• Godeftermiddag alla läsare, i detta inlägget idag så ska jag skriva om ett ställe som jag rekommenderar ni alla ska gå till ifall ni vill äta god lunch & dricka något gott, eller varför inte bara hänga med ditt umgänge eller varför inte bara sitta och prata med personalen.

• VARFÖR SKA NI ALLA KOMMA TILL NEVERLAND?

1: bra bemötande av personalen.

2: trevlig miljö.

3: ett ställe med bra kvalité på både mat/ dryck.

4: underbar stämning om man vill bara förfesta med sina vänner eller vad vet jag, kanske sitta där varje dag och bara koppla av.

5: ruskigt bra priser på både mat / dryck.

6: det ligger väldigt bra till på Medborgarplatsen.

7: ett bra ställe som jag tycker alla borde komma till! Kan lova er att ni absolut inte kommer att ångra er.

• ÖPPETTIDER

Måndagar - Söndagar : 11:00 - 01:00

• NEVERLAND ONSDAGAR

Ikväll tycker jag att ni alla dyker upp för vid 21:00 så är det välkomstdrink så va där i tid så du absolut inte missar denna välkomstdrink , för mer information skriv till mig!

Hoppas vi syns på Neverland någon gång!

Kram
🙌🙌

Simon jönsson

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

• Godmorgon alla underbara läsare, hur mår ni alla idag? Själv mår jag fortfarande sådär, det kommer nog ta sin tid innan jag kan må bra igen, men jag har iallafall sovit väldigt gott, var så otroligt över pigg fram till 04:45 sen efter det så tror jag att jag somnade & att jag har sovit ända fram tills nu det är grymt bra att typ vakna samma tid varje dag.

• Alltså jag hoppad att ni alla skämtar med mig? Vet ej hur jag riktigt skall börja tacka er alla, för det ni verkligen lägger ner eran tid & uppskattar verkligen det jag skriver på min blogg, får så otroligt många fina komplimanger på sociala medier & ute på stan med, där folk säger

" vilken grym blogg du har, fortsätt såhär så kan vi lova att du blir något, du är grym Simon osv."

• Såklart så kommer det in väldigt många negativa kommentarer med, men det väger ju upp det hela och jag tar det på ett positivt sätt, nu hoppas jag att ni alla får en fortsatt trevlig dag, ännu ett stort tack för alla fina komplimanger, hoppas ni alla
Får en otroligt vacker & trevlig dag.

Kram på er alla

Underbara ni
❤️❤️❤️

Simon jönsson

Likes

Comments

Nu är det så i detta inlägget så kommer jag att skriva om en person som verkligen kämpar med sin blogg varje dag, jag följer denna bloggen varje dag det är så att denna människan lägger verkligen ner mycket tid på den och allt så jag tycker faktiskt att ni alla kan ta och följa denna härliga blogg som jag kommer länka nedanför


@linnahlborg

@linnahlborg

@linnahlborg


Denna bloggen har med så otroligt mycket bra inlägg skall jag säga denna bloggen uppskattar många fans till Linn med ska jag säga jag är så imponerad över din insats Linn fortsätt så, du kommer att komma extremt långt jag kommer alltid att läsa din blogg så glöm aldrig det.

Ta hand om dig kram.
❤❤

• hoppas eran dag har varit bra, min och Rebeccas har varit toppen, ni är så underbara mina läsare, ha en fin kväll alla så hörs vi imorgon kram!

LINNS

INSTAGRAM: linnahlborg
SNAPCHAT: linnahlborg

Simon jönsson

Likes

Comments

• Godkväll alla underbara läsare, har ni haft en underbar dag? Jag har haft en otroligt bra dag idag eller denna dagen är inte slut riktigt ännu, men än sålänge har jag & Rebecca haft det underbart, vi har besökt ( UMO ) för att kolla om hon var gravid, men det visade sig att hon inte var gravid, vilket nu leder till att hon ska börja med p-piller så att inte det blir en liten miniSimon ännu.

• Ikväll ska jag skriva om en viss person, det är inte vilken person som helst utan denna personen heter " SIMON ÅKESSON" och han är en person som har verkligen hjärtat på rätt ställe, han ställer verkligen upp för alla runt hans närhet, men vill berätta att du är en kung på att sjunga, fortsätt att bevisa för folken att du äger dem med hästlängder och bevisa dem att du kommer uppfylla din dröm, för jag tror på dig att du kommer komma långt inom musiken, tack för du är min vän, du är en stjärna.

