Godmorgon, nu är det onsdag och jag ska snart till skolan.

Tänkte vara uppdatera er lite om läget och min resväska är redan packad för jag åker hemifrån redan imorgon för att mina föräldrar ska bort så då sover jag hos min kompis för i helgen åken jag o en del av mitt lag till övik för att tävla en tävling som heter svenska cupen, och hon ska med så därför gör det inte så mycket att mina föräldrar åker.

Och hallå de kommer bli första tävlingen för våran nya band trupp (!!) ska bli så spännande o se hur vi presterar när de väl gäller! Så denna vecka lättar vi på med träningar och försöker förbättra allt vi kan in i de sista.

Vi åker på fredag förmiddag så jag kommer inte gå i skolan men troligtvis kommer mycket av tågresan dit att handla om pluggande och skola.. inte så kul men livet e inte alltid så roligt hörni.
Men de ska bli jätte kul att åka dit iallafall och jag är jätte taggad !!

Likes

Comments

Hej och välkommen till min nya blogg, jag är glad att du hittat hit.

Jag är en tjej på 14 år som gillar de mesta, mat, smink, kläder, och att umgås med vänner.

Den mesta tiden av mitt liv går år till att träna, jag tränar rytmisk gymnastik ca 18h i veckan och tävlar ofta på helgerna. Så mycket av den här bloggen kanske kommer handla om träning och tävlingar. Men också om mitt allmänna liv. Hoppas ni gillar de

Likes

Comments