View tracker

Allmänt, Känslor överlag

Jag har en sån konstig dag idag. Jag vill inte fastna i soffan och glo - har redan gjort det i ca 3 timmar (och klockan är strax efter 11.30), men jag har ingen större lust att göra nånting annat heller. Jag är trött, och ledsen, fast inget har hänt. Jag vill gärna ta mig ut ur lägenheten, men jag har ingen som helst lust. Jag har heller ingen aning om vad jag ska ta mig för. Det kommer bara sluta med att jag köper saker jag inte ska ha, bara för att muntra upp mig själv.

Det är en skitdag och jag vet inte hur jag ska ta mig runt den.


Jan Stenmark - "Ångest"

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Allmänt

Pappa, framför katedralen i Palma de Mallorca, mars -16

Här ovan ser ni en av världens bästa pappor. Givetvis är jag partisk, och givetvis är det hela en aning subjektivt. Jag har ingen annan pappa, och den pappan jag fick är ju världens bästa för mig! Utan pappa skulle jag nog vara lite mer vilsen än jag är. Men jag skulle knske inte heller haft det temperament jag har, eller viljan av att saker ska ske på en gång.

Bilden är tagen på vår pappa och dotter-resa som vi gjorde till Mallorca i mars i år. På pappas initiativ, och jag tyckte det lät bra. Det var typ vår första semester bara han och jag. Innan dess tror jag det var när jag var ett litet skrutt och vi åkte upp till Fjällen utan mamma en vecka.

Känns iaf så himla fint att vi har en bra relation, och att vi fungerar ihop, trots att vi i mångt och mycket är nästan för lika varandra i sättet. Tycker jag, vet inte hur andra uppfattar oss i likhet etc.

I år skickade jag en present på Fars Dag; en biografi om Ingemar Stenmark. Pappa blev mycket nöjd.

Likes

Comments

View tracker

Allmänt, Känslor överlag, zillgriszla2016

Idag firar mina föräldrar 34 år som gifta! Mina fina föräldrar som finns där precis hela tiden, även om det inte är geografiskt, men alltid, alltid mentalt och närvarande. Det finns liksom ingenting som jag inte kan berätta för dem, och jag kan alltid lita på att de finns där och ställer upp i den mån de kan, både fysiskt och psykiskt.

Visst, att vi har haft våra krig, men om en slår ut det på hela min tonårstid så är det inte så farligt, egentligen. Jag kan heller inte riktigt förstå hur de mådde när jag mådde som sämst under högstadiet/början på gymnasiet. Det kan inte ha varit roligt för dem att se hur jävla pissigt jag mådde. Men fasen vad de ändå krigade för mig och för min rätt att må bra. Jag är så sjukt tacksam.

Nåväl, jag bjuder på en bild på mamma och pappa. Den är tagen efter min och Klas vigselceremoni i somras. Så jävla snygga är de..! Mammas klänning is to die for!


Likes

Comments

Allmänt, zillgriszlans näste

Det är ingen hemlighet att jag knarkar Hemnet var och varannan dag. Jag försöker hålla mig till typ en gång i veckan, men det är svårt. Jag tycker ju om att titta på bilder och drömma lite. Problemet är att det ju stannar vid en dröm just nu. Det är svårt att få ihop ett husköp med endast en inkomst. Iallafall om en vill köpa ett hus på ett visst ställe eller liknande.

Som det är just nu skulle vi få ett bättre lånelöfte om jag stod ensam på det, än om vi båda sökte tillsammans. Skit & pannkaka är det, för jag tänker inte stå ensam på en låneansökan; vi är ju banne mig gifta!

Inte för att det är superbråttom, vi kan leva i min 2:a ett tag till, men min längtan efter större boende minskar ju inte direkt med tiden, om en säger så.

Likes

Comments

Allmänt, Resonemang

Ibland går jag in i perioder där jag har fruktansvärt svårt att hålla koll på dagar, tider och om jag har saker inplanerade.

Ofta går jag mest runt då, och känner att det finns saker som jag ska göra. Men jag kan inte riktigt få tag i uppgifterna, för jag är dagvill och hänger inte med. Då är det tur att jag har min kalender. Eller, jag har två kalendrar; en jobbkalender, där allt som har med jobbet att göra står och en privat kalender där ungefär hela livet står nerklottrat på ett eller annat sätt. Utan mina kalendrar skulle jag vara helt lost.

Jag har dessutom börjat med att färglägga i kalendern. Inte färgkodat olika aktiviteter, utan mer färglägga, rita blommor, klistra in klistermärken och sånt. Bara för att det ska bli roligare 😊.

Hur kommer du ihåg ditt livspussel?

Likes

Comments

Allmänt, Känslor överlag

Ungefär 2,5 månad kvar tills vi åker på bröllopsresa..! Längtar så extremt mycket efter ledighet och värme! Att hotellet som vi ska bo på är 5stjärnigt PLUS spelar också in. Tror jag aldrig har bott på så lyxigt hotell nån gång.

Lopesan Baobab Resort, shit vad jag längtar! (bilderna har jag skamlöst lånat av ving.se)

Likes

Comments

Allmänt

Alltså... näe.

Visserligen är det ganska gott att halsen får vila, utan ett enda störande moment, dvs. nån som pratar med mig. Men nu har jag suttit i soffan, och jag har inte sagt ett endaste ord till någon sen jag sa hej då till Klas vid 12-snåret. Känns lite konstigt. Och jag har knappt ens flyttat på mig, utan suttit på samma plats ungefär hela dagen. Förutom avbrott för mathejsan och sådär.

Men generellt alltså... Näej, det här med att vara hemma och vara sjuk... Inte min grej. Jag blir knäpp. Och jag ska vara hemma imorgon med... Sen hoppas jag verkligen att jag kan gå till jobbet på fredag. Det bror på hur halsen utvecklar sig.

Likes

Comments

Allmänt

Hemma från jobbet idag och imorgon. Funkar liksom inte att gå till jobbet utan röst. Hostade en del igår, och när jag kom hem igår kväll hade jag jätteont i halsen & rösten var nästan väck, Klas tyckte det lät som om jag varit på phestresa (ni som känner mig från dessa tillfällen, vet att min röst brukar hålla ungefär till lördag eftermiddag/kväll, för att sen vara helt borta söndag morgon). Och nu är det ungefär samma förlopp som då, men utan fest, skrik och gap.

Bara en kursdag på Universeum och sedan årsmöte med DGK.

Träligt är det, för jag är inte SJUK, i mitt tycke, för jag har ingen feber eller så... Men jag har ingen röst heller, och det är mitt främsta verktyg på jobbet... så här sitter jag och har redan tråkigt.

Likes

Comments

Allmänt, Humor!, Pics or it did not happen

ör en vecka sen var jag ju uppe hos mamma & pappa, hem-hemma i Nynäs. Så himla fin helg, även om den gick fort. Vi kollade på bröllopsbilderna halva natten mellan fredag & lördag, och det var mysigt. 

Men det största anledningen till att jag var hem.hemma, var ju att mamma och jag skulle gå på Jonas Gardell på Rival på lördagskvällen... Och SHIT MAJJGADD!, vad bra det var och vilken känsla att sitta på tredje raden. På Rival, som är en liten scen, betydde det att vi satt knappt 2 meter från scenkant & Jonas..! Yay! Jag var lite i himlen, och mamma var mest fascinerad över hur bra han är (eeeh, jaaa, jag vet!, det har jag ju sagt de senaste 15 åren, heh)


Här ovan ser ni ett axplock av bilderna jag tog.

Likes

Comments