Det är väldigt viktigt att man är ärlig mot människor, och alltid håller sig till sanningen för om man inte håller sig till sanningen kommer man inte komma så långt i sitt liv, det är väldigt viktigt att man tar ställning och verkligen menar det man säger till folk och att man alltid håller sig till sanningen. En grej jag vill säga är att man alltid vinner på att vara ärlig och alltid håller det man lovar!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Rykten skapas av avundsjuka

Sprids av hatare

Accepteras av idioter

Och handlar om oskyldiga! 

Likes

Comments

Goda vänner: är svårt att hitta. Svåra att lämna och omöjliga att glömma

Likes

Comments

​Vem är den helige ande? 

Är han ett spöke? Nej det är han inte! Han är den tre enigheten, fadern sonen och den helige anden! 

Gud är ändå ett men ändå tre! 

 

1 mos 1:1-2

Redan i andra versen hittar man den helige ande, Gud är evighet.


Joel: 2:28-29

Joel är skriven på 700 f.kr

Gud lovar att få chans att få uppleva den helige ande,.Dem 450 sista åren Matteus: 3:13-17

Lukas:4:16-21

Joh:16:5

Apostlagärningarna: 2:1-13

1:kor 6:19-20


Kvällsmaten; Markus Kristensson 


2 kor: 13:13

Apo:9:1

Jesaja: 6:1Heb: 10:38

--- 11:6

Rom: 14:23

Gal: 3:12

Likes

Comments

detta är den bästa skolan jag någonsin har gått på, alla människor på denna skola är så sjukt underbara! Älskar er allihopa ni alla har en stor plats i mitt hjärta! Kommer alltid att tycka om er för ni är underbara och har hjärtan av guld! ❤️❤️

Likes

Comments

​jag vill verkligen tacka er Alla som sitter och lägger ner sig egen tid och så extremt mycket  respekt och kärlek till alla människor! Alla människor är exakt lika värda ingen är mer värd än en annan! Visa respekt till alla människor då får du det tillbaka!

Likes

Comments

Detta är en person som verkligen ställer upp i alla lägen i detta samhälle, du finns verkligen för allihopa Simone, du ska veta att du är en riktigt bra vän som alltid ställer upp! Respekt till dig,

Alla kan ta och adda henne på facebook: https://www.facebook.com/simoneakamousiie?fref=pb&hc_location=profile_browserMannen, kvinnan & Legenden: Vill först tacka dig för all stöttning du ger mig och all kärlek jag får av dig, du visar verkligen hur en vän skall vara, tack för att du är en sådan underbar vän som jag alltid kommer att vara vän med! Respekt till dig! Alla tar och addar henne nu! :

https://www.facebook.com/erica.freijpulic?fref=ts


Du är en riktigt bra polare, hoppas att du har det fett bra hemma det förtjänar du, du är en bra vän ska ja säga till dig! respekt till dig

Alla tar och Addar denna kille!:

https://www.facebook.com/jakob.roos.75?fref=pb&hc_location=profile_browser

Du är min Allra bästa vän som jag verkligen litar på till 110% och du är verkligen en person som ställer upp i alla lägen, jag ska säga till att jag verkligen saknar dig och så fort jag kommer till skåne så vill jag träffa dig för jag saknar dig bro!

Alla tar och addar min vän nu!:

https://www.facebook.com/amir.hodzic.52

Erika du är en riktigt härlig människa som verkligen förtjänar det bästa, tack för att du finns för mig, du är riktigt snäll och en person som förstår hur man mår, all respekt till dig!

Alla tar och addar min vän! https://www.facebook.com/erika.edman?fref=pb&hc_location=profile_browser

Likes

Comments

​bara på så kort tid så har jag ökat i läsare och har även fått uppskattning av folk, dem tackar mig för allting jag skriver på min blogg! Tack alla som läser min blogg jag blir så glad när det finns folk som vill läsa min blogg och göra mina dagar ni är bäst! Gud är med er! Kärlek till er alla! 

Likes

Comments

idag är det söndag och det innebär att det är en vill dag, men jag ich en på skolan som heter Sanra har varit i skogen och plockat pinnar, jag drog med mig litet träd som jag kommer att pynta till julen! Det är min helt egna julgran som skall pyntas efter lovet!


Men ni nu som känner er ensamma! Det är så att ni ska inte behöva känna er ensamma Gud är alltid med er Gud har en plan för alla människor! Ha en trevlig söndag!!!! 😍😍😍😍

Likes

Comments