Hej hallå alla mina sötnosar!

Det har varit ”skitkul” att ha 3 nationella prov för några veckor sedan, alla i engelska. Jag gjorde mitt bästa och jag är väll nöjd med min insats. Hahha shit nu låter jag som värsta typ pluggisen eller vad man nu säger jag bah, nej men shit vad kul att blogga om nationella proven liksom!!

22:13 Jennifer, Lucas, Eddie, Lowe, Niklas, Sune, Nina, mamma, pappa, Albin och Sara är i vår buss och kollar på Let´s dance medans vi barn (Jennifer, Lucas, jag, Eddie och Lowe) Spelar helt hysteriskt. Jag och Jennifer vinner stort!

Resultaten:

Heat 1: FÖRSTA heatet med gubbarna och Albin VANN!

Heat 2: Styrsaken var sönder så han blev stående i en spånhög

Heat 3: Han och Niklas tog starten men sen pajade styrningen igen...

KUL VA??

Resultaten på fotbollssöndagen kommer här:

1-1 Mot eh Norrham

0-2 till Sunnersta

4-1 Mot Torsåker, jag gjorde ett mål

0-6 Tror jag till Valbo

3-1 Mot SIF

0-3 Till Hofors

Vi var i Hofors på tiffany´s cup om någon undrade.

OKEJ, TACK Å HEJ, SYNNS PÅ STAN DIN GAMLE BANAN, ENE WENE STIRNG BIKINI

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej hallå alla stönosar där ute:*

Mina föräldrar har tvingat mig att använda en knapptelefon, istället för min andra telefon... Dem säger att jag använder telefonen för mycket och de köpte istället en knapptelefon som jag bara kan ringa och sms:a på... KUL

Men det finns då coola grejer på den! Det finns ingen kamera, man kan inte ladda hem någontin men det finns kalkylator, lampa, Radio, hörlurarintag, ETT spel... TACK

Aja, kommer därför inte att kunna uppdtera lika ofta eftersom att det måste ske på skoltid (oftasst) för att hemma får jag inte använda min dator ett tag... UNDRA HUR LÄNGE DEM KOMMER ATT HÅLLA PÅ SÅHÄR

Synns på stan din gamle banan

Likes

Comments

Khejkhej!🎇

Jag är väldigt glad, för att jag har fått hem mina nya skor. ett par air max, tror att det är air max 90 premium tape. De kostade 1000kr eller något, kommer inte riktigt ihåg men jag älskar dem. dock så är de lite för stora, kanske en storlek för stor men jag ser inte att det har någon betydelse.

Ps. Min vän filippa bk har nu skaffat en blogg så kika gärna in på den. www.zippsson.bloggplatsen.se


Likes

Comments

I love you, ek is lief vir jou, te amo, jeg elsker deg, ich liebe dich osv.

För första gången på hela 2015 så tror jag att jag är blivit kär! Du kanske tycker att man inte kan vara kär på riktigt i den här åldern, men joodå! Jag är mogen för min ålder och i din här åldern i vanliga fall så kan man också ha äkta kärlek! Det kanske inte är lika troget, sannt och långvarande som de vuxna förhållanderna men det är äkta kärlek ändå.

Tar det på spanska nu:

su sonrisa, su risa, sus miradas, sus entrañas, su todo ... Es demasiado perfecto! Dios vino a recogerme !!

(översatt vissa ord men!:))

Det betyder

Hans leende, hans skratt, hans utseende, hans insida, hans allt, det är bara för PERFEKT!! Herregud, gud kom och ta mig!


Han namnges inte, men hoppas att du förstår vem det är ändå:)


Hejdå,

att vara kär, är de som klär, jag svär för dig.

Du är desserten och jag är toppingen, du är solen och jag planeterna.

Du kanske inte känner likadant men vem bryr sig, det är vant, helt spontant kom du och jag föll😍

Likes

Comments

Hejsan!

Shit vad skönt med sportlov!

Håller på med en videodagbok till videofyme där jag heter - zigge1719. Så sök gärna på mig där så blir jag jätteglad:)

Det bästa med skolan är nog loven man får😰

Sportlovet är kort, men det är ändå ett lov. Jag har några saker som jag skulle vilja få in denna vecka:

  • Sova med Gretha och filippa
  • Sova med saknade Linn, kanske att Kajsa vill va med då. Ida kanske också vill haka på
  • Åka till Valbo med Ida, Tina och mamma
  • Gymma typ varje dag
  • SOVA HOS MORMOR!😍

Det är ju sånna saker ungefär:). Men på Torsdag så ska jag tävla i lingondressyr på Zacke. Tävlingen är på STORK:s ridklubb och ni får gärna komma och kolla... pinsamt nog så vet jag inte vilken tid men...

POSTADES DENHÄR NU?!

Likes

Comments

Alltför många ungdomar och äldre är beroende av tobak av olika slag. Varför kan man alltid undra, men jag tror att de flesta känner någon ungdom som röker eller snusar. Forksare har bevisat att tobak endast skadar. kroppen försvagas, lungorna försämras, man luktar väldigt illa, man får gula tänder osv. Man kan nästan säga att man köper sig en dålig livstil.

Sveriges regering borde komma överens om att införa en ny lag som innebär förbud på att sälja tobak, att använda tobak, att inneha tobak och att tillverka tobak.
Den största vinsten med ett tobaksförbud är förstås att folks hälsa förbättras. Tobaksanvändandet skulle kraftigt minska om det blev förbjudet. Läkarna behöver då inte få in så många tobaksberoende med sjukdomar. Behandlig av följdsjukdomar av tobaksanvändande är idag mycket tids- och pengarkrävande. om det skulle minska så får sjukvårdspersonalen mer tid till andra som behöver en längre behandling.
En annan sak är nedskräpningen som idag kostar mycket tid och pengar. Hur skräpigt har inte Sverige blivit under åren? Men om ingen användertobak så kan det inte kastas heller. Mycket av gatu- skräpet handlar om cigarettfimpar, cigarettpacket och snus av folk som, dumpar det på gatora. På så vis så blir Sverige renare.
En till anledning tilll att Sverige bör få en tobakslag är att människorna får mer pengar till annat om de inte köper tobak. Det finns många familjer som kämpar med ekonomin och alla har inte råd med att låta sina barn ha fritidsintressen som kostar pengar. Om det röks ett paket om dagen (per hushåll, ca 50kr), så blir det 18250 kr på ett år. De pengarna skulle räcka till tex. en resa, ridlektioner eller hockeyutrustning.
Sverige kan bli ett friskare, renare och rikare land!
Det som talar emot ett tobaksförbud i Sverige är arbetslösheten. Sverige har nu ett problem med det. När tobak inte tillverkas eller säljs kan många som arbetar med det bli arbetslösa. Men samtidigt så får folk mer pengar över och kan då köpa mer av andra saker. Då går det åt mer av sakerna och efterfrågan på varor ökar, tillverkningen måste alltså öka. Det i sin tur ger fler jobb!

Ps. Vi hade detta som uppgift i svenskan, att skriva en argumenterande text så vad tycks? :)

Förresten! Jag är med i Youtube - ziggesexii där med tror jag :)

Likes

Comments

Hej Hallå Allihopa!


Idag så tänkte jag skriva lite om varför jag började blogga egentligen. Det är ganska enkelt, jag blev väldigt inspirerad av Kenza och jag tänkte: Wow! Tänk om man skulle få så många läsare!! Jag skapade sedan en blogg för att se lite hur många läsare jag kunde få, och wow!!!!!!!!!!!!! Jag är över 600 st som läst min blogg! Det tycker jag är helt otroligt, vem hade kunnat ana?

Mitt bloggande har ibland kännts som en stress, som att jag verkligen måste skriva ett inlägg och jag har ofta väldig bloggtorka. Men jag har kommit på något att skriva om tillslut. Fast det har då tagit lång tid vissa gånger. Jag brukat läsa andra bloggar för att få tips.

