På torsdag ska jag med mitt sex and the city gäng på Ed Sheeran. Jag kan inte med ord beskriva hur exalterad jag är, jag är inte fangirly av mig men jag tycker han är en grym musiker. Riktigt cool kille som intar arena efter arena by himself och sin gitarr. Respekt.
Håller på att nöta in låtarna jag inte kan haha, så dom sitter på konserten. Har varit på konserter när man typ kan 2 låtar totalt och det är inte kul. Men det är lätt att lära sig Ed:s låtar för dom är ju ruskigt bra!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

I lördagskväll va familjen samlad och vi åt jättegod middag och firade mig. Jag fick massa fina saker pengar (euro, då jag åker till Dublin snart med tjejkompisarna), körlektioner (gaah är så taggad!!), kläder (inge kul att visa haha), en siden pyjamas från Ella M, Tomas Sabo berlock, blommor osv...

Kvällen avslutades med deep talk med familjen. Jätte mysigt.

Ha en trevlig kväll,
Puss puss

Likes

Comments

Hejsan!
Hade matte första lektionen, sen biologi och sen NP i tyska. Det gick jättebra! Tror starkt på det här haha. Jag å Samuel gick till stan, prata allmänt om livet och nu sitter jag på mammas kontor och ska plugga. Senare på eftermiddagen ska jag träffa Alexander som jag nämnde igår. Ska bli spännande.

Sitter på papps kontorsplats med utsikt över Drottninggatan i Uppsala. Så kul att kika ner på alla människor som njuter i solen Hahah. Solglasögon är ett måste idag enligt Uppsalaborna!

Ha en fin eftermiddag,
Puss puss

Likes

Comments