• Godkväll alla underbara läsare, vad gör ni alla just nu? Jag gör absolut inget mer än sitter med underbara personer i en soffa och tar det lugnt.

• jag begriper absolut inte varför vissa folk är så otroligt dömande !! Blir så otroligt ledsen av att se hur denna världen fungerar, alltså varför kommentera hur folk går klädda, vilken musik man lyssnar på & hur man ser ut, alltså skäms man inte av att döma folk på det viset, alltså jag begriper inte alls varför folk ska vara så dömande, alltså nu är det så att alla personer ska bli accepterade för den dem är, ingen ska bli utsatt för någon slags utstötning / trakasserade.

• Vad vinner man på att trycka ner någon annan person? Man vinner absolut ingenting, jag förstår mig inte på folken som har mage till att döma någon annan? Vad är det roliga med att skratta åt någon annan, eller dra på dömande ord, inte alls okej.

• finns ju en del exempel där många blir utsatta på det är” sociala medier , skolan , träningen , ja ni vet överallt är det alltid någon som blir utsatt för någon slags mobbning.

• Så det jag tycker ni alla kan ta och göra om ni ser någon som blir utsatt för mobbning så va en person som vågar säga ifrån och inte låta mobbarna vinna, istället för mobbarna ska vinna så säger man ” stopp detta är inte okej ” så vi alla hjälps åt för många behöver mycket hjälp..

Men ha en fortsatt bra kväll kram!!

Simon jönsson

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

• Nu är det så att många har faktiskt frågat mig om ” när ska du göra ett inlägg om varför du startade en blogg? ” och nu idag så har jag bestämt mig för att berätta varför jag började att blogga.

• Varför startade jag en blogg? Ja varför startade jag en blogg för? Jo jag ska säga er det att jag har bloggat i ungefär 5 hela år och jag känner att jag har utvecklats en hel del under tiden jag har bloggat med varje inlägg jag har lagt upp, en anledning till varför jag startade upp en blogg var för att jag gillade att skriva mycket. Och att det var ju så att jag såg en länk på ”FACEBOOK” så jag klickade in på länken och såg då att det var en person som skrev om ( mode , livsstil & massa annat ) då jag började tänka till och sa då till mig själv ” ska jag börja blogga?” Och då började jag med att starta upp en liten blogg, den bloggen tog inte alls lång tid innan jag la ner den bloggen och sa ” detta passar kanske inte mig ” jag
Hade ett uppehåll i några månader och sa till mig själv, ” ska jag starta upp en ny blogg? ” och självklart så startade jag upp en blogg...

• Några månader sedan så fick jag en del samarbeten av olika företag som frågade om jag ville sammarbeta med dem, då jag sa att jag absolut ville det...

• 5 år senare, alltså nu 2017 i början av året så kontaktade en person mig & frågade mig, ” Simon jag är en person som arbetar med events & tänkte fråga dig om du skulle vilja komma på ett event, kommer bli otroligt kul ” då jag tackade jag och tyckte den kvällen var otroligt bra.

• Under 2017 så har jag varit en del på olika event, & jag ska tacka alla som
Verkligen har stöttat mig igenom bloggen & trott på mig, ni kommer att få se otroligt många nya inlägg 2018, hoppas ni alla kommer att följa min blogg i fortsättningen & hoppas den kommer vara underhållande för er alla.


Tycker om er alla och hoppas ni alla mår bra kram alla

Ni är bäst ❤️

Simon jönsson

Likes

Comments

• Godmorgon mina underbara läsare, allt bra med er idag? Nu är det faktiskt så att jag ska skriva idag om varför " jag startade upp min blogg " men nu är det faktiskt så att jag mår inte alls 100% idag, jag är sjuk samt mår inte alls bra idag, så idag blir det att fixa lite olika saker samt att ta hand om en liten hund som heter Maximo, en otroligt vacker hund är det, min allra bästa vän!

Hoppas ni får en fortsatt bra dag

Kram

Simon jönsson

Likes

Comments

• Goddag alla underbara läsare, idag har jag faktiskt planerat hur min vecka med bloggen kommer att se ut, hoppas ni alla är lika taggade som jag är, dessa inläggen kommer att vara inlägg från mig själv och jag vill verkligen dela med mig av detta till er, så denna veckan kommer mina inlägg att handla mycket om " hur jag startade upp min blogg " & " hur mitt mående är " hoppas ni alla ser fram emot allt detta för det gör jag, men hoppas eran dag blir toppen idag! Hoppas ni håller med utkik på min & Saras youtube kanal så kanske det kommer upp ett klipp snart, så håll utkik.