Jag vill gärna uppmana andra att börja blogga, och jag vet två blogghemisdor som är väldigt bra.

Den här sidan ---> www.bloggplatsen.se

Denna sida är väldigt bra för nybörjare, för man förstår snabbt hur man gör och det är lätt att sätta ut reklam om sin blogg. Men om man vill ha en finare och lite mer komplicerad - proffsig blogg så ska man testa www.nouw.com.

På nouw får man en massa olika designers till bloggen och det är verkligen kul att bläddra igenom allting.

Men nu vet du varför JAG började blogga egentigen.

Adios

Likes

Comments

🌟H​elou🌟

Har du problem med akne?  Följ då mitt tips:)

Använd rakvatten istället för clerasil och allt detdär. Enda nackdelen är att du borde vara beredd på att du kommer att lukta kille.

Det fungerar och man blir aknefri på mindre än en vecka. Det är billigt och bra!

Jag har själv inte provat det än, men jag ska göra det redan idag. Man kan även tvätta ansiktet morgon och kväll för att återfukta.

Kommentera gärna om ni hann testa före mig, så får jag veta om det fungerade! Jag har verkligen inte akne, men jag har finnar och jag vill få bort dom så let's do this!💪

Byeeeeeeeeeeee❤

Likes

Comments

Hej igen!:*

Jag tänkte att det kunde kanske vara lite kul att veta vilka sminkprodukter jag brukar använda:)

Vardagligen så vill jag inte att det ska vara överdrivet, men ändå att man ska se fräsch ut i ansiktet.

Så som bas använder jag ISADORA ULTRA COVER COMPACT POWDER camouflage beige färg 22. (finns på kicks för 129kr). Men den är slut :( Den har varit väldigt bra och den är otroligt täckande 👍 Men den täcker inte stora röda finnar så bra.

Så nu har jag köpt en BB-Cream all-in-one boost tired complexion. Färg: Light. Märket är kicks och finns på kicks för 112 kr nu för att det är 20% rea!. Den fungerar bättre än den andra och är väldigt lätt att applicera.

För att täcka finnar så använder jag clerasil från apoteket, som både täcker och torkar ut, men under ögonen så använder jag en concealer från kicks.

Läpparna brukar få täckas med Babylips, olika färger beroende på tillfället.

Men nu till en utav de viktigaste sakerna!! MASCARAN!:) Jag har använt så många olika mascaror och två av de har varit bra. En är en miss manga men den fungerar inte så bra på underfransarna men den ger överfransarna en rejäl lyft. Den mascaran jag använder heter big Eyes från Maybelline new york. Den är riktigt bra för att det finns två sidor och två borstar i en. En är mindre och är till för underfransarna och en är större och är till för överfransarna.

Jag fixar även ögonbrynen - när jag har noppat dem till rätt form så formar och fyller jag i med Isadoras eyebrow pencil/ with brush. färg 21 dark Brown. Förr var mina ögonobryn VÄLDIGT tjocka och väldigt mörka, men jag har tagit bort 3/4 av ögonbrynet, alltså jag har noppat väldigt mycket och så..

Detta rräknas inte som smink men jag använder Victoria secret's parfym dagligen.

Det är ganska kul med smink men jag är inte beroende och jag vill verkligen inte se ut som en barbie. Jag använder produkter som fungerar för mig och jag köper inte allt för dyra grejer.

VILLE BARA SÄGA ATT MAMMA KANSKE KOMMER ATT GÅ MED PÅ ATT TONA MITT HÅR BRUNT! 😍Jag har velat gjort det i en evighet! Fast jag får isf bara tona...

HEJDÅ!😘

Likes

Comments

Jag har börjat med en videoblogg på videofyme.

Följ gärna mig = jag heter zigge1719.

Det är en video på min dag och jag är ganska nöjd. Den kommer att komma ut senare ikväll  🎀

Ni får såklart tipsa om vad för videor jag ska göra, Tyvärr så tänker jag inte skriva mer på detta inlägg, men vi syns nästa gång!:)

Likes

Comments