Header
Zoe

Hej, var ett tag sedan! Har inte gjort något särskilt förutom att vara med vänner, jobba och tränat. Inte så jätteintressant men här är lite fina bilder från de tre senaste dagarna(; Ser ut som denhär veckan och nästa vecka kommer att vara ganska lugna förutom lite jobb och så kommer jag att träffa lite vänner typ. Åker till Italien den 7 juli, är väldigt taggad på värme (behöver typ sol för att inte se ut som en zombie (((-:

Idag så gick jag Kristin, Ottilia, Amanda och Klara runt på stan, efter några timmar gick vi vidare och köpte thaimat. Vi satte oss på ett berg med jättefin utsikt. Efter det så gick vi till ett nattöppet café vilket var så mysigt, uppskattar verkligen sommarkvällar som dessa!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har sommarlov, känns så härligt!! Bilderna är typ en sammanfattning på lovet hittills. Igår gick jag runt Stockholm med Amanda vilket var jättemysigt, vi stannade även och åt sushi favvomaten! (; Idag har jag träffat Alicia och Amanda, eftersom vädret var så bra gick vi till ett berg med jättefin utsikt, såå härligt!!! Kvällen spenderades med Christian<3

Likes

Comments

Yay, långhelg! Gårdagen spenderades med några kompisar, som kom över till mig vilket var supermysigt! Tog tyvärr inga bilder dock! Idag hängde jag med min fina vän Paulina vilket var jättetrevligt. Vi åkte till stan och satte oss i en park och bara snackade vilket var jättemysigt.

Likes

Comments

Är i behov av sommarlov just nu. Ni anar inte vilken omställning dethär året har varit, grundskolan var otroligt mycket mer chill i jämfört med första året av gymnaiset.. Har dock hört att det blir värre i 2:an, aja snart sommarlov. Har iaf haft nationella i matte så slipper tänka på det iaf. Har inga roliga elr najs bilder så här får ni några härliga från denhär våren/förra sommaren <3 (;

Likes

Comments

En bild på min fina vän Claudia från i Fredags då vädret var på topp!

Haha hur härliga?

Vi firade att matte nationella var över (-;

Trevli lunch

Likes

Comments