Hej! Förlåt för jag inte har bloggat men det var sjukt varmt och vårt internet strulade... <3 Lovar att detta inte kommer hända igen! Det var så varmt att jag var tvungen att ta vattenspridaren och hälla vatten på mig! :D Så jag "blöte" ner mig, TOTALT! Men nu är det lite svalare ute men ändå varmt. Det känns som ända sen jag började bloggen har jag bara pratat om varmt?! :D Men det är ju det? Hur har eran dag varit idag? Min har varit helt okej! Men start ska jag äta!! ;) I'm VERY hungry! <3 Men vi ses efter jag ätit! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Mitt liv

Det blev inget stan idag!! :) Det var för varmt att gå ut så vi går dit imorgon. Men jag tänkte svara på några frågor jag har fått av er! Dessa frågor är inte från bloggen utan jag har fått dem lite överallt. Men vi börjar!!

• Heter du Zooees eller Zoe på riktigt?
SVAR: Nej, det gör jag inte men jag tycker Zoe är fint namn och det var upptaget bloggnamn så nu kallar jag mig för Zooees.

• Vart kommer du ifrån?
SVAR: Jag kommer ifrån Makedonien men jag bor i Sverige.

•Favvo färg?
SVAR: Babyrosa & vit (vet att det inte är en färg men ändå...) :D

•Favvo mat?
SVAR: Min favvo mat är nog, DÖNER. Det är ett "tjockt" bröd fyllt med sallad, sås och kebab! Det finns i Makedonien. :)

• Använder du smink i skolan?
SVAR: Nej, bara om det är någon speciellt! Te.x fotografering.

• Har du några funderingar att börja med YT (youtube)?
SVAR: Jag vill gärna börja med YouTube men jag vet inte riktigt... Vi får se! Men VideoFy kan jag tänka mig börja med!

• iPad eller iPhone?
SVAR: Självklart iPhone! ;)

• Vad ska du göra på sommarlovet?
SVAR: Hela sommarlovet ska jag vara utomlands, Makedonien med min familj!

• Studsmatta eller pool?
SVAR: Studsmatta! Gillar och hoppa! :D

• Vilken är din favvo klädaffär?
SVAR: H&M, Kappahl, Gekås & Cubus.

Detta var alla frågor för denna gången! <3 Nästa Q/A kommer om 1 vecka. ;) Vi ses imorgon! Hejdå, mina små solstrålar!! ILYSM! POK!!

Likes

Comments

Godmorgon på er! :) Jag vaknade för två timmar sedan så jag gjorde mig i ordning och åt frukost. Det är sjukt varmt idag! Där jag är är det 28+ C! ;) Men jag tänkte fråga om ni har fått SOMMARLOV? Jag fick det för två veckor sedan. Jag slutade skolan en vecka tidigare för jag skulle åka utomlands. Jag och min familj vi åkte till Makedonien. Så nu är jag här och har det trevligt!! <3 Sen ska jag ut till stan och titta lite, jag ska titta efter en väska. Jag har egentligen inte lust att gå ut till stan men jag gör det för väskans skull!! :D Men nu ska jag chilla lite så vi ses sen, efter jag varit på stan. Hejdå! ILYSM! <3

Detta är en bro i Makedonien som inte jag vet vad den heter! :D

Likes

Comments

Hej! Välkommen till min blogg, jag är en tjej på 11 år som har startat denna blogg. I denna blogg kommer jag skriva om vad som händer i mitt liv som en dagbok. Det är första gången jag använder Nouw.com så jag har inte lärt mig allt än! Jag kommer blogga varje dag under hela mitt sommarlov. Q/A kommer två gånger i månaden, ni får gärna ställa frågor i kommentarsfältet nedanför! Ni kan bara kontakta mig i kommentarsfältet än så länge. I framtiden kanske jag delar med mig av mer. Om bloggen får 100+ visningar, 10+ följare och 50+ st som läser min blogg i en hel månad kommer det en STOR GIVEAWAY!!! Vi försöker nå det! Mer om mig kommer det i nästa inlägg. Men vi ses sen! Hejdå, mina små solstrålar!! ILYSM! POK!

Collaget har jag gjort själv! Bilderna är ifrån WeHeartIt.

Likes

Comments