Ja? Vad är det som är viktigt i livet? Kärlek, drömmar, vad?

Jag tycker att en självklarhet till vad som är vktigt är att man ska vara lycklig, no matter what typ ska man sätta sin lycka först. Det är inte egoism och man ska inte prioritera bort att hjälpa andra för att man inte 'njuter' av det i denna sekund, tvärt om. Att hjälpa någon kan vara något man kan bli lycklig av. Gör det som gör dig lycklig!

Kärlek. Det är ju också en stor del utav vad man kan tycka är viktigt i livet. Även att ha många vänner och vara populär kan anses som något man bara inte kan leva utan. Men de kan man. Kärlek kommer och går och förhoppningsvis träffar man väl "den rätte" någon gång i livet men inget man bör eller ska oroa sig över. Även vänner kommer och går. Ta vara på de riktiga och strunta inde "falska".

Karriär. Är även det något som många känner att dem måste skapa. En göra karriär och oftast vilja tjäna mycket pengar. För jag tror alla vill tjäna lite mer pengar, spelar ingen roll hur rik du än är.

För mig är en stor faktor att kunna göra karriär, bli igenkänd, kunna påverka mer och tjäna en bra summa pengar i månaden. Och enligt mig är det inte fel att ha drömmar och ambitioner snarare tvärt om. Men man ska inte bli så girig så man prioriterar jobbet framför lycka hela tiden. I vissa fall kan man ju bli lycklig på sin arbetsplats.

Några tips och så från mig, fortsättning följer... -->

Det är en del av lycka, att kunna vara så "välsignad" att man faktiskt kunnat göra något så litet att betyda så mycket!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ja! Det gör ont i hjärtat, att männsikan kan vara så hemsk. Döda folk i Paris, Beirut, Kenya, Palestina, Syrien, Irak, Afghanistan och flera helt meningslöst. Det gör mig ledsen och det lilla hopp om att Världen ska bli bra minskar för varje dag.

Vi förstör våran planet, vi dödar oskyldiga djur flr pengar och gör allt för att vara bäst, no matter what it cost...

Jag vill ikte vara ledsen, arg eller upprörd. Jag vill vara glad och se att vi tar hand om varandra, våra djur och våran planet. Det jag precis nämnde existerar, men tyvärr inte i den utsträckning jag vill och det behövs göra!

Finns inga ord som beskriver för vad jag känner för allt ont som händer just nu. Men tillsammans hoppas jag att ur dessa tragedier vaknar våra ledare och inser att samhörighet är det vi behöver. Och vi ska vara starka, tillsammans och tillsammans ska vi och kommer vi krossa ondskan!

Likes

Comments