Allmänt, Zita


Hejsan!

Just nu sitter ja på historialektion och kollar på en film. Dagen idag har bestått av skola och ett svenskaprov än så länge. När jag slutat så kanske ja sitter kvar i skolan beroende på om jag har piano eller inte. När jag kommer hem blir det att man drar till stallet. Planen idag är att skritta en runda med henne. Har henne under igångsättning för att hon inte blivit riden på nästan två veckor så har gjort en planering för att sätta igång henne lite sakta. Jag skrittade henne igår också och hon va pigg och lite tittig. Förra veckan var det fullt upp så jag hann inte rida henne nånting så hon fick vila och sen får vi se hur mycket ridning det blir beroende på hur mycket jag har i skolan. Idag börjar även älgjakten så man kan inte rida i skogen och får vara lite försiktig så man inte får ett oönskat möte.

Efter stallet får det bli lite plugg då jag har en engelskaredovisning imorgon som inte är riktigt klar.

Nu ska jag läsa en text om Columbus.

Ha det bra så hörs vi senare! 


En bild från en annan finare och soligare dag!

Likes

Comments

Allmänt, Zita

Söndag idag, sista dagen i veckan och redan andra oktober? Det här året har gått sjukt fort och igår var det bara 3 månader kvar till 2017. Idag är det även 3 månader kvar till min födelsedag!

Dagen idag har än så länge inte bestått av så mycket. Jag åkte ner till Zita och borstade och myste lite med henne på förmiddagen. Får inte rida henne för tillfället då jag tagit bort leverfläckar och fått stygn, så de är lite synd, men mys kan ju också vara kul! Nu har jag suttit hos min klasskompis Isabelle sen elva tiden och jobbat på en engelskaredovisning tills imorgon. Det går segt och då var de skönt med en liten paus och blogga lite.

Veckan som kommer är det fullt ös, medvetslös. Någonting varje dag och massa plugg på det. Har även en konsert i veckan. På söndag ska även jag och Isabelle åka till Liseberg! Längtat hela sommaren, men andra saker har hela tiden kommit i vägen.

​Vi kanske hörs i ett annat inlägg ikväll annars hörs vi imorgon! 

Ha de så bra så länge! 

Likes

Comments


Hej och välkomna till min blogg!

Första inlägget och man vet inte vad man ska skriva... Ne men här kommer ni få följa mitt liv och hur det går för mig och med min lånehäst Zita. Om ni vill veta mer så läs gärna min beskrivning. Annars hörs vi i ett annat inlägg imorgon.

Ha det så bra så länge!

Godnatt!

Likes

Comments