View tracker
Julenärhär, Andraadvent, Advent, Youtube, Jul

Det är redan 2:a advent ⛄🎅🎄🎁, det känns som att jag har missat allt! 😨 Det är väldigt många människor som redan börjar köpa julklappar till vänner & familjen/släkten och så sitter jag här och har missat första advent!😖, jag har bara så fullt upp med skolan.

Det dummaste av allt är att lärare skjuter upp alla prov📝 innan man har lov! och det betyder att man lägger sjukt mycket energi på prov så att man missar hela julen!!1!!? jag skyller inte bara på lärarna, men innan julen så borde de förstå att vi ungdomar också vill förbereda oss innan julen!

Ja, det var allt för denna blogg, nu har jag inte tid att skriva.... måste iväg och köpa julklappar nu, har ju en ledig dag idag så ska passa på...🎁🎁🎁🔔

Har glömt att nämna här i bloggen, men jag har faktiskt en youtube kanal som ni jätte gärna kan följa och prenumerera på! Jag har kanalen tillsammans med min lillasyster, så gå gärna in och kolla på youtube, så hoppas vi att ni prenumererar och gillar och ja. ja, ja.... Men kommentera jättegärna i vår senaste challenge (utmaning) vad ni skulle vilja se mer, vill ni se en testar-video? eller fler challenge (utmaningar)?

Så, gå gärna in på vår kanal på youtube som heter: Zebran zebra

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
Familjen

Hej!

Idag tänkte jag bara göra ett inlägg som handlar lite mer om mig och min familj.

Jag har två små systrar, den yngsta finns på bild (ner till höger). ↘ , Jag har en mamma och en pappa, och trivs jätte bra i min familj.

Uppe till höger ser ni mig ↗ , den bilden tog jag förra året (2015).

Ner till vänster ↙ så ser ni två katter, det är mina katter, den "orange" färgade katten heter Sven och den svarta heter Torsten, de är 2 år gamla.

Skriv gärna i kommentaren vad ni önskar veta/se mer av📝,Likes

Comments

View tracker
vänner, Förlora, Bästa vän, vänner för livet, ensam

Jag är så ledsen, sååå ledsen, känner mig helt förkrossad inombords, jag tror inte att ni kan förstå, men att förlora sin bästa vän är som att någon bara försvinner i sitt liv, de har alltid funnits någon vid din sida, som man har haft sjukt kul med och kunna prata om olika saker med och helt plötsligt så lämnar de en ,och man blir helt ensam,HELT ensam.

Det började förra året, då vi lärde känna varandra, vi lärde känna varandra på gymnasiet (Åk 1),och vänskapen tog slut Åk 2 i år (2016).

Jag hade aldrig mått så bra i hela mitt liv när jag varje dag åkte till skolan och träffade min bästa vän på skolan, jag nästan längtade tills nästa skoldag, eftersom att jag inte har så många "äkta" vänner, så var hon väldigt speciell, hon var en vän som jag tyckte att alla borde ha.

Vänskapen slutade med att hon lämnade mig. Det var som att vi tillslut tröttnade på varandra,och bara sökte efter fel.

På bilden som ni ser här under, så känner jag mig nu, ensam, vill ni ha en vän så kontakta gärna mig via instagram :))

Likes

Comments