ÄNTLIGEN KÖRKORT!!!!

Första försöket. Efter 1 månad bilskola endast. Är så nöjd och glad.

Nu kan jag bara fokusera på att packa mina grejer. 64 kg får man ha med sig och jag har typ 70kg... Hur gör man??

Vad skulle ni välja bort först, skor eller jackor?


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Har kört bil hela dagen idag. Har varit ute och kollat på hus ute i norrtälje som pappa vill köpa. Riktiga ruckel som tydligen kan "fixas upp". Vilket jag aldrig förstått riktigt, det tar sån tid och så mycket pengar. Jag vill alltid att allt ska vara klart direkt. 

Tänkte övningspacka ikväll. Får se om jag får ner alla saker i mina två resväskor. Har ni några tips angående hur man packar? Jag tror att jag är bra på det men jag har förstått att så är det inte. Har köpt vacuumpåsar, vilket kan vara bra så det packas ner lite lättare. Mer tips, please! Hit me up :-)


Likes

Comments

Sol. Bärs. Jordgubbar och glass. Utomhusbio i Bryant Park. Vin och ost på taket down town. Midnattspromenader i central park. Sillmackor. Lukten av solkräm. Shorts. Linnen. Solbränna. 

Fick idag höra av Maddie på telefon att vädret i New York ska bli 20+ och sol nästa vecka. HUR SJUKT ÄR INTE DET PÅ EN SKALA MELLAN 1-10?! Sen kan jag lova att det blir snö när jag kommer, brukar vara så med min otur. Hoppas verkligen att det håller i sig. Vår i New York är bättre än bacon en lördagsmorgon. Eller, nja. Bacon är ändå svårslaget. 

Likes

Comments

​De senaste dagarna har sett ut såhär för mig: Köra bil. Sova. Plugga teori. Sova. Se på Keeping up with the Kardashians. Äta. Sova.


Exakt den ordningen, ALLA dagar. Har vart ute och gått också, typ 2-3 timmar varje dag. Sorterat alla mina spellistor på Spotify och försökt klura ut vilka av mina klädesplagg som betyder tillräckligt lite för att inte ta sig hela vägen till New York (svårast hittills).


Likes

Comments

​Vad är meningen med att kämpa med att få allt livet har att erbjuda om man inte har någon att dela det med?

Jag flyttar till min drömstad om 1,5 vecka. Jag ska bo med en vän till mig. I ett halvår har jag kämpat för detta. Min dröm. Jag har satt annat åt sidan. Kärlek. 

Jag har bara kämpat för att ta mig framåt, mot mitt mål. Och nu är jag här. På något sätt känns det som att jag saknat något även om jag snart har det liv jag alltid velat ha. Jag börjat tänka tillbaka på allt jag bara satt åt sidan för att jag vart så upptagen med att planera min framtid, att jag glömt min nutid. Jag påminner mig själv om att jag gör det här för mig. För min skull. Det är det här mitt hjärta slår för. Ändå saknar jag känslan av dubbla hjärtslag när jag ser honom. Ni vet den där personen som har sina mest charmerande stunder när han har yoghurt runt hela munnen och knäpper skjortan fel på morgonen för att han är sådär morgontrött och förvirrad. 

Jag har snart nästan allt jag vill ha. Förutom någon. Något att dela. Nånting mer saknas. 

Ibland blir jag rädd för mig själv. Att jag ska bli en sån människa vars liv kretsar runt karriär och framgång. Att allt kretsar runt att ta sig fram karriärmässigt och att jag missar de andra viktiga delarna. 

Har länge tänkt kvinnor som fokuserar på karriären som starka, självständiga, drivna människor. Det har varit något jag själv velat vara väldigt länge. Men ensamheten som smygit sig på nu, den känslan av verklighet som jag inte hunnit uppfatta förrän nu, den tär. 

Jag åker för min skull. Jag gör det här för min framtid. Om jag gör det här för framtiden, kan framtiden ge mig det som saknas? Let's make a deal, please? 

Likes

Comments

Jag tänker rätt ofta på vart jag var för 5 månader sen. Ett kasst caféjobb med utgång varje vecka. Inget mål egentligen, bara försöka överleva i en stad jag inte trivs i.

Nu sitter jag här, 20 dagar från min största förändring någonsin och världens flytt till ett annat land. En annan stad. Min stad. New York.

Jag är redo. Jag tror jag är redo iallafall. Jag känner mig redo, men hur vet man säkert att man är det? Det bästa är väl ändå att bara kasta sig ut i det. Ut i dimman av framtiden där man inte ser ett skvatt men bara hoppas att det går bra.

20 dagar kvar. 

Likes

Comments

​Imorgon ska jag klippa mig. Usch vad håller jag på med.

Likes

Comments

Likes

Comments

​Det här med självförtroende. Lite som en gammal vän som man träffar ofta och trivs bra med när man är liten. Det är säkert och tryggt att ha den här vännen. Du bryr dig inte om vad andra säger med den här vännen, den tar fram det bästa av dig. Sedan växer du upp. Du glömmer bort din vän. Du får nya vänner. Vänner som kanske inte är så bra för dig. Nya krav ställs på dig. Du växer ifrån din gamla vän. Du prioriterar annat. Att göra andra nöjda går före. Du släcker ditt eget ljus för att andra ska kunna skina. Det går åt år till att hitta rätt. Sen en dag hittar du tillbaka. Du hittar tillbaka till din gamla vän. Du känner dig som dig själv igen. Du inser värdet i dig själv igen, och fan vad bra det känns. 

Likes

Comments

Jag älskar att åka bil. Alltså ÄLSKAR. Det är något mysigt och harmoniskt med att åka bil. Samma med buss. Hellre buss är tunnelbana, även om det tar 1 timme längre.

Jag jobbar i en chokladbutik men äter nästan aldrig godis. Chips är min amigo.

Jag ska flytta till New York om 4 månader.

Jag kan aldrig gå ensam utan musik. Då mår jag psykiskt dåligt.

Jag hatar hemmafester. Blir orolig att något ska hända någon osv osv.

Jag dansade i 15 år men dansar alltid fulast på krogen.

Jag kan va lite av en moralkärring och värdesätter respekt och lojalitet högt.

Jag är väldigt klantig. Tappar bort saker, tar sönder saker, glömmer bort mat i ugnen osv. Bra egenskap att ha.

Jag blir ofta beskriven som lättsam och skön. Tycker själv att jag är världens knepigaste människa.

Den bästa komplimangen jag fått är: "du har sån jävla utstrålning" - random kille på krogen. En komplimang som värmde hjärtat och inte egot!

Jag blir rätt ilsken och bitter när folk tar mig för givet. Grubblar över saker och tänker för mycket.

Jag älskar att vara ensam. Men jag hatar att känna mig ensam.

Mitt bästa break up tips är att tvinga dina kompisar att bowla med dig. Gå långa promenader. Skriksjunga till Barbra Streisand och klä upp dig så ofta du kan. Även om du inte ska nånstans. Det känns bättre för egot att känna sig snygg.

Jag är inte kul att bråka med.

När jag flyttade till New York i somras och satt på flyget, såg jag en regnbåge som slutade vid manhattan. Det var den bästa stunden i mitt liv.

Jag har släkt i USA och på Irland.

Jag älskar sill och sommar.

Jag får för mig att springa ibland. Men ingen tror på mig när jag säger det.


Likes

Comments