Har sedan min ungdom älskat espadrillos.

Detta par hittade jag på Din Sko.

Läckra

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Denna söta illa Buddha endast 2 cm hög fick jag av min bästa vän på Nyårsafton. Hoppas den kommer att bringa tur med sig. Känns som om det är min tur nu.

Likes

Comments

Ja så har jag då tänkt att dra ner på kolhydrater samt att äta mer frukt. I väntan på att vågen skall visa resultat och man då skall ha delmål började istället med att shoppa klänning på Lindex. Superskön. Bra sommarklänning dessutom.

Likes

Comments

Likes

Comments

Förra sommaren inhandlade jag denna randiga klänning på Lindex. Det blev en klar favorit och jag har nu köpt den i svart oxå. Tillsammans med den ljusrosa ponchon och de puderrosa speakers tror jag det blir ganska ok. För att piffa till det lite extra -puderrosa halsband från HM 30 kr.


Likes

Comments

70% på Glitter .Gav endast 50 kr för detta halsband.

Likes

Comments

Så var det då detta med vikten Läste i Amelia att man inte skulle ge nyårslöfte utan stället långsamt utmana igen själv i små steg. Det kändes absolut mentalt bättre. T e x att äta tre frukter om dagen, en extra promenad eller vad man nu tror kommer att fungera i det långa loppet Framförallt att inte sätta för höga mål utan kanske belöna sig med något för minsta framsteg. 😊😊

Här en underbart skön tröja/klänning från Bikbok endast 199 kr.

Likes

Comments

Lyssnade på Mix megapol när jag körde till Växjö. Årets fattigaste vecka sa dom. Men lilla jag hade fått vårkänslor o köpte lite inför våren.

Likes

Comments

Min goda vän fick en bra bok av en arbetskamrat. Samma författare har skrivit denna " dagbok" som man skall anteckna i . Den plockar fram mycket av det positiva i livet och om oss själva💗

Likes

Comments