Denna veckan har gått läskigt fort, som alla andra veckor egentligen, men de sjuka är att det är nästa vecka som vi åker till Cali och veckan efter det så börjar skolan!! Vi har varit här i snart en månad redan och det känns som man flytta in förra veckan..
I onsdags hade vi match borta mot en skola i Melbourne som vi vann mot med 2-4. Matchen skulle egentligen spelats på tisdagen men hör i Florida har vi något som kallas lightning delay vilket innebär att om blixten slår ner inom en 10 miles radie så måste vi vänta 30 min innan man får gå ut igen. Detta gjorde att matchen som skulle spelats kl18:00 blev framskjuten till och med halv 9 då tränarna insåg att det inte är någon idé utan bestämde då att vi skulle spela dagen efter istället.

På torsdagen hade vi en ledig dag så då åkte jag och några andra tjejer ner till west Palm beach i några timmar, och igår åkte vi faktiskt till samma strand igen fast då med nästan alla i laget, vi hade lite picknick och kvällsbad, jättehärligt!

Idag är det match mot Barry!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej igen!
En i laget la upp en blid på instagram med texten "we live where you vacation" och kan verkligen inget annat än hålla med henne (shout out Amanda blixt ;) )
Även fast skolan börjar snart och det är hård träning så njuter man verkligen av tiden här, även fast man nästan kokar under träningarna pga värmen eller när det är 35 grader och sprutsol och man hinner nästan bli svettig på en 100meters promenad så är det värt de.

Igår va vi lediga från träning så dagen började med frukost och efter ett tag gick vi till sterling (ett lägenhetsområde där några i laget bor) och hade lite poolhäng i några timmar innan vi åkte downtown för lite käk och shopping!
Imorse gick vi till sterling igen och spelade tennis med de tjejerna som bor där och sen har vi tränat, men annars inte så mycket mer.
Imorgon är det dags för match igen och det bär av till Melbourne vilket ligger ungefär 2h bort!

Likes

Comments

I fredags blev jag godkänd av läkarna och idag ska jag äntligen få köra min första riktiga träning med laget och det ska bli huuuur kul som helst! Eftersom vi hade match igår så blir det troligtvis en ganska lugn träning och efter det ska vi i dormsen lägga oss vid poolen som vi har på skolan och ta de lugnt resten av dagen.
Igår käkade vi på chipotle nästan alla i laget och de va hur gott som helst!

Likes

Comments

West Palm Beach har nu varit mitt hem i snart 2 veckor och jag kan knapp förstå hur fort tiden har gått. Trotts att jag inte har fått träna pga läkarjournaler som krånglar så har allt känts toppen, skolan, laget och WPB i sin helhet får toppbetyg. Att flytta hit är bland de bästa beslutet i mitt liv trots familj och pojkvän hemma, detta är min dröm och min chans, hade jag inte tagit chansen hade jag ångrat mig efteråt.

Idag är det lightning delay, vilket innebär att vi inte får gå ut på planen och träna eftersom åskan är nära men vi tur i oturen, bättre att det händer idag och inte imorgon eftersom vi har våran första träningsmatch då! Ska även till doktorn imorgon och troligtvis bli godkänd för träning, ÄNTLIGEN efter 2 veckor..

Idag/ikväll blir det troligtvis movie night hos de andra tjejerna som bor i dormet bredvid oss, vädret är somsagt inte på topp.

Likes

Comments

Efter en dag på Miami beach sitter jag, Emil mamma och pappa på hotellet och spelar kort! Resan hit gick jättebra, det tuffa va när man stängde dörren på Egils väg för sista gången på ett bra tag och det gjorde ont i mig att se Saga i ögonen när jag sa hejdå..

MEN

Nu börjar ett nytt kapitel i livet och jag kunde inte varit mer taggad! Äntligen säger jag, efter många tester och mycket pappersarbete så sitter jag alltså i Florida och om en vecka så drar allt igång. Även fast det är tufft så vet jag att detta är precis de jag vill göra just nu!

Imorgon har vi pratat på att åka till key west och möjligtvis stanna där en natt!

Likes

Comments