Header

Ingen förstår hur mycket jag älskar att motbevisa någon. Det senaste halvåret har jag fått höra att det kommer gå åt helvete för mig. Det vart värre när jag flyttade utanför Färila, för det var så långt till skolan osv. Jag har gått, dom senaste veckorna till skolan. Även fast min magkatarr tar död på mig, när jag spydde så gick jag ändå. När jag hostade blod, så gick jag dit. Jag är fortfarande dålig, som fan. MEN det hindrar mig inte. Ni kanske tycker jag är dum i huvudet, jag tycker jag själv är dum i huvudet. Folk tycker jag ska sjukskriva mig, lägga in mig på sjukhuset. Jag har fan inte tid. Den här stressen tar död på min innefrån. Men det stoppar mig inte. Jag har 4 månader kvar i skolan, 4 jävla månader. Har jag överlevt i 2 och ett halvt år pga denna stress och denna magkatarr så överlever jag i 4 månader till.
På tal om att det kommer gå åt helvete för mig, JAG SKA PÅ ARBETESINTERVJU imorgon. ( in your face bitches ) Jag är så jävla stolt över mig själv. Och nu hoppas jag att jag får detta jobb. Jag behöver det verkligen! Och behöver ett körkort, så målet blir att jag ska ta det där jävla körkortet till sommaren om jag får det här jävla jobbet. För just nu har jag inte råd alls.

Letar även en lägenhet i Ljusdal, blir nog bättre, för oss alla.
Hade för övrigt en väldigt fin födelsedag förra torsdagen. Jag tycker det var rätt tråkigt att plastfarsan åkte på jobb på morgonen, och att pappa fortfarande är i thailand. Tyvärr så minns jag inte senaste han firade min födelsedag när jag fyllt år. Vilket är väldigt tråkigt, men får ju träffa han när han kommer till sverige igen, Jag tänkte även köpa en födelsedagspresent eftersom han fyllde år i januari.

I lördags firade jag även med mina fina svärföräldrar. Mycket trevligt. Jag kollade även på melodifestivalen med Alexanders andra mamma, vi gissade helt fel vilka som skulle gå vidare och åka ut. Som det ska vara alltså.

Och jag vill säga grattis till min älskade kusin som ska börja jobba som svenska lärare. Du är grym!

Och ETT STORT GRATTIS till Alexanders andra mamma som klarade mattetentan, du är fan en av mina förebilder.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

imorgon fyller jag år. Sweet nineteen! 😏 jag känner mig rätt gammal, men ska leva medan jag kan!
jag har tänkt på en sak, ser rätt mycket på skolan. tjejer som tycker upp brösten till hakan, har höga pushups jeans så att rumpan ser större ut. kom ihåg att dom är 00or och 99or. jag blir rätt ledsen? rätt äcklad kanske? jag vet inte.
när jag även ser 11 åringar som ser ut som 15 vill jag dö. när jag var 11 visste jag inte ens vad smink var typ?
dagens samhälle är rätt sjukt, min lillasyster är 10 år och vill ha snapchat, instagram och Facebook för att alla hennes vänner har det. Vad gjorde vi när vi har 10 år? Jag är rätt glad över att jag inte växte upp med en telefon i handen, och jag är rätt glad att mamma sa att jag inte fick ha Facebook förens jag var 14 år. Jag skaffade instagram när jag var 16 typ.
Jag behövde liksom inte alla sociala medier när jag var mindre för att vara "social" och för att ha kul. Jag var rätt bråkig och social ändå, och kul hade jag.
Ser även 14 åringar som lägger upp bilder på sin kropp på både instagram, Facebook osv.
Jag har även gjort det, men då är jag vuxen och kan ta konsekvenserna.
Det är rätt mycket annat jag bör tänka på, som jag lägger ner på annat. som att se småflickor spåra ur på sociala medier, och även i verkligheten.
Jag tar som sagt studenten i sommar och har börjat söka jobb, massvis med jobb faktiskt. Har även praktik i 3 veckor snart och måste fixa med det. Har även några papper plugg att göra som jag ska ta tag imorgon om jag nu hinner det. Förhoppningsvis gör jag det, på kvällen.
Ska skriva om IS till religionen, har källkritik att göra och även en vetenskaplig undersökning i naturkunskapen. Ska även plugga till regeringen och riksdagen i samhälle, och har ju som sagt diplomering snart. Så nu ska jag sätta mig och plugga lite innan jag ska åka till mamma.

