Det blev min sömndos i natt.. Inte mycket att skryta med, alltså..

Jag är privilegierad, jag kan ta en tupplur på soffan när jag vill, men det är ändå störande att inte få sova nattetid. Dagarna är långa nog, som de är, utan att jag ska gå upp och vara den som väcker tuppen..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

men jag förstår inte hur Dobby kan ha rykte om sig att slåss med alla katter, när han glatt delar altan och trädgård med diverse främmande katter?

Idag låg han i fåtöljen och sov gott, med en svart främling på marken på andra sidan bordet..

Detta, om något, är ju HANS revir.. Att han slåss det vet jag, men är det verkligen han som är skyldig till ALLA fajter??

Hur fungerar kastrerade hankatter EGENTLIGEN? Är de som okastrerade, men i mindre skala? Eller är de fullständiga neutrum?

Jag har sett Dobby markera, jag har sett honom slåss (men den gången blev han attackerad) och jag har sett honom jaga andra katter. MEN jag har oxå sett honom gå sida vid sida , ligga sida vid sida, dela altan och dela trädgård med främmande katter. Till och med sett när en katt, som påstås vara livrädd för honom, ligga på bordet med Dobby utsträckt under det..

Tyder detta beteende verkligen på att han "går på alla katter"?

Likes

Comments

Gårdagen ägnades till stor del åt påfyllning av kyl och skafferi. Märkligt att allting tar slut precis samtidigt?

Att handla är inte det roligaste som finns, dock är det nödvändigt! Passade på att tanka Flisan och inser att jag kör ca 25-30 mil i månaden och har ett bensinkonto på ca 250 kr.. I mitt tycke, helt OK.

Såg nu på morgonen, att björkarna utanför trädgården börjat få gula blad - nu är det väl ingen återvändo, antar jag. Hösten (som egentligen startade i maj) närmar sig med stora steg. Eftersom sommaren blev kass, hade jag hoppats på att åtminstone få lite sensommar - även det verkar komma på skam!

Likes

Comments