Header

Days like this , Zeppelin, Hästar

Hej fina!

I tisdags firade jag och Jesper alla <3 dag, det är vårat andra alla hjärtans dag tillsammans. Vi käkade på en supermysig restaurang, och därefter åkte vi hem till mig. Jag hade ställt fram en massa ljus, köpt en ros och geléhjärtan. Därefter fixade vi lite gott och la oss ner i sängen med favoritserien på! Det blev en otroligt mysig dag. Tidigare på dagen hade det kommit ett kort på posten till mig, det var från Jesper. Han hade skrivit världens gulligaste text, blev lite rörd faktiskt haha.💏

Dagarna däremellan har jag haft svårt att skriva då jag har haft praktik, min egna häst att åka till samt massa pluggande. Men nu så kör vi på som vanligt! Ni kommer få många inlägg, både vardagliga och hästrelaterade!

Birken & Rumeila efter gårdagens pass med Angelica // favoriten

Likes

Comments

Days like this

Asså vädret idag? Hallå? Hur underbart ☀ Älskar när solen är framme, får världens vårkänslor. Idag är jag hemma från skolan pga. personliga anledningar. Har inte hunnit göra så mycket, gått ner till affärn och hämtat lillasyster på skolan. Ska städa mitt rum inför ikväll tills Jesper kommer, tänkte även hinna ta och pw men innan det köra ben hemma. Måste duscha däremellan och sminka mig också, för J bokade bord på en restaurang vid halv 6 eftersom det är alla <3 dag. Så vi tänkte fira lite. Alltid lika mysigt att gå ut tillsammans med honom. Hoppas ni också får en toppendag så hörs vi!

Likes

Comments

Days like this

hur trött får man vara på skala ett till tio

Hej fina! Idag har jag haft en ganska lång dag, först var det skola till två och därefter stallet. Kom inte hem fören nio, fixade lite mellis (kan man ens säga mellis klockan nio på kvällen?!) och därefter slängde jag ner mig i sängen med favoritserien på. Är helt sjuk trött och har så ont i kroppen, men hästen var fin i alla fall! Hoppas ni har haft en bra dag, så hörs vi imorgon. God natt 💁

Likes

Comments

Days like this

Hej där, insåg precis när jag kikade in här på bloggen att jag inte har skrivit sedan december (?!) Men nu tänkte jag ta upp bloggandet igen, saknar det faktiskt. Därav får ni en liten resumé på senaste månaderna, eller ja, de roliga som har hänt i alla fall.

julafton med pojkvännen // nyår // ännu en julig bild & glas vitt

bbys ölbälte & hans kap // praktik och Lirco // krök med pojkarna

min rosa drink (avgudar) // mys sleepover med Jess // mitt lyckopiller

biljardkväll // landet med älskling & hans familj // ännu en utekväll med boysen

Likes

Comments

Days like this

Hej fina!

Morgonen började med frukost och därefter gav jag och pojkvännen oss ut med hans hund i skogen. Det var typ världens storm ute.. vilket det fortfarande är så jag kan väl inte påstå att det var så skönt. Men ibland när vinden väl hade lagt sig så var det varmt då solen sken. Alltså det känns verkligen inte som vinter, mer som vår eller höst typ? Det är skönt i för sig med tanken på att man typ slipper brodda hästarna osv. Men ändå, snön kan komma och stanna i typ 3 dagar, sen kan den få försvinna igen tycker jag!⛄

två gosar i en bild 🐶

Likes

Comments

Days like this

min pojkvän gillar visst inte att vara seriös på bilder 👀

Då var julen över även för detta år. Jag har firat jul två dagar i år igen! På julafton var jag hemma med min fina familj och pojkvännen, vi åt god polsk mat och firade några typiska polska traditioner som är speciella just för oss. Jesper fick självklart vara med på allt! Därefter käkade vi, och sen kom tomten till småsyskonen.⛄ Vi satte oss runt granen och delade ut paketen. När allt hade lugnat ner sig lite så tog vi ett glas vitt med mamma och mormor. Vid halv nio på kvällen åkte vi till Jesper för att sova där.

Dagen efter, den 25:e firade vi även jul hos Jesper. Då hans pappa jobbade på julafton, fick det bli en dag senare. Vilket jag tyckte var bra för då krockade det inte med allt hos oss. Men hur som, på morgonen började vi med att öppna några paket. Jesper öppnade sina från mig och tvärtom. Jag fick även paket från hans föräldrar. Vid ett kom även resten av hans familj, alla syskonen med barnen. Vi käkade julbord, pratade och även där kom tomten efteråt, som då var Jesper. Efteråt satt alla och pratade, jag lekte med barnen osv. Båda dagarna blev väldigt mysiga, jag fick jättefina paket från både min familj, Jesper och hans familj.❤ Trots att julen är mysig, så känns det ändå skönt med all julstress som är över.

Likes

Comments

Zeppelin

Länge sedan som jag skrev om Zeppelin. Så tänkte slänga in ett inlägg om hur det går för oss. Än så länge går det åt rätt håll tycker jag. Vi utvecklas tillsammans och lär känna varandra. Jag har trots allt ändå "bara" tagit hand om honom i lite mer än 2 månader. Men vi har faktiskt hunnit vara med på hoppträning för Jenny Björn, vilket gick toppen bra. trots att det bara var ston runt omkring. Annars rider vi på som vanligt, jobbar mycket med markarbetet, galoppen, galoppombyten osv. Allt flyter på, trots att vi kan ha lite sämre dagar ibland. Jag börjar falla för denna prick helt enkelt! Hoppas på att få komma ut och träna lite mer i vår och även åka ut på lite tävlingar.

Likes

Comments

Days like this

Jag och min älskling var på en mysdejt förra veckan, vi käkade på Burgers & Bangers och hade det väldigt trevlig. Efteråt hade vi filmmys med hans familj💓

Likes

Comments

Days like this

Hej fina!

Bloggmotivationen har verkligen legat på noll senaste tiden trots att jag egentligen vill skriva, men orken är borta helt.😷 Och till allt annat med för delen. HUR som, den senaste veckan har jag bara pluggat i princip, och sovit med Jesper. Knappt varit i stallet förutom praktiken och även gårdagen, då jag äntligen kunde åka ut till Zeppelin. Förra helgen firade jag även min fina pojkvän som fyllde 19 år! På lördagen var vi först hos honom med några vänner, och därefter gick vi ut. Det blev en lyckad kväll, förutom slutet då.. men det är ändå inget stort som förstörde något. På söndagen efter blev det kalas med Jespers familj. Det var mys!

sådär frän som alltid haha

Likes

Comments