Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! Nu har jag äntligen slutat så skönt. Idag ska jag inte göra så mycket mer än att plugga och bara ta de chill så det blir några fler inlägg än va det brukar va. Längtar verkligen till höstlovet shit asså det är knappt 2 dagar kvar helt sjukt vad snabbt tiden går och sen så är det bara och räkna ner till jullovet. Hoppas ni mår bra iaf.
Puss och kram!!!

Likes

Comments

Åhh vill bara att denna dagen ska vara över. Nu ska jag lägga mig godnatt
Puss och kram!

Likes

Comments

Puss och kram!

Likes

Comments

Hej! Tidigare skrev jag att jag hade ett mål och det va att inte ha nåt F i något prov innan höstlovet och det har jag lyckats med är faktiskt ganska nöjd. Idag ska jag plugga Lite inför franska läxan och bara ta det lugnt så skönt att slippa tänka på att jag ska göra något omprov. Just nu sitter ligger jag i sängen och försöker hitta en bra film som jag kan kolla på verkligen så svårt och hitta någon. Men hoppas verkligen ni har haft det bra.
Puss och kram

Likes

Comments

Hej! Just nu sitter jag på bussen till skolan. Idag ska jag äntligen göra mitt sista prov innan höstlovet hoppas verkligen det går bra, är så hungrig skippade frukosten för att kunna plugga längre önskar verkligen det går bra för mig. Senare ikväll är jag 100% på att det kommer några inspo inlägg och massa annat.
Puss och kram

Likes

Comments

Skriver ganska sent, men asså är verkligen så besviken på mig själv har inte bloggat idag på hela dagen och igår nästan pga har varit med ganska mycket folk och har typ glömt bort de. Men de har verkligen varit en toppen helg igår (söndag) hah så var jag o fikade med några kompisar asså verkligen ass sköna människor, och i fredags så var jag på bio med en underbar person, och så har jag själv klart träffat massa annat bra folk, nu tänker jag ta igen dem dagarna jag inte har bloggat på hoppas verkligen jag förbättrar mig. Nu ska jag iaf lägga mig.
Puss och kram!

Likes

Comments

Hej! Just nu sitter jag och Vilma och äter en liten sen brunch så gott. Vaknade ungefär vid 11-10 pga var på bio och träffade några kompisar så kom hem lite sent igår iaf så var det skit kul, Vilma stannar idag med så vi ska se vad vi ska hitta på, det va därför jag inte bloggade igår + för att jag glömde lite fel av mig. Men hoppas ni har haft en bra fredag nu ska jag försätta äta hah och sen kanske dra ut en runda.
Puss och kram

Likes

Comments

Nu är jag hemma efter en lång dag, ska ta ett varmt bad snart igen hahah, här är några inspo bilder.
Puss och kram

Likes

Comments

Hej! Nu jag jag hunnit med allt som ska göras nästan, tycker alltid det blir nästan Likadana inlägg hela tiden måste förbättra mig på de, imorgon är det torsdag då ska jag upp som vanligt till skolan och sen träffa några kompisar och bara ta de chill, hoppas verkligen ni har haft det bra idag iaf.. Nu ska jag snart lägga mig är så trött efter allt pluggande. Sov gott Godnatttt
Puss och kram!!!

Likes

Comments