Header

Jag personligen har aldrig smakat någon av N!ck's produkter, men förra veckan fick jag hem en hel del olika produkter utav dom i och med samarbete. Dom har allt ifrån bönpasta till nyttigare variant av kexchoklad till chokladkakor med mera.
Det här är alltså produkter som är både sockerfria och veganska, perfekt allternativ för er som tränar!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Under veckan som varit fick jag hem en hel del produkter från olika företag i och med att jag börjat samarbete lite hit och dit. Nu tänkte jag även starta upp bloggen och göra den lite mer personlig och skriva mera och inte enbart publicera bilder.
Jag som driver den här hemsidan heter Cilla och brinner för fotografering, främst produktfotografering. Jag har hållit på med fotograferandet i ungefär 4 års tid, jag gick Estet Media inriktning fotografi på gymnasiet och det är där jag fick upp intresset. Det kommer ett en skiljt inlägg inom kort där jag berättar mer om mig!
_____________________________________________

Det här inlägget är iallafall i samarbete med juicestället Cleansing Days som ligger på Sturegatan 20 i Stockholm. Juicerna är färskpressade och helt veganska, i butiken finns även olika slags veganska sallader med mera att köpa, perfekt lunch eller frukost ställe. Hemsidan hittar ni här http://cleansingdays.se/!

Likes

Comments