View tracker

​ingen ska behöva känna sig ensam eller känna sig ovärdig, för det finns folk sol verkligen har sina händer öppen för er! Så om folk säger att ni inte är värdiga, så vet ni att ni är så sjukt underbart skapade detta är en varm hälsning från mig 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Gay, Bi, Straight,Rik, Fattig, Smal, Tjock, Kort Lång, Svart, Vit, Muslim eller Kristen. En vän är en vän eller hur?

Om man är en äkta vän så bryr man sig inte om hur personen ser ut eller var han är ifån, lär känna personen innan ni dömer den!

Likes

Comments

View tracker

Jag får be er om ursäkt om jag inte har skrivit något på bloggen, jag har inte haft tid med att blogga för att jag har haft fullt upp, jag har haft mycket i skolan som jag vill göra klart, jag tar ju studenten om några månader så man måste verkligen ta tag och sköta skolan för annars blir det ingen framtid. plus att just nu så sitter jag och kollar på tv i Branäs, för er alla som inte vet så är det en skidanläggning. Där jag gör min praktik med mina andra klasskompisar, vi har varit här nu i 4 veckor typ. Det är ett väldigt fint skidställe för er som älskar Snowboard/Skidåkning!

Men nu får ni ha det gott. ska snart ta och sova!

Likes

Comments

Mobbning är ett samhällsproblem som drabbar 60.000 Barn och unga varje år. För att stoppa mobbning krävs det att vi alla engagerar oss, från högsta beslutsfattare till privatpersoner.

Med mobbning menas upprepade kränkningar mot en person under en längre tid. Det finns många olika sorters mobbning som tex fysisk, psykisk eller verbal mobbning. Vanligast är verbal mobbning vilket tex kan handla om taskiga kommentarer.

Det finns aldrig ett skäl till varför kränkningar eller mobbning uppstår. Mobbning handlar om komplexa processer där bakgrunden och anledningarna går att finna på flera nivåer. För att förstå en mobbningssituation är det viktigt att ha både ett individ-, grupp-, organisations- och samhällsperspektiv. Man bör även ha med sig ett normkritiskt perspektiv och tänka på de "osynliga regler" som finns på olika nivåer i samhället.

Exempel på normer är tex könsnormer och heteronormer som handlar om hur killar respektive tjejer förväntas vara, samt att normen i samhället är att vara heterosexuell. De som avviker från normen riskerar att bli utsatta.

Likes

Comments

Första tatueringen avklarad, sjukt nöjd är jag! ​ Trodde aldrig jag skulle klara av detta men det gjorde jag och jag är väldigt nöjd med den och kommer alltid ha den! kommer aldrig tröttna på den för denna texten betyder mycket för mig " Keep Your head Upp, Keep your heart strong" Texten säger sig själv vad det betyder för mig! men hoppas ni får en trevlig kväll!

Likes

Comments

Vänskap handlar inte om vem som har känt dig längst. Det handlar om vem som kommit in i ditt liv och sagt "jag finns här för dig" och sedan bevisar det, det är en riktig vän.

Alla behöver ha någon man kan lita på till 100%, ingen skall förtjäna att vara ensam.

Ingen skall behöva känna sig ensam när man väl kommer till skolan eller känner sig ensam när man är hemma! för man skall bli accepterad för den man är! Ingen person ska behöva trycka ner dig för du är så mycket starkare än dem som trycker ner dig.

Alla förtjänar att ha någon vän ingen skall behöva vara ensam utan man ska alltid ha någon man kan snacka med allting om, och även umgås med som inte sviker dig!

Likes

Comments

Jag vill bara säga en sak om Dig Daniel Seebach, du är så begåvad asså jag kan inte riktigt förstå att du kan måla så sjukt bra, jag önskar att jag med kunde måla såhär bra! Detta är bara några teckningar Min Kompis har målat, Jag vill säga att du är en äkta vän som man kan lita på till 100% asså du är värd all Kärlek och respekt ifrån mig och många andra, jag ser upp till dig till 100% du är en väldigt stor förebild till mig! Denna gåvan har du fått från Gud Och det är jag glad över, jag är Glad att du finns, för du är en nära vän till mig, jag ångrar inte en sekund att vi båda två har lärt känna varandra. Kommer aldrig svika dig, Gud Välsingnar dig bästa du! All kärlek och respekt till dig <3

Detta är lite bilder han har ritat ifall ni nu är intresserade kan ni in och kolla mer på hans Facebook 

https://www.facebook.com/dannedrawseebach?fref=ts

https://www.facebook.com/dannedrawseebach?fref=ts

https://www.facebook.com/dannedrawseebach?fref=ts


Trevlig kväll, ikväll blir det inga mer Inlägg kommer mer imorgon!


PS: Den sista bilden på Samir Badran Den är gjord via mobilen!

Likes

Comments

Detta är en väldigt bra vän till mig, alltså ni ska allt veta att man kan alltid lita på henne, Det bästa med henne är att hon alltid ger mig komplimanger även peppar mig när jag väl är på dåligt humör, du är en väldigt bra vän ska du allt veta, kommer alltid vara din vän för du är en del i mitt hjärta med, alltså du är som en extra syster till mig du stötar mig när jag väl behöver hjälp du kommer alltid med goda råd om vad jag skall välja för vägar i mitt liv​. Vad skulle jag göra utan en sådan underbar vän som dig? jag hade inte alls klarat det lika bra som jag gör nu, Kärlek och Respekt till dig <3, jag ångrar inte en sekund att jag har börjat lära känna dig du har gjort mycket för mig, är glad att Gud har skapat en sådan fin person som du Ebba Hall Ragnarsson!


Checka gärna in på hennes Läsvärda blogg, ni som är intresserade av mode eller något annat kan ni gärna få insperationen av min vän genom att in och kolla på denna underbara bloggen: 

www.nouw.com/ebbasstyle

www.nouw.com/ebbasstyle​ 

www.nouw.com/ebbasstyle

www.nouw.com/ebbasstyle

Likes

Comments

​Tack för ett väldigt häftigt och ett underbart läger Göteborg! Detta är ett minne för livet, Massa underbara människor som man fick lära känna, men även så åkte man dit för en anledning det är för att gud är så otroligt god och han vill att alla folken skall känna sig älskad, det bästa med Unite är Gemenskapen och alla mötena man går på och lär sig mer om hur mäktig Gud är! Så häftigt att bara på några dagar kan Gud hela folk! jag upplevde det själv! är Glad att jag har gud vid min sida! Gud välsignar er alla. Man behöver aldrig känna sig ensam för Gud är alltid med dig vart du än går och älskar dig för den du är, Gud har skapat dig för hans avbild. Tack för ett underbart läger är inte utvilad ännu men det löser sig!

Likes

Comments

Hejsan nu är det såhär att jag kommer att börja blogga igen fast på en ny blogg och den bloggen kommer jag att vara aktiv på varje dag! Denna bloggen kommer bland annat handla om Min vardag, Vänner och Allmänt om mitt liv och sedan även om mobbning! det jag med kommer att skriva mode med. Jag kommer göra 2 till tre inlägg per dag typ får se hur många det blir varje dag! men ha en trevlig kväll nu! hoppas ni kommer gilla min blogg för jag kommer att skriva om saker ni kommer bli intresserade av!  men ha en trevlig kväll nu! ​

Likes

Comments