Tycker att ni alla kan in och följa hans

INSTAGRAM: simonsidmusic
SNAPCHAT: swaxu

Simon jönsson

Likes

Comments

• godmorgon alla mina underbara läsare, allt bra med er idag? Har ni alla sovit gott?, själv mår jag sådär, har sovit rätt dåligt inatt, men jag tycker att ni alla får ha en grym dag idag, här kommer lite info om imorgon!

• Nu på onsdag så är det dags för en sjuk kväll på Neverland, så har ni inget för er så tycker jag att ni alla kan ta och följa med och festa till det på onsdag, kan utlova er bra priser i baren samt en fett kväll,

Hör av er så löser vi bra priser!

För er som är intresserad av priser till helrör & massa annat smått och gott!

Så nu ser vi till och festar till det på onsdag!

på onsdag vi har drink bjudning kl 21.00

Hoppas vi ses
🙌🙌

Simon jönsson

Likes

Comments

• Godkväll alla underbara läsare, vad gör ni alla just nu? Själv sitter jag & några personer till & kollar på Paradise hotel, denna veckan kommer det att bli en kaos vecka, hoppas ni alla gillar denna veckan av både Paradise hotel & min blogg men nu vill jag att ni alla ska sova gott samt att vi alla hörs imorgon

Sov gott alla
❤️❤️❤️❤️

Simon jönsson

Likes

Comments

• Godkväll alla underbara & härliga läsare allt bra med er alla? Men mig är det sådär, ni alla undrar säkert varför jag mår som jag mår....

• först och främst så ska jag berätta en sak som jag själv tycker är så otroligt jobbigt att berätta om eller som jag har haft det väldigt svårt för innan att berätta det är att jag leder av ångest/ depression och har en stor rädsla att bli lämnad helt ensam, det har bevisat sig att jag har blivit lämnad av folk utan anledningar, visa har sagt att dem verkligen inte vill ha mig i deras liv.

• jag själv har haft ett väldigt stora problem med att ta in folk i mitt liv, har varit väldigt rädd för mänskligheten

(för vilka jag ska ha i mitt liv och jag inte ska ha i mitt liv)

• rädslan är ju att folk har sagt " Simon jag kommer aldrig lämna dig, kommer alltid finnas kvar för dig oavsett vad som än händer"

• men ändå när dagen väl gäller när jag behöver bara ha någon att prata med så bara blir man lämnad, nu är det inte så med alla men med vissa, ibland duger jag men ibland duger jag inte, det är då man har kanske

( mat, mycket alkohol eller vad vet jag) det är då man duger, nu säger jag inte att alla är så men dem som har lovat och sagt det framför mig.

• Den största förlusten jag har förlorat det som stått mig närmst , är så otroligt besviken & sårad att jag absolut inte har fått höra hela sanningen om min barndom, aldrig ens fått någon vettig förklaring varför jag blev separerad från min bror, det har förstört mig helt och hållet.

Hoppas ni alla får en fin kväll och ta ha om varandra.

Kram
❤️❤️❤️

Simon jönsson

Likes

Comments

• Godmorgon eller vad säger man, just nu är ju klockan 15:45, och idag skulle jag till tandläkaren men dem smsade mig & skrev att "jag ej kunde komma idag pga sjukdom", så nu har jag fått boka en ny tid och ha rädslan innanför mig ännu ett tag till. Men man måste ju till tandläkaren för att fixa det man har problem med sina tänder, eller vad säger ni? Är det någon mer än mig som har det problemet att ni med är har en rädsla för tandläkaren, eller är det bara jag??

• Vad kommer hända idag?
Har absolut inget planerat för idag, jag hade saker jag skulle göra men nu blir det tyvärr inget sådant pga av att jag vaknade nyligen, men Jaja det får bli någon annan gång, men hoppas ni alla får en fortsatt bra dag ( allihopa everybody )

Peace
❤️

Simon jönsson

Likes

Comments

• Godkväll alla underbara och härliga läsare, vad har ni gjort denna helgen ? Själv har jag varit med världens finaste tjej och hittat på en del olika saker, men just nu så sitter jag & fixar lite inför hur denna veckan med bloggen kommer att vara.

• just nu så ska jag och Becca mysa & titta lite på film, vilken film tror ni det blir ? Jo det blir ( Beck - sjukhusmorden ) en film som jag iallafall gillar men gillas lite mindre av min älskade Rebecca!

Men vi båda hälsar godnatt

Sov gott alla underbara läsare, vi hörs imorgon

Kram
❤️

Simon jönsson

Likes

Comments