Dom där dagarna när man kommer hem från jobbet och benen knappt bär..
När man knappt orkar ställa sig och laga den maten man borde utan bara vill lägga
sig på soffan med en chipspåse istället? Japp!
Hela veckan har varit sån. Eller ja. Dom här 3 dagarna som har gått av veckan iaf!

Gymma, ut med hunden, laga mat, duscha... 

Just do it! Få det gjort bara så är det klart sen!

Gymmet är en av dom sakerna som jag brukar tycka är härligast på sånna dagar. Visserligen är det tungt att ta sig dit, men väl där så tycker jag att den latheten man kände hemma ofta hjälper mig där. En extra kick av att: "nej nu jävlar har jag tagit mig hit, då jävlar ska det göras ordentligt" och i slutändan går jag där ifrån med ett bra pass bakom mig! 

Så nu sitter jag här, trött som få och förbereder ett armpass (biceps & triceps) och ska försöka släpa mig iväg och riva av ett pass! 

"I already know what giving up feels like. I wanna' se what happens' if I don't"

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Så? Vad är det som händer?

Jo, nu hade jag tänkt att börja försöka blogga. Om vad?

Den här bloggen kommer först och främst att handla mest om min träning, hur jag tränar, vad jag tränar och vad jag äter. De små tips jag har att komma med till andra. Men även mycket om hur någon som jag lever mitt liv från dag till dag och mina tankar kring saker i mitt liv.

Jag är inte direkt den bloggande typen av kille så det kan tänkas hända att jag är fruktansvärt dålig på det här till en början. Jag har ju inte hållit på med det här sen jag var 14... Just nu har jag inte hunnit införskaffa mig av någon vettig kamera av varken foto eller videovariant så bilder och videos från telefonen får duga nu i början.

Vi får väl se hur länge jag kommer ihåg att hålla på med det här. Men jag ska försöka skaffa en ordentlig kamera så blir det lite lättare att visa vad jag håller på med!

Tack & hej!

Likes

Comments