View tracker

Här har vi hållit igång sen vi lämnade fadern på julfest!

Både gjort ris ala Malta, ischoklad och daimfudge. Och daimfugen... herregud! Himmelsk god!!! Och då har Jg bas smakat smeten. Ser fram emot att smaka den när den är klar <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 18 readers

Likes

Comments

View tracker

Hemkommen efter en liten shoppingtur.. shoppingtur vete tusan haha!
Körde till Jysk köpt lite nya plädar som jag ska göra en ny stor pläd av. Blev även en större slinga till staketet för den idag ser lite fattig ut. Köpte en alldeles för kort slinga sist!

Idag blir de nog lite julebak oxå. Daimfudge ischoklad står i schemat, ska även se om jag hinner städa skåpen oxå efter Liaz mästerverk!

Tobbe ska iväg på fest med jobbet då blir jag och gossen som får pyssla till de här hemma :)

Måste visa bild på svärföräldrarnas trädgård! Helt otroligt fint och en massa blinkande haha

  • 23 readers

Likes

Comments

View tracker

Morgon denna lördag morgon ;)

Här vakna vi vid 6, full rulle som vanligt på denna gosse. Direkt på morgonen har han en sån enorm energi.
Paketet för lucka 3 är inte öppnat än. Idag är det lördag så då gömmer de sig gottigheter så han får vänta lite innan han kan öppna. Hans mamma mu kalender öppna han igår när jag inge såg!

Han kom utspringande från vardagsrum när jag laga middag och skriker en till. Jag tittar och ser mamma mu bo men fattar inte. Han springer tillbaka och jag fortsätter... sen slår de mig.. har han varit på kalendern? Jg sneglar ut i vardagsrum och ser hur han smyger med att öppna och kollar försiktigt så jag inte ser. Haha.
Kag frågar va han gör och han springer därifrån haha! Goding. Tro de eller ej skulle han lägga tillbaka böckerna haha.

Nä nu får de bli lite kaffe innan jag ska ut i kylan.
Denna bild e ju bara så underbar. Som han njuter av sin tomte haha!

  • 20 readers

Likes

Comments

De kliar ganska mycket i fingrarna och man blir ganska rastlös här hemma. Ugnen är sprayad med medel så snart ska den skrubbas.

Kontakta vc imorse för dubbelkolla så de va vattkoppor. Och jovisst va de det. Nu har de ökat ännu mer så nu vågar jag tro på de. Här har man varit instängd oxå och tydligen behövde man inte de. Eftersom han inte har feber m.m han ska dock inte va bland andra barn om inte föräldrarna vill ha de ;-)! Så vi tog oss en tur till hembygdsparken faktiskt. Va ganska ensamma där haha! Dock va alla djuren ute! Ganska chockad över de!
Liaz har varit tosig i hästar ett tag men aldrig vågat gå nära! Idag va första gången han klappa hästen och ja... självklart ville han inte lämna den sen.. han skulle rida sa han haha men de får han vänta med lilla hjärtat <3

  • 37 readers

Likes

Comments

Ännu en dag man e uppe innan tuppen. Dock slockna jag gott igår efter lilla glögg myset. Årets första glögg smaskigt..
Idag taggar vi fredag, nu har lilleman åkt på en förkylning eller rättare sagt kraftig hosta. Prickarna är även kvar men jag e fortfarande osäker om de verkligen e vattkoppor så idag ska jag ring vc och be dom kolla han igen! De va BVC som kolla sist så nu får dom se till att ta ut en sköterska som kollar om de e de.

Idag ska de nog bakas lite mer här hemma. Lite julgodis eller bara massa gott. Får se va de blir. :) passa på nu när man e hemma.
By the way... får helt nya skåpluckor till nästa vecka eller nästa vecka igen sen får jag äntligen mitt golv slipat i vardagsrummet whop whop efter massa tjat!!

  • 48 readers

Likes

Comments

Lucka två öppnad här hemma. Liaz visste precis när han vakna att tomten lämnat ett paket i hans julstrumpa haha

Idag blev de en mamma mu pysselbok och en bil

  • 38 readers

Likes

Comments

Idag har hemmafrun varit igång.
Passa på när vi är instängda! Storstädat fått nattgäst och bakat en massa!

Liaz vägra sova middag, fick besök av Plume som håller oss sällskap i sjukstugan. Så Liaz vägrade sova middag. Så för att sysselsätta honom har vi bakat pepparkakor och lussekatter sen gjorde vi lasagne till middag! Nu är jag helt slut.

Ligger i soffan. Och kopplar av, ser vägens hjältar.

Trodde inte Liaz prickar skulle utvecklas mer . Nu har vi hittat under armhålan fler i ansiktet och skinkan. Får väl se hur de blir till morgondagen. Fortfarande ingen feber.

  • 54 readers

Likes

Comments

Godmorgon!

Här har denna mamma varit uppe med tuppen. Medan alla sov passade jag på att stor städa.. japp jag har varit uppe ett tag! Så stor städningen e gjord!

Liaz öppna paket när han vakna, memo och mamma mu pixi bok fick han.

Nu koppar jag av i soffan, ska nog sätta på kaffe snart.
Liaz prickar e kvar fast svagare? E de så här vattkoppor e så va de väldigt lätt! Ingen feber ingenting. Bara prickar. Jag hoppas nu de va vattkoppor eller att de e vattkoppor men enligt BVC så va hon säker på de plus de ökade sig igår. Så vi får köra på de och lita på henne :)

Byggare Bob är i farten här hemma <3

  • 56 readers

Likes

Comments

Välkommen december. Nu börjar nedräkningen till julafton. Morgonen för Liaz börja med paket öppning från sina kalendrar.


Likes

Comments