Ja.. Vilket underbart väder vi har haft i helgen, mestadels sol med några droppar regn ( inte så värst). Vilat upp mig hela helgen och tog en paus från både träning och jobb, känner mig så redo att starta veckan med ett gympass efter 2 dagars uppehåll .

​På bilden har ni mig och min lilla princessa.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Inte mått särskilt bra på sistone, just den här månaden har varit väldigt tufft

och det har inte gjort saken bättre att jag har tröstshoppat upp alla mina besparingar. Har senaste månaden varit i jakt på att hitta ett nytt gym att träna på , då mitt nuvarande har blivit värdelös senaste halvåret. Ska snart ge mig iväg till posten och hämta upp ett paket som består av sommarkläder, *ångest* . Känns ju sisådär när denna sommar inte blev så hett som jag hade förväntat mig ...tacka gudarna att solariet finns annars hade jag deppat ihjäl mig. Senare blir det att träna bort ilskan ( då jag förhoppningsvis hittat rätt gym denna gång) och sola bort ångesten. 

Likes

Comments

Kappa- Vila

Skjorta- Gant

Armband- Marc by marc jacobs

Likes

Comments

Började dagen med ett lyckad rump-och benpass på gymmet, avslutade passet med 30 minuter på crosstrainern innan jag gick mot solariet för lite solning . Vädret har verkligen levererat idag , trots att det inte var så varm. Ska nu fortsätta njuta kvällens fina vädret innan det blir läggdags , imorgon kl 05:30 ringer klockan för jobb,

Likes

Comments

​Idag har jag bara tagit det lugnt, varit nästan för trött för att göra något.Jag hann iallafall plocka undan här hemma och få mig en nypa friskluft, trots att det är fredag så känns det som en söndag. Ikväll blir det att läsa någon ny bok och ta det lugnt.. imorgon är det jobb som väntar. 

Likes

Comments

Likes

Comments

Hallåå ! måndag idag och påfyllning av fransar står på schemat. Här är en bild på gårdagens sommar outfit

Byxdress- H&M . Klocka- Daniel Wellington. Solglasögon- Nelly . Skor-Converse.


Likes

Comments

Äntligen är sommaren här och jag älskar det !

Likes

Comments