Header

Postad i: Alexander

Varför kan ingen svara på det? Är det för komplicerat? Är det så ovanligt? Det kan det inte vara..

Ny blöja, titta på favoritsångerna, inte ätit på två/tre timmar, ser inte trött ut, busat och varit i famnen innan mat.
... Varför sitter han då och tvärvägrar att äta något?

Efter feber och så så förstår jag, men det här har hållt på i flera veckor. Vid matning, han låter ”mmmmmm” (som att han ville något, inte var nöjd eller hur man ska förklara det).
Han kan inte äta själv, mer än ur en klämmis (och det vägrar han nu efter febern) han kan dock sitta och plocka i sig mat (inte en hel måltid)..

Skulle jag bara få reda på anledningen till att han låter såhär så skulle jag inte balla ur så förbannat fort. Jag skulle ha mer förståelse. Men ingen verkar veta varför.

Idag gav jac upp, han var röd runt ögonen trots att han sov som han gjort dem senaste dagarna. Satte han i sängen - han låter sådär iaf!
Varför?!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Postad i: Funderingar

Förstå känslan av att tappa kontrollen, vad du än gör så blir det inte bättre. Du kan vända dig utoin men det blir inte bättre. Känslan av att inte kunna göra något - p a n i k!
Hans ljud dånar i huvudet - och gör att varenda cell i kroppen stänger av.

Låg och skulle googla något men det försvann ur skallen fortare än kvickt..


Annika rekommenderade en podd för ett tag sen, igår lyckades jag lyssna på första avsnittet. Annars lyssnar jag inte på när andra talar (om det inte är tillräckligt intressant) för jag vill vara fokuserad och höra vad dem säger, förstå meningarna etc. annars blir det så hattigt.
Sockersystrar - jag kände igen mig direkt, så skönt att veta att man inte är ensam. Iofs var det inte något nytt, att jag är sockerberoende, men istället för att läsa om det så hörde jag - då blev det annorlunda.

Jag har beroende problematik på båda mina föräldrars sidor - vilket ökar risken för min egna del, att ha ett beroende i generna.
Alkoholen har vi gått igenom en gång i livet - var inget för mig. Rökningen (nikotin) - check.
Men en sak som dessa tjejer tog upp var sockret - hur man smög med det när man var liten, hur man redan då hade ett beteende (ett beroende) över sockret.

Jag tex, hade min standard varje dag (knasen och co-co). Drack saft tidigt, chips. Ju äldre jag blev desto mer använde jag socker vid dåligt mående, kunde hetsäta och sen må dåligt.
Under tonåren, Annika håller nog med, så fanns det perioder där man gjorde negerbollssmeten och tog upp bunken på rummet. När det var slut så ställde man bunken under sängen, för att gömma vad man gjort..
Hur sjukt egentligen?!

Nej, jag vet vad jag har för problem men jag vill inte börja äta så som man borde med ett sånt här beroende. Det är för kontrollerat, mikroskopiskt känns det - och då känns det ännu värre.
Socker kommer alltid vara min kärlek - trots risken för diabetes. Det är ju en grej jag också har ökad risk för - då båda sidor har diabetes.

Slut på nattliga tankar. Försöka sova en stund innan grabben vaknar igen.

Likes

Comments

Postad i: Personligt

Dagen so far:

Grabben sov en timme i vagnen, vid 11 vakna han - sen har han inte ätit mer än en flaska tillskottsnäring.

Det blev äntligen tyst från hans rum, han verkar ha somnat 🤛🏻

Vi hittade också ett rådjurshorn på tomten. Undra vad man ska göra med det? Får nog bli en tur ut i skogen och se om man hittar några där 😀
Jag tror våran stora Bocken Bruse är skjuten dock, har inte sett han sen i våras 🤔🙈😿

Likes

Comments

Postad i: Alexander, Personligt

Igår gjorde jag tenta (ämnet var smärta och smärtlindring) och jag vet ju en del när det gäller smärta.. Jag tror inte det blir några problem att få godkänt iaf.

När jag kom hem berättade Marcus att Alex knappt ville äta, när jag sen skulle ge han lunch ville han inte ha mer än ett par skedar.
Vi tog en promenad och då somnade han en timme, var vaken en stund och somnade sen om. När han då vaknade var han varmