God kväll!
Hela dagen var jag i Jönköping och tränade Taekwondo med olika klubbar i närheten. Riktigt trevligt läger , därför bjuder jag på några bilder.
Nu ska jag  allt ta mig och dränka mig i juridik plugg.
Imorgon är en lugn dag.
kram på er så länge 💞

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Äntligen fredag!
veckan hr rullar på jättefint och träningen 2 gånger dagligen har avklarats. Har haft skolfoto idag.  men varför ser man alltid hemsk ut på skolfoto? tråkigt .. menmen , hem och chilla snart och taggar kvällens taekwondo pass. Bjuder på bilder från veckan.

Imorgon bär det av mot Jönköping Habo och vara på träningsläger och förhoppningsvis träffa Linuz.

Ciaoo✌

Likes

Comments

Jag tränar varje dag som jah skrev i mitt förra inlägg. Men vad är syftet med att folk går till gymmet och bara sitter och babblar ? jag förstår inte. Blir riktigt irriterad om de också sätter sig vid en maskin man vill ha för då kan man själv inte träna.. Jag tycker ju då att man kan sätta sig på ett café och ta en kopp kaffe som är trevligare om man då bara ska sitta och träna sina käkmuskler..

Idag har jag haft studiedag och nu ska jag dra iväg och hålla pass på taekwondon , ganska slö dag. ha det fiiiint

ciaooo 🌟

Likes

Comments

Hejsan :)
välkomna till min blogg, hoppas ni tycker om den.
jag ska uppdatera så mycket jag kan om mina vardagar och lite saker jag tycker är intressant.
Men vem är jag? Jo..
Jag är en tjej som heter Zsófia och jag bor i Linköping. Jag gillar att träna karate, taekwondo och gym. Det gör jag varje dag efter skolan. Jag går i gymnasiet och är intresserad av Ekonomi&Juridik. Min pojkvän heter Linuz. Jag gillar också att sjunga och spela League of Legends. Det är lite om mig.

ciao 😘

Likes

Comments