Vet så väl att det bästa sättet att ta vara på livet är att leva här och nu. Men resan som bokades för ca 200 dagar sedan är nu nere på endast 100 dagar kvar. Kan bara inte låta bli att känna mig lycklig för även den sakens skull. Men tills dess här och nu!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Slappnar av och bara njuter av det som finns runt omkring mig, en känsla av lycka sprider sig. Även om den inte håller sig kvar för evigt så njuter jag av den här och nu.... Är glad och tacksam att jag kan känna så. Saker och ting faller på plats som pusselbitar och jag blir ännu säkrare på vad jag ska göra med mitt liv!

Likes

Comments

En lugn och trevlig kväll med goa vänner. Visst lite trött idag men vilken energi dom ger, känner mig " boostad" !

Likes

Comments

Har inte kommit till det defenitiva men har bestämt mig för vissa saker, det känns befriande och hela jag känner mig lättare. Att jag är inne i en tuff period med ångest som vänder upp och ner på livet måste jag bara försöka ta mig igenom. Jag vet inte om man kan förstå om man inte själv lider av ångest men är övertygad att dom som gör det vet att det är otroligt jobbigt. Sen finns det naturligtvis olika nivåer och orsaker, personligen är det både saker som hänt, som jag kan sätta " fingret" på, men får också ångest av sådant jag inte förstår alls varför, den tycker jag är värst såklart, oberäknelig och dyker upp när som.

En av sakerna jag bestämt mig för är ialla fall, stället på bilden Kho Mook ska jag tillbaka till, när vet jag inte men absolut inom en snar framtid. Och så en liten parentes, tänker gå en utb till hösten som jag funderat över i åratal.... Sist men inte minst njuta av det jag redan har, skön lördag till er alla!

Likes

Comments

Kämpar men har tappat gnistan, letar nytändning i naturen tillsammans med min fyrbente vän men det känns tungt. Sover dåligt och brottas med " galna" tankar. Med galna menar jag att jag någonstans vet att jag borde släppa dom men kan inte låta bli att låta dom spöka i min hjärna. Men hoppet finns där och ja fortsätter kämpa, det bara MÅSTE finnas en utväg......

Likes

Comments

Tänker tänker och åter tänker, från stort till smått. Dagtid, nattetid ibland undrar jag hur mycket man kan tänka... Varför blir det aldrig stopp! Nacken gör ont och det strålar ända ut i kindbenen. Vet att det är övergående men jag gillar verkligen inte dessa ångest fyllda perioder i mitt liv. Äldsta dottern flyttar om en månad och naturligtvis är jag lycklig för hennes skull men det betyder också att livet tar vid ett nytt kapitel. Själv närmar jag mig snart den magiska siffran 40 och det tar jag med ro. Men känner mig samtidigt stressad över att göra saker som är viktiga för MIG. Ska ja läsa vidare eller kanske bli egenföretagare igen. Eller ska jag bara njuta av livet, kanske gå ner i tid på jobbet och ägna mig åt sådant som får mig att må bra. Tid har blivit en lyxvara , är det de jag ska unna mig!?

Likes

Comments

Lite påsk fint inför kommande helg, våren på gång. Känslorna strömmar genom kroppen och faktiskt känns allt lättare.

Likes

Comments

Trots varning av arsenik( tror att med måtta är det ingen fara) är riskakor en favorit, idag med avokado och keso...MUMS!

Likes

Comments

Inte konstigt man har kisat och kännt huvudvärk under längre stunder vid datorn, men nu har jag fått dom. 0,5 i skillnad från dom förra glasögonen. Inte den bästa bilden men dom har lite grönt i sig och ja älskar grönt!

Likes

Comments

Fräsch sallad med en skiva hembakt filmjölkslimpa, mums efter träning.

Likes

Comments