bra!💁 Kollade även när alla antagningar till högskolan börjar, och för min del blir det om 2 dagar. Alltså den 15:e! Så då blir det dags att söka in. Ska alldeles strax slänga i mig mellis och därefter röra mig till stallet och Z. På tal om honom, i lördags var det dags för årets första pay & jump, samt våran "debut". Han bjöd på två fina rundor och två rosetter följde med hem! Vi hörs.

rent ehm.

Likes

Comments