Header

Days like this

Två snapisar från senaste dagarna👅

Idag är det min sista lediga dag innan sommarlovet tar slut! Imorgon börjar skolan, och jag är sjukt nervös. Dels ska jag ta mig till Linköping helt själv och hitta allt, och sen träffa alla nya människor, lärare osv. Samtidigt som det är skönt att få tillbaks alla rutiner och ha något att göra om dagarna. Helgen spenderas på landet med J och hans familj. Vi åkte ut hit igår eftermiddag, då vi var på Arbis kvällen innan. Odz spelade så vi gick dit med alla våra vänner. Avslutade kvällen ganska tidigt vid 01.30, var sjukt trött. För Jespers del var kvällen mer oklar😜 men annars var det trevligt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Days like this

I måndags skulle jag börja skolan igen, tanken var att jag skulle plugga till lärare f-3. Så hade gått upp och fixat mig, och precis när jag skulle gå till bussen så ringer telefonen... Fick reda på att jag har fått en plats på arbetsterapeutprogrammet, och självklart tackade jag ja till det! Så nu börjar skolan på måndag istället, och ingen är gladare än jag!

Alldeles snart ska jag träffa Felicia på en fika här i Vilbergen, har inte träffat henne sen vi slutade skolan ungefär, så det skall bli väldigt trevligt! Vi hörs💁

Likes

Comments

Ludwig "Ludde"

Saknar den här gammelmannen så mycket, trots att det var flera år sedan han fick tas bort. Han gav mig så mycket lycka och kärlek. Jag skulle kunna göra vad som helst för att få tillbaka en liten stund tillsammans med honom. 💕

Likes

Comments

Days like this

Long time no see.

I måndags gick jag och Jesper ut för att käka. Vi hade vår två års dag den 3:e augusti. Men eftersom han har jobbat, vi har varit på landet och gjort annat under veckorna samt på helgerna så har vi inte riktigt haft tid till att fira. Men i måndags tog vi oss tid i alla fall! Tanken var att käka på vårat favoritställe men dem hade tyvärr semester stängt, vilket inte stod någonstans? Så vi fick gå vidare till Texas istället. Men det var lika gott och mysigt ändå. Efteråt gick vi hem till honom och mös oss ner med täcke och kudde framför Fjällbackamorden. 💑

Likes

Comments

Days like this

Igår åkte jag och familjen till Löfstad slott, vi gick med på en rundvandring där. Vilket var ganska häftigt att se! I början var jag inte så taggad då jag tänkte att det blir rätt tråkigt, men det var det inte. Mysigt att spendera tid med bara familjen också.

För övrigt så har jag haft ett möte till med psykologen, som gick bra! Dock mår jag själv inte så värst bra, så hoppas på att även det går att fixa. Är så trött på att må såhär nu, vill göra saker och vara mig själv igen.

Hoppas att ni får en toppen torsdag så hörs vi!👐🏻

Likes

Comments

Days like this

Mina små bebisar börjar äntligen växa lite grann! Kan inte få nog av dem. Fick dock bara den ena med på bild, brorsan! För syrran låg hos Sara och mös. Måste hitta några vettiga namn till bägge!

Likes

Comments

Days like this

Hejsan! Nu var det ett tag sedan jag skrev. Vilket känns väldigt tråkigt då jag gillar att kika in hit och skriva av mig! Men dom senaste veckorna har varit väldigt tuffa för mig. Mycket stress vilket har lett till flera panikattacker och dålig mående. Nu har jag dock äntligen lyckats få en tid hos psykologen som jag kommer få gå till med jämna mellanrum! Och det känns skönt. Får även mycket hjälp och stöttning från min familj samt J. Sist lyckades han dra ut mig till skogen och utegymmet, vilket jag verkligen inte hade lust med men det var välbehövligt och efteråt kändes det otroligt bra. Tog även en promenad själv runt stallet medan han fortsatte träna. Verkligen mindfulness! Så nu ska jag kämpa på för att komma tillbaka till gamla mig. Ta hand om er, och kom ihåg att ens mående ska alltid prioriteras framför allt, speciellt jobbet.💕

Likes

Comments

Days like this

Var på stan med mormor igår en sväng, hittade dessa tre och kunde inte motstå helt enkelt? Kan aldrig bli för mycket glitter right?

Likes

Comments