Likes

Comments

min kära kusin tyckte jag skulle blogga idag. men om vad? nej de sa hon inte..
som alla vet pluggar jag i Gävle, och jag tar äntligen studenten i sommar!! jag känner mig väldigt stressad inför diplomeringen som vi ska ha om några veckor. jag har haft en sån stress under 3 år, jag har varit nära på att hoppa av säkert 500 gånger under dom här 3 åren och jag vill fortfarande göra det. Alltså, jag funderar fortfarande på att hoppa av när det är en termin kvar med massa praktik, massa lov och en jävla diplomeringen som ska göras.
Haha, det låter sjukt kanske. men den stressen jag har just nu, den kan verkligen inte beskrivas med ord. Jag kanske ska börja med yoga? Eller nej, förresten jag har inte tid. När jag gått ut kommer jag kanske testa allt som får bort stressen. Men sånt säger man ju bara för att det ska låta bra. I sommar kommer jag nog inte ha yoga i tankarna och försöka göra av med stressen. Den är liksom, en del av mitt liv och jag har lärt mig att leva med den, till en viss del.
Fyller även år på torsdag, denna gång är jag verkligen förväntansfull även fast jag bara blir 19. jag hatar egentligen födelsedagar.
Kanske kan bjuda på massor av bilder också, när jag ändå sitter på tåget och har cirka 2 timmar hem.

Likes

Comments

​Dagens ideal är rätt sjuk, om jag får yttra mig. Tjejer ska se ut på ett sett, vi ska helst träna, helst banta, väga 50 kilo och ha en smal och fin midja med stor rumpa och stora bröst. WAT?! Jag tycker det inte är så konstigt att så många har ätstörningar, som anorexi och bulimi. Finns även MEGAREXI och OROTEREXI som jag tycker ökar mer och mer. . en studie gjord av tidningen glamour visadeatt 36 procent av de tillfrågade kvinnorna uppgav att de tillbringade minst entredjedel av sin tid med att försöka gå ner i vikt. Förstår ni, 36 procent.. 

många använder stora mängder kosttillskott iden felaktiga tron  att kosttillskott ärbättre än mat.

Hör ni ens hur sjukt det låter? Vart kommer detta ideal undrar jag då.. Jo, killar samt tjejer som vill att andra ska se ut på ett visst sätt.  

Oroterexi är de som har svårast att erkänna att de haren ätstörning. de vill framstå som duktiga, som förebilder för andra. Anna entjej vars ätstörning närmast kan beskrivas som oroterexi och som påbörjade ett privat behandlingsalternativ beskrev de såhär : förstaveckan kände jag mig som en knarkare på avvänjning. Jag känner att jag kanskekan ha nytta av dietistens och den personliga tränarens råd, men jag vetinte  om jag kommer att ha så stor nyttaav att gå till psykologen. Visst ska man älska sin kropp och så men jag skämsju bara över hur jag ser ut. 


Jag tycker det inte alls är konstigt att just unga blir kroppsfixerade, självklart finns det vuxna också, men mest unga. Dom ska äta nyttigt, helst kall mat. Träna varje dag. Och kanske struntar i när kroppen säger ifrån, för någon gång kommer kroppen säga ifrån. Vare sig man vill eller inte. 
Har dom gått upp 2 kilo, så slutar dom flesta äta och tränar mer. Vad händer med kroppen då? Musklerna bryts ner. Man kan inte bygga muskler av att sluta äta och bara träna. 

Jag måste sluta detta inlägg nu, jag blir upprörd och frustrerad när jag tänker på hur sjuk folk egentligen är fastän dom inte ser det.

Likes

Comments

Godmorgon alla. Märkte att jag inte har bloggat på jätte länge! Så passar på nu när jag sitter på tåget mot Gävle. Halv 7 på morgonen. Känns verkligen inte bra.