Hoppas ni går en fortsatt bra dag så hörs vi sen kram!

Simon jönsson

Likes

Comments

• i detta inlägget kommer det handla om 5 olika saker ni absolut inte visste om mig, så här kommer alla 5 sakerna!

• 1: jag är livrädd för clowner, varför är
Jag livrädd för clowner det är för att dem är så hemska och ser så vidriga ut och blir alltid rädd när jag ska gå ute för tänk om det kommer en clown bara stå så framför mig.

• 2: är väldigt höjdrädd, varför är jag höjdrädd? Jo det är för att när jag kommer så högt upp så bara kan jag svimma av och då blir Allting helt svart.

• 3: aldrig läst en hel bok, varför har jag inte läst en hel bok för? Aldrig varit intresserad av att läsa böcker.

• 4: dålig förlorare, varför är jag en dålig förlorare? Hatar bokstavlig talat att förlora, varför förlora när man kan vinna?

• 5: sitter alltid med dörren öppen på toalett besök, varför sitter jag alltid med dörren öppen hemma? Det är för att man kan socialisera sig samtidigt som man är på toaletten smidigt tycker jag! Alltid härligt med sällskap.

• hoppas ni alla sover gott och får en godnatt så hörs vi imorgon

Puss o kram
❤️😘⭐️

Simon jönsson

Likes

Comments

• Godkväll alla underbara läsare, just nu så sitter jag och har det allmänt gött, vet ni vad jag sitter och gör just nu? Jo jag sitter själv på toaletten och planerar veckans upplägg på bloggen, men nu är det så att detta inlägget kommer att handla om " mina favorit sexställningar" detta är inget som folk ska ta åt sig eller så, för detta är mina favorit ställningar som jag vill dela med mig till er alla.

• Jag ska berätta för er alla att jag verkligen inte har någon favorit ställning varför har jag inte någon favorit ställning undrar ni säkert? Det är så att jag gillar verkligen att variera, varför köra samma ställning om & om igen det blir ju tröttsamt för båda parterna eller har jag fel? Det är ju så att ju fler ställningar man testar så kan jag säga att sexlivet blir så otroligt mycket roligare då, så det ni alla kan tänka på i fortsättningen med ett bra sexliv så kan man variera lite på olika ställningar så kan jag säga er att det blir så otroligt mycket skönare sex, så mitt tips till er alla är att ni testar lite nyare ställningar så ska ni se att ni kommer hålla ut längre!

• Sedan så tror säkert många att sexet beror på storleken med? Nej det har inte med storleken att göra utan att det har med hur du hanterar din snopp med, storleken spelar absolut ingen roll så länge du vet du du kan hantera din snopp så kan jag lova att sexet blir otroligt skönare och bättre!

Det är mina tips hoppas ni alla mår bra så hoppas ni får nu en fortsatt bra kväll alla

Puss & kram

Simon jönsson

Likes

Comments

• Godmorgon alla underbara läsare allt bra med er alla, med mig är det bra, ni som har missat att två helt underbara personer har släppt en ny singel, som heter " RAKT IN I KAKLET" & jag vill berätta att den låten är en riktigt härlig och skön låt att lyssna på så ni som har glömt att lyssna på den så klicka in på länken nedanför!

https://open.spotify.com/track/07BH0wVsAWdR6ruwDVU2ZZ?si=Ccvth_ByRTujMkY6htiASg


Ha en fortsatt bra dag
❤️

Simon jönsson

Likes

Comments

• Godkväll alla underbara läsare nu är det så att jag & Sara har startat upp en youtube kanal, på kanalen kommer ni att få se allt ifrån ( challenges, vloggar, tags & massa annat smått och gott) hoppas ni alla är lika taggade som vi är på att följa våran resa.

Även kan ni följa den bästas blogg med här under

@sdahlgrens
@sdahlgrens
@sdahlgrens

Ni kommer absolut inte ångra er!

Glöm inte att klicka in på länken för att komma till våran youtube!

https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=EorHb9nVP44


Simon jönsson

Likes

Comments

• Hoppas ni alla har sovit gott, jag har sovit otroligt dåligt, har haft mardrömmar om min egna mamma, jag mår bara så dåligt för det jag drömde om har faktiskt hänt det är det som är så sjukt, men idag kommer det komma några inlägg, hoppas ni alla får en fortsatt bra dag

Kram
❤️❤️

Simon jönsson

Likes

Comments