Men jag vill inte somna, babe, uppe sena nätter
Men jag tror att jag hitta det som jag leta efter
Jag gjorde misstag, jag borde veta bättre
Men allt jag vet är att det är enklare att veta efter
Åker igenom min hemstad
Det känns bra, så många goda vänner man tappade längs vägen
Var tog dom vägen
Men dom enda jag behöver dom sitter i baksätet här
Stort hjärta, jag bär det här
Vissa dagar good times andra vad är det här
Det börjar bli sent baby jag är påväg
Natten verkar bli long, jag är så gone

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

jag ska upp om några få timmar. gå till skolan och träffa folk som jag kommer ha glömt bort dagen efter studenten. livet är så konstigt och tid är så konstigt. årstider är värst, hösten är det värsta. på sommaren är livet som bäst men på hösten går det sönder. i helgen levde man dock. en november helg levde jag livet. lite för mycket alkohol i blodet slutade med att jag och min bästa kompis, som jag knappt kände för ett år sen, satt på balkongen i det kalla vintervädret med vars en cigg i handen och pratade om varför 10-åriga jag blev deprimerad. å om varför vi förtjänar att live our best life nu när vi äntligen får chansen. nu är det söndag, eller tekniskt sett måndag och jag tänker på alla vänner jag förlorat och förlorar hela tiden. hur jag legit har typ mina två bästa vänner, eller tre kanske, och resten har fallit till att bli skolkompisar, eller kompisar man träffar i grupp lite då och då just för att de måste bjuda med en for old times sakes. och ingen vill erkänna att det endast är därför man ses. och ingen vill erkänna att vi inte längre har något gemensamt. och ingen vill erkänna att vi bara har minnen kvar mellan oss. men sånt är livet, jag lever ändå. jag lever verkligen. 

Likes

Comments

21 oktober 2017 kl 17:25
Älskling jag saknar dig mer än allt
ALLT ALLT
ångest ångest ångest behöver dig nu nu nu
mitt fucking liv

27 oktober 2017 kl 22:33
Mitt hjärta brister men jag vet inte varför det finns ingen förklaring det bara är så. Jag är inte fulländad jag fattas något men har ingen aning om vad men något är inte rätt någonting fattas mig klockan 22:33 första dagen på höstlovet

30 oktober 2017 kl 20:20
Jag gråter. Så mycket. Jag vaknade med ångest. Visste inte var jag skulle ta vägen. Hade ingen aning. Gick och la mig igen. Mådde bra igen. Sen hörde jag den där låten. Låten jag lyssnade på efter du hade krossat mot hjärta. Idag var det en månad sen jag kysste dig sist. Tänk att det har gått en månad sen vi kysstes. Tänk att jag har klarat det. Men ändå sitter jag här och gråter och vet inte var jag ska ta vägen. Idag när jag vaknade ville jag ha dig där. Nästa gång vi ses kommer det ha gått en månad sen du krossade mitt hjärta. Åh snälla låt detta ta slut, jag orkar inte. Hur blir jag hel igen när du tog sönder mig, men hat och kärlek går hand i hand

6 november 2017 kl 20:56
jag har gråtit varje kväll sen den kvällen och ikväll gråter jag igen.

9 november 2017 kl 07:48
har inte gråtit på två dagar!!!!!!!

9 november 2017 kl 16:28
på tåget,, jag gråter inte men jag känner mig; tom

13 november 2017 kl 19:16
igår grät jag lite, men det är sånna här dagar där allt känns tomt som jag vara vill att du ska krama mig och säga att allt kommer bli bra och att allt som betyder något är att jag är glad och när jag säger att du förtjänar allt i världen säger du nej för allt som spelar någon roll är att jag mår bra och är glad. även om det var a straight up lie är det nu jag behöver det som mest.

14 november 2017 kl 00:10
Kärlek kan gå över till hat så himla snabbt, därför är du både det bästa och det värsta som hänt mig.

14 november 2017 kl 23:27
fake it til you make it, ibland måste man ljuga för sig själv så man kan tro på en bättre verklighet.

27 november klockan 01:20.

just i denna minut spills många tårar. men denna gången är det inte för att jag vill ha dig tillbaks. kan inte riktigt förklara varför tårarna inte kan sluta rinna, känslorna är borta men ändå kom allt tillbaks.

Likes

Comments

jag är 15 föralltid

Likes

Comments

det här uttrycket "we accept the love we think we deserve". jag tror det stämmer. jag tror verkligen på det. han hörde hur jag älskar honom. hans självförtroende är inte bra. han hörde hur jag älskar honom. han säger att jag förtjänar bättre. jag vill ha honom. jag vill ha honom men han säger nej.
han hör inte hur jag älskar honom

Likes

Comments

just nu har jag samhällslektion men allt jag kan tänka på är polarize med twenty one pilots och hur hösten är kopplat till tøp. sommaren är över hösten är påväg och jag vill se twenty one pilots. jag bär runt på en känsla att det är dags snart. för så fort jag känner doften av hösten, vinden av hösten vill jag bara vara bland folkmassan och lyssna på heavydirtysoul. jag vill köa hela dagen jag vill sjunga till lane boy. jag vill vara nära josh och jag vill sjunga förfärligt till house of gold. jag vill se twenty one pilots för jag saknar dem jättemycket.

Likes

Comments