Header

Allmänt

Hej hej! Kommer ta en liten paus från bloggandet!:)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Allmänt, Vardag

​Hej hej! Vet ni vad jag verkligen vill göra nu? Jo det är att åka till Bora bora. Tänk vad skönt med värmen och att bara ligga där på stranden och ta det lugnt och njuta av semestern. Speciellt nu när det är lite mörkt och regnigt, jag märker på mig själv att jag blir allt mer trött och vill seriöst typ sova hela tiden. Bora bora tog jag upp för att jag följer massor med "beauty influencers" på snapchat och de var nyss i Bora bora där Tarte cosmetics bjöd med dem dit. Det såg så vackert och roligt ut så nu kan man säga att det ligger högt upp på listan på vad jag vill göra i mitt lilla liv! Men iallafall så är det måndag, en ny vecka och det är bara en vecka kvar till höstlov! Det ska bli så jäkla skönt!

Likes

Comments

Allmänt, Vardag

Hej hej! Nu är det äntligen FRIYAY igen, det kändes verkligen så skönt att åka hem i eftermiddags! Men nu sitter jag i soffan och glor lite på Idol, det är något jag egentligen inte följer men när vi är hemma hos pappa så händer det. Ni vet väl när man sitter i soffan och kollar på något bra på tv och sedan så somnar man?! Asså jag gillar verkligen inte när jag somnar, man missar liksom en hel film, speciellt när man har varit duktig och hållit sig vaken tills det är typ 20 minuter kvar av filmen och somnar sedan sooo annoying. Det är väldigt irriterande men det är så jäkla mysigt, är det bara jag som skulle kunna sova i soffan hela kvällen. Det är inte så att man orkar gå upp ur soffan där det är varmt och skönt för att borsta tänderna, ain't nobody got time for that.

Likes

Comments

Allmänt

Alla bilder är från google

Hej hej! Jag tror att jag har hamnat i julafton-sjukan, jag har planerat lite och är verkligen så taggad inför jul som ni kan ha läst i mina föregående blogginlägg! Men om ni inte känner er inspirerande så kan jag ge lite förslag inför julen som jag iallafall ska göra, jag får väl hoppas att det bli några som blir inspirerande eller om du redan känner som mig så kanske det inte behövs!:) Eller så tycker några att det är alldeles för tidigt att prata om julafton, det har ju inte ens varit halloween! haha

1. Gå till ett café nära dig och ta en varm choklad med marshmallows i det kalla vintervädret, eller om du vill göra en hemma så går det lika bra då rekommenderar jag att du slår på en bra film/serie och dina mysigaste kläder och en filt!

2. Julbak är ett måste inför julen, jag har gått in på youtube och kollat lite på nätet på olika bakverk och snacks!

3. Då kommer vi in på nummer tre som är att lyssna på julmusik, det kan hör ihop lite med tips nummer två då du kan köra lite jullåtar och julbakning eller om du vill ha julmusiken 24/7 runt dig, that's fine for me!

4. Jag ska nog börja julhandla någon vecka innan, because I'm that kind of person. Men sedan får jag ju också gå och handla när det ligger lite snö på marken (får man väl iallafall hoppas på om det inte blir som förra året). Så det är också något jag rekommenderar, känslan av att julhandla är perfekt!

5. Man får ju såklart inte glömma julpyntet, när man ser sitt hem förvandlas till ett mysigt lite julpyntat hem! Julgranen kommer upp lite senare;)

6. Siste men verkligen inte minst så är det den mysiga julstämningen den man får uppleva med när och kära, älskar att fira med släkten det känns som alla är så himla glada på julen!

Likes

Comments

Allmänt, Hästar, Vardag

That's when she knew she f*cked up

Hej hej! Jag ville ta upp det här med att jag ibland berättar att det ibland går bra i ridningen och ibland kanske inte så jättebra. Bilden ovan är ett exempel på när det kanske inte går så bra, på kortet ser ni en häst som hoppar av för tidigt och en ryttare som icke var med. Men snart ska jag och Bianca ut på våran första pay and jump tillsammans! Den 20/11 så händer det och det är därifrån som vi kommer att göra mer sådana saker. Jag själv har satt upp lite mål för mig och Bianca och vad vi ska uppnå tillsammans som exempelvis felfria och fina rundor, så vi får se hur det blir men vi får hoppas att det går som planerat! Jag har till och med några tävlingar som jag har kikat in som äger rum nästa år, man kan ju säga att jag är väldigt taggad inför framtiden!


Likes

Comments

Allmänt

En liten tb bild på mig

Hej hej! Gissa vem som klarade moppeprovet? Jag fick 33/35 och det känns så himla skönt! Iallafall så var det första skoldagen idag efter två veckors prao, jag var inte så pigg i morse om man säger så. Det var verkligen så mörkt ute när jag vaknade och det gjorde inte saken bättre. Jag blev trött när jag vakande och när jag kom till skolan. Nu när det börjar bli mörkare så börjar man inse att det är höst och snart julafton. Jag är verkligen så taggad inför den här julen! Jag och Nathalie har planerat lite inför julen, vi ska ha matchande julpyjamasar och ha lite julbak. Ni vet väl också den här känslan när man går runt i affärer när det närmar sig jul och ska julhandla? Det är en av de bästa känslorna som finns och jag älskar att man känner julstämning när man går och köper julklappar till nära och kära. Jag känner på mig att det här kommer att bli en så jäkla bra jul! Men vi får lite glömma halloween där så har jag och Nattis också planerat lite!

Likes

Comments

Allmänt, Hästar, Vardag

Hej hej! Idag så vart det lite hoppning med Bianca och det gick superbra! Jag känner själv att det börjar att bli bättre och bättre i hoppningen. Jag ger en bättre eftergift och jag känner att jag har lite bättre kontroll på henne eftersom att hon är väldigt pigg. Hon brukar vara pigg ibland om vi kör dressyrpass men det händer inte ofta men när hon hoppar så blir hon så himla pigg och stark, då är det dags att ta kontroll så att det inte blir massor med spring. Men jag måste säga att det är riktigt roligt med en häst med fart och att man märker att hon tycker att det är svinkul!

Likes

Comments

Allmänt, Vardag

Hej hej! Jag hoppas att er lördag har varit bra, min lördag har bestått utav att tänka på kläder stup i kvarten och ha haft kalas efter kalas med släkten! Efter dem två kalasen jag hade var jag helt slut så att jag somnade vid bordet när jag satt och pluggade till moppeprovet, it was that serious. Men jag gick och vilade lite och kom tillbaka lite piggare för att plugga. Det som jag nämnde för någon sekund sedan med kläderna, är det bara jag som kan gå runt och tänka på kläder, eller är det bara jag som är konstig eller bara beroende av kläder? Det är nog iallafall inte så bra men är det också bara jag som vill ha något snyggt plagg på nätet men orkar inte beställa det och glömmer bort det men när man ser det igen så tänker man köpa det men har då typ 4kr på kortet? Bara jag eller känner du igen dig? The struggle is real.

Likes

Comments

Allmänt, Vardag

Hejsan svejsan! Tittar just nu på flikarna jag har uppe och går in på en, na-kd tittar mot korgen och det står 6513kr, such a sad life. Idag så var jag iallafall på mopedkurs, det gick jättebra då kursen var i åtta timmar och man blir lite seg i huvudet kan man ju säga. Men jag är så exalterad då jag ska göra provet på måndag man får ju hoppas att man kan ta en sväng med mopeden efter att man har varit där, bara om jag pluggar på nu tills på måndag så kommer det nog gå jättebra! Imorgon så blir det ännu mer kalas för mig då släkten kommer, kan ju säga att denna vecka inte har varit den nyttigaste!

Likes

Comments