Det var julklappsjakten i stan idag. Tyvärr hittade jag och min kompis inga julklappar.Men det var ändå en rolig dag vi gick till Skåres och åt Buffe och pratade jätte länge. Buffen var jättegod det fanns flera bakelser och mackor. Rekommenderar det jätte mycket. Nu är jag tillbaka hemma tänkte göra lite mat blogga lite och kolla på något avsnitt av The Walking Dead.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Hej!! 

Kolla mina Unicorn tofflor fick de födelsedags present. jag fyller år i september men min kompis hade beställt dem det är därför de tog så lång tid.

Jag har försökt hitta en fotograf för jag kan inte ta mina bilder själv så om ni känner någon som kan göra det gratis och som bor i Kronoberg kontakta mig på zahraafa0@gmail.com. Det är jätte svårt att ta bilder själv särskillt med min mobil och jag vill verkligen att den här bloggen ska bli bra så ni får verkligen skriva till mig skulle bli jätte glad tack.

Likes

Comments

God morgon!!

Jag vet kl är 14.00 men det är då jag ungefär vaknar på helgen. Idag ska jag bara ta det lugnt kolla på lite gossip girl . jag har faktiskt börjat kolla på The Walking Dead är på säsong 3 nu asså helt sjuk serie ni borde kolla. Senare ikväll ska jag kanske vara med några kompisar och laga tacos och fira min kompis. Det här är lite kort på min dag. Imorgon ska jag till julskyltningen i stan.

Likes

Comments

Hej!

Jag heter Sara och det här är min blogg Zsara. Det här min första blogg någonsin och jag är glad att jag har hittat Nouw. Jag har alltid vilja skaffa mig en blogg men har aldrig haft tillfället eller tiden men nu äntligen kan jag börja blogga.

Den här bloggen är mest för mitt intresse till mode men jag kommer också lägga upp inlägg om mitt liv. Jag hoppats att ni gillar den här bloggen och får inspiration ni behöver.

Hi 

My name is Sarah and this is my blogg zsaras.This is my first blog ever and I*m glad I found Nouw. I have always wanted to get me a blogg but never had the opportunity or the time. But now finally i can start bloging. This blog is most for my intressed i fashion but i will also put up posts about my life. I hope you like this blog and get the inspiration you need.

Likes

Comments