Har tänkt rätt mycket under denna tid, jag inte bloggat och jag tänkte dela med mig av lite nu när jag ändå är igång.
Jag är rätt glad att folk har det bra, även fast jag tycker dom är rätt falsk. Ni vet den där killen som har flickvän som ändå raggar på en? eller den där killen som raggar på en, som skaffar ett förhållande veckan efter? haha! eller vi kan ju säga tvärtom, tjejen som raggar på en fast hon har förhållande osv. Jag ska absolut inte låta feministisk nu för det är jag inte.
Grejen är den att just de har hänt, haha! Killen skrev att han tyckte om mig osv.  Ja, trevligt att du tycker om mig men jag känner inte samma för dig. typ!
När jag frågar om han håller på denna tjej, jag vet mycket väl vem hon är så slutar han svara. Ja, då fattar jag ju. 1 vecka senare skriver han att han älskar henne. Gör han verkligen det om han kallade mig hjärtat veckan innan? Nej det gör han inte. Tyvärr. Stackars tjej. Nu tycker jag inte om han, mer än vän. Så jag bryr mig inte riktigt om just det. Utan jag tycker det är så falskt, speciellt mot henne. Men jag vet inte, jag kanske är så stressad att jag förstorar upp allt? Jag har ju lärt mig att leva med min stress, till en viss del.
Ni som läser detta får ju komma med egna åsikter om ni nu tycker jag har fel.

Jag klev upp 4 imorse förresten, eller 10 i 4 för att vara exakt. Jag är rätt sliten om jag ska vara ärlig, ändå har jag varit relativt ledig i 2 dagar. Men just nu har jag haft migrän från i början av veckan. kan ju också bero på min stress. Idag ska jag försöka gå hela dagen, men får se hur de blir.
Bjuder på 2 eller 3 bilder också. Ni måste ju se min nya tatuering! och lovar att försöka hålla mig uppdaterad här.

Likes

Comments

för 10 veckor sen började jag skolan, sista året på gymnasiet. Då kände jag att jag verkligen inte orkade, att det skulle gå väldigt sakta. Nu efter snart 2 månader så känns det bara sjukt. Snart tar jag studenten. Den här eviga stressen, öden är värd det. Jag gör allt för att försöka plugga upp det jag har missat under 2 år. Jag hade väldigt mycket för 2 månader sen, nu har jag nästan gjort klart det mesta. Iallafall det jag kommit överens om det jag ska göra. När allt är klart så kan jag sätta mig ner, ta ett djupt andetag och tänka " shit, jag gav inte upp " Den lättnaden MÅSTE jag känna innan jag tar studenten. Jag har en stor chans att göra det och den chansen tänker jag ta. Jag kommer inte börja med körkortet än, för skolan är så mycket viktigare. Jag kan börja med körkortet när jag känner att jag är redo, när jag har gjort klart det jag måste få klart.

Över till något annat. Igår skulle jag vila i en eller 2 timmar, klockan var 9 kanske. När jag vaknade så var klockan halv 4. Den ångesten jag hade då, ni kan ju bara tänka er. Jag gick upp, efter 5 min gick jag och la mig igen. Kan ju säga att det är sjukt varmt i den här lägenheten, och jag sov med 2 filtar och 2 täcken. Jag har även drömt massa konstigt om min "crush" som jag hade för ungefär 1 år sen. och då menar jag väldigt konstiga drömmar. Vi har en relativt bra kontakt nu också efter mycket om och men. 'Vi har liksom stöttat varandra under en lång period, där både han mått dåligt och jag mått dåligt. Tror nog alla känner en liten ångest nu när det börjar bli vinter. Det är mörkt vid 18 tiden som att klockan skulle vara 23.00. Så nu längtar jag verkligen efter snön. Blir lite ljusare då iallafall, och jag slipper bli så trött.

Nu måste jag hoppa in i duschen. Snabbt inlägg med en snabb bild, Happy Halloween förresten!

Likes

Comments

idag ser jag att vissa förändras. andra stannar kvar. jag har valt att förändras. mina vänner säger att jag inte är samma människa som jag varit. Nej, det är jag verkligen inte. Jag försöker ta min utbildning på allvar, för 2 år sedan struntade jag i massa viktiga saker. Men nu är jag mer stressad, min kropp håller på att förstöras. men någonstans måste jag ta tag i dom sakerna jag förstört under halva mitt liv, oavsett hur förstörd min mage blir, mina leder blir. jag kommer kanske ångra mig om 2 år? men om jag ger upp då? då kommer jag ångra mig resten av livet.
har en vän som inte gjort något vettigt i sitt liv. H*n sitter hemma med mamma varje dag, är vuxen och inte har något jobb för h*n inte har någon utbildning. Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Jag tänker inte leva så. H*n vill inte heller leva så. Garanterat.

Jag vill inte bo med mina föräldrar tills dom dör. Jag vill heller inte leva på soc. Jag vill inte att någon annan ska betala saker jag behöver. Jag kan inte leva så. Jag har mindre än ett år kvar att slutföra det jag börjat. Jag kan göra mitt bästa och ta tag i det jag kan göra.

Iallafall, trivs jag riktigt bra i Gävle. Men det är ingen stad jag skulle kunna bo i framöver. När jag är klar med skolan, kommer jag inte skaffa jobb häromkring. Jag vill längre ner. Långt ner i Sverige.
När jag tar studenten kommer jag inte börja med att plugga heller. Jag måste åka bort, förmodligen blir det Thailand i några månader för att ta det väldigt lugnt innan jag sätter igång igen.
Jag älskar att planera mitt liv, vad som ska hända och det jag inte vill ska hända. Sen får jag se hur det blir. Jag kan säga er, det är riktigt spännande.

Likes

Comments

Hej. Idag har jag så mycket tankar och funderingar över saker och ting.
Jag bor ju i Gävle nu som alla vet. Jag ser inte Hudiksvall på samma sätt som jag gjorde när jag bodde där. Det enda jag tänkte var att det var en jävla skitstad med massa efterblivet folk. Men nu när jag kommit därifrån så har jag börjat öppna ögonen lite mer. Hudiksvall är en jätte fin stad, liten men fin. Jag förstår folk som köper ett hus i Hudiksvall för 5 miljoner, för miljön är så himla fin.
Men man ser väldigt mycket misstag man gjort i den lilla stan också. Saker jag ångrar, saker jag vet att folk pratar om än idag. Bryr jag mig? Nej inte längre. Jag orkar inte. Jag vet mina misstag, jag vet vad jag har gjort bra där också. Men jag känner att jag behöver komma till en ny nivå. Visst, de kanske jag gjorde när jag inte orkade bry mig ett skit om vad folk tyckte eller vad folk sa. Visst tycker dom och säger saker om mig fortfarande. Det är fortfarande ett Hudik gossip. Ger ett exempel, en 20 åring kan komma till mig och säga " haha vet du vad denna människa gjorde i helgen... Hon gjorde bort sig som fan " Då säger jag " ja men hur många gånger har inte du gjort bort dig på fyllan "
Det mesta man gör går runt som en ond cirkel. Tillslut tröttnar man. Jag tyckte det där var kul när jag var 14/15. När jag fick höra massa saker/rykten om folk. Men det finns gränser.
Minns en tjej som vart mobbad i några månader för att hon spydde för hon hade druckit för mycket. Haha, alla som läser detta, hur många gånger har inte vi/ni spytt när vi har druckit för mycket alkohol. Det är något man skrattar åt dagen efter, inte blir mobbad i många månader.
Jag tror många har vuxit ifrån det där. Nu menar jag inte att man ska dra ifrån Hudik för att visa att man kommit till en ny nivå. Det var något JAG behövde göra.

Iallafall, så bor jag med en annan tjej i en 2a. Wow. Det trodde jag aldrig skulle funka. Att vi inte skulle komma överens eftersom vi inte kände varandra alls. Jag träffade henne 2 gånger och sen flyttade jag in. Nu har jag bott här i snart 1 månad. Och ni tänker " hur fan kan hon flytta in hos någon människa man inte känner " nej det trodde inte jag heller för första början. Men vi trivs, JAG trivs med henne. Det är så jävla skönt att känna efter skolan " åh nu ska jag hem och mysa med våra 2 katter och väntar tills min (sambo) kommer hem "
Känslan är helt underbar. Nu är vi vänner och inte tillsammans. Haha.


Jag är lite stressad, så fick bli ett snabbt inlägg och 2 snabba bilder. Hoppas ni får en fin dag!


Likes

Comments