View tracker

Träning & Hälsa

Hej hej! Idag så körde jag ett härligt gympass då det vart mage och ben, jag älskar verkligen att gymma man blir så avslappnad och glad! Jag känner också att jag börjar bli starkare i kroppen och klarar mycket mer än vad jag gjorde i början, det är jag riktigt stolt över. Ibland så kanske man inte ser resultatet så snabbt men jag tycker att det inte är det viktigaste utan hur stark i kroppen man har blivit! Är det också bara jag som gillar träningsvärk? Då vet man att man har haft ett härligt gympass haha! Eller för att man inte har stretchat, så jag.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej hej! Jag hoppas att ni har haft en super trevlig dag! Det har jag iallafall haft. Hela denna vecka är väldigt lugn i skolan, vi har inga prov men bara några små inlämningar, så det känns skönt att man någon gång kan få slappna av lite. Mamma och jag var och åt middag och det var såå mysigt och såklart så tog jag en caesarsallad. Är det bara jag som tar samma sak varje gång? Jag gillar verkligen inte att prova nya rätter, tänk om man väljer något jätteäckligt som man inte gillar då har man slösat pengar på mat som inte ens var gott haha!

Likes

Comments

View tracker

Vardag

Hej hej! Idag är det andra advent och imorgon så är det en ny vecka! Alltså hur snabbt går inte veckorna?! Jag tycker att det är så sjukt att det snart är 2017. Men det som är bra med det är att det snart är jul. Jag älskar julen så mycket, det är en sådan mysig stämning och jag längtar verkligen! På bilden ovan så kan ni se min lilla gran jag har i rummet, jag verkligen älskar den och det ger en sådan julstämning. Jag kan också säga att en sådan har jag typ velat haft varje jul men jag har typ alltid glömt bort att köpa en och ibland så har det varit slut, men i år så fick jag till slut min efterlängtade gran haha!

Likes

Comments

Träning & Hälsa, Vardag

Bild från google

Hej hej! Idag är det friyay och det känns såå skönt! Vi hade matteprov idag, man kan ju säga att det inte var det lättaste kapitlet vi har hållit på med, men jag vart ändå nöjd och gjorde mitt bästa! Ni vet väl den här känslan efter ett prov på en fredag och man blir bara helt lättad och vill skrika av glädje! Jo det var jag. Efter skolan så åkte jag och Nattis till gymmet och körde lite mage. Känns såå skönt att åka såhär till gymmet få en fredag och imorgon blir det ett härligt gympass på morgonen!

Likes

Comments

Vardag

Hej hej! Imorgon är det fredag och det känns väldigt skönt, jag har klarat av ett svenska muntligt NP och ett matteprov! Men idag så tog syster yster körkort! Så vi åkte till Marieberg för att fira lite. Vi strosade runt där och kollade lite och jag fick en tröja som jag har tittat på, sedan så satte vi oss på Espresso House och jag tog en varm choklad och jag måste tillägga att deras varma choklad är såå god. Om du inte har provat det så rekommenderar jag den starkt! Jag har också väntat otåligt på det jag har beställt, för ni vet väl känslan när man har beställt något och man vill verkligen att det ska anlända, thats me right now! Sedan så vart det en bra start på första december med lite snö, hela denna dag har varit såå mysig.

Likes

Comments

Inspo, Vardag

Hej hej! När tycker ni att man ska sluta göra önskelistor? Jag tycker att jag ändå kan göra det och jag vet faktiskt inte själv när man inte ska göra det längre. Men iallafall detta är vad jag önskar mig i år och något jag verkligen velat ha länge. Om ni inte vet vad den svarta kameran är så är det en polaroid kamera som man får ut bilderna direkt ur. Jag har velat ha en sådan så länge nu och jag tycker att det är så fint att ha. Man kan ta fram den om man gör något roligt och kan sedan ha det som ett minne och sedan så sätter man upp bilder, så att man har minnena på väggen och kan se dem varje dag! Sedan så önskar jag mig också ett halsband där det står mitt namn, jag tycker att det är såå fint. Till sist så önskar jag mig en ny mobil, en samsung galaxy s7 edge, min syster och min mamma har sådana och dem är såå bra!

Likes

Comments

Vardag

Hej hej! Igår så körde vi lite julbak när det ändå var första advent, såå mysigt! Måste också säga att dem vart så jäkla goda, det tog en stund men det var det värt kan jag säga. Glögg och lite lussebullar satt inte fel så här när julen börjar närma sig. Nu är det bara att räkna ner dagarna till julafton, inte långt kvar nu! Jag själv köpte lite egna julklappar till mig själv i helgen så nu får jag vänta tills sakerna anländer, är verkligen så nöjd över vad jag har beställt!

Likes

Comments

Träning & Hälsa

Nike


Nike by zissis featuring a nike top


Hej hej! Jag vaknade tidigt i morse för att ta mig till gymmet och köra lite magövningar, måste säga att det är verkligen ett bra sätt att börja sin dag på. Passet gick jättebra då jag körde med mamma och jag kände mig nöjd och glad över hur jag presterade, det är nog det viktigaste inom träning tycker jag! På bilden ovan ser ni lite träningskläder som jag lugnt skulle kunna träna och känna mig motiverad i. Är det bara jag som blir ännu mer motiverad till att träna när man har köpt nya grejer?

Likes

Comments