Jag är inte bra på det här med att skriva inlägg eller att skriva allmänt. Jag brukar ha svårt att få ner vad jag vill säga med egna ord och det hjälper inte att vara dyslektiker. Det var så jag blev intresserad i att fotografera, jag känner att jag kan kommunicera mer via mina bilder och säga vad jag vill med mina bilder.

Iallafall nu är jag i Frankrike för att fira jul med min familj, det finns inte mycket här förutom det vanliga man skulle hitta på en bondgård. Men det stoppar mig inte från att fota det är nästan tvärtom, jag har en bok med mig som jag har fått av min mor. Det är ingen vanlig bok utan en fotobok, den är till för att inspirera nybörjarfotografer att utvidga sina vyer. När man är klar med boken ska den vara full med dina egna bilder och skapelser, den börjar alltså som ett hjälpmedel men slutar som en egen personlig fotobok.

Jag gick ut i mina farföräldrars trädgård och försökte fota lite, det finns mer att fota än vad man tror man måste bara öppna ögonen och se det. Hur gör man det? Det vet jag inte, man kan inte lära någon det, man får bara se själv helt enkelt.

God jul på er!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments