Alla Kan - Tar bara olika lång tid att utföra!

Alla Kan, Bilder, Familj, Studio, Store, ZitaZoo Studio
Hej hå! Här är det sommar och Nu äntligen är alla lediga!

Här under kommer senaste vloggen första är på svenska andra är på engelska. Hänger du med. Du kan nu också hitta in på min store där du kan hitta både kläder och barn kläder och massa annat roligt. https://www.zitazoo.studio/ min hemsida hittar du på https://zitazoo.biz eller.me mer kommer nu när jag på riktigt kör igång. Det blir målsättning och annat lärorikt. Bla. Hur kastar man av 100 km2 saker. Detta har vi gjort sista 4 månaderna. Hänger du med!

Kram vart du än må vara /ZitaZoo

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Efter helgen är det då dags för Alpina världskupen. Jag vet inte än om vi skall gå. MEN bilder kommer min fina man Arw ta åt mig. Jag har dock fått mitt Freewheel till rullstolen se från Min Facebook under så förstår du bättre, så jag kan nu mer ta mig fram på det mesta!

Att träna att rulla själv va mitt mål denna vecka och man bör nog ta det lite lugnare om man inte vill få ont har jag kommit på. I dag har jag en vilodag sen på det i morgon igen.

Jag släpte en liten film på min Facebook här om dagen som start skott på berättelsen om dom 10 år som gått och allt vi varit med om som är massor. Se den i widget här på min sida.


10 år - Nu Frihet 

Vad betyder Frihet för dig? Jag har inte riktigt hittat hem än efter att fått reda på att vi vunnit allt! Jag vill tacka den andra sidans advokat som gav mig denna super bra info om vem som ligger bakom allt. Detta gör att vi fått riktlinjer över hur och vad vi måste gå vidare med. Mer om detta sen. Nu är det lördag och bild dag!

Kram vart du än må vara!

/ ZitaZoo
Bilderna här under är från min blogg på ZitaZoo.Me
Alla Kan, tar bara olika långtid att utföra!      ZitaZoo.Me

Likes

Comments

Bilder, Metapic., Alla Kan, ZitaZoo Studio

Vart börjar man? Hur börjar man? Varför börja man! 2017 är här och jag behöver en uppsamlingsblogg av allt jag gör! En enkel bra synlig blogg med massa kul!


Vad skall man skriva och hur mycket? Alla dessa frågor skall jag svara på vart efter. Så tills vidare så skriver jag det jag kommer på. Ett blogg schema är dock ett måste för att få till detta bra. Så till ritbordet och skapa ett!

Barn, familj och en riktig kamera och videokamera det skulle vara en bra kombination. Dock har jag Barn, Familj men kamererna som funkar bra du saknar jag så tills jag löst den biten så får ni hålla till godo med min tokiga digitala konst och en del annat. Länkar till goda saker och tankar om det mesta!

Nog för just nu. Kram vart du än är /ZitaZoo

Likes

Comments