Header

Hej allihopa!


Idag vaknade jag vid 9 och gick till katten för att passa den lite grann. Karin däremot vaknade vid typ 11 och sedan möttes vi 13 och fick skjuts av mamma till MOS. Vi åt på Neko Sushi till lunch och tog en smoothie på Naked Juice Bar. Det blev inte så mycket shopping men varsitt par byxor från Only och en grå T-shirt från H&M kom med hem. Vi fixar outfitbilder senare. Efter det drog vi till Bromma Blocks för att jag skulle klippa mig. Nu sitter vi i soffan och kollar på mello, hoppas ni har en bra kväll!

//Axelia och Karin

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu tänkte jag berätta om mitt bästa minne från sommaren 2015. Mitt bästa minne från sommaren var när jag var på språkresa i Florida i 3 veckor. Dom 3 veckorna va seriöst dom bästa 3 veckorna i mitt liv. Tänk er att bo själv med en av sina bästa vänner på andra sidan jordklotet? Tänkte berätta mer om Språkresan i helhet lite senare, om det finns någon som funderar på att åka nu tills sommaren. Säger bara nu, ni kommer inte ångra er!!

Likes

Comments

Två av mina största idoler just nu. Finns inte så mycket att säga förutom att de lyckas otroligt bra just nu!

Axelia

Likes

Comments

Hej allesammans!

Idag vaknade jag upp till dammsugaren då städerskan var hemma så jag fick snabbt äta frukost för att sedan gå till katten och plugga. För er som inte vet så är jag kattvakt den här veckan åt våra familjekompisar! Mysigt faktiskt eftersom jag inte har några djur själv. Tänkte bara ge er en update. Så nu ska vi fortsätta!

Idag kommer äntligen Karin hem från Björnrike är så taggad!!! Känns som hon varit bort i ett år fast hon har varit borta i tre dagar hahaha.

KRAM Axelia

Likes

Comments

Har tänkt flera gånger på hur underbart det skulle vara att åka iväg med en bästa kompis eller liknande till ett annat land. Titta bara på de här bilderna!

Instagram: original_goals

Likes

Comments

Hallå i stugan!


Just nu befinner jag mig i Björnrike och åker skidor. Här i Stockholm är det ju sportlov nu, vilket jag älskar! Vet inte varför jag älskar sportlov så mycket men tycker det är mys att försvinna från allt. Hoppas alla ni har haft eller har ett bra sportlov!

Likes

Comments

Vill verkligen tipsa om en låt som en av mina underbara vänner Sofia sjunger i! Hon har gått ihop med några killkompisar under namnet Bekant och fick äran att sjunga. Låten är gryyym så sprid gärna vidare.

Axelia

Likes

Comments

Hej allihopa!

Jag tror lätt man kan säga att den hetaste vårtrenden är bomberjackorna. De finns överallt i alla butiker och de är verkligen en favorit hos mig. Själv har jag den gråa på bilden nedanför från Lager 157. Vill gärna ha en svart också får se om det blir någon! Jackorna kommer i alla fall från Junkyjard, Lager 157 och jackorpånätet.se

Axelia

Likes

Comments

Hej!

Nu har vi tagit ett långt uppehåll från bloggen men vi tänkte testa att börja blogga igen. Vi får se hur det går den här gången! ;)

Likes

Comments

Hej alla!

Idag var sista skoldagen, är så nervös inför imorgon. Vet om att det kommer bli väldigt känslosamt, tror mycket hänger ihop med allt det nya inför gymnasiet. Alla är oroliga och nervös och det blir ju självklart jobbigt att lämna fyra år bara så där! Men man får ta det som det kommer. Gråta kommer jag göra i alla fall!

Vi körde brännboll 2 pers från varje klass mot lärarna. Vi vann! Härligt hahah

Kram Axelia

Likes

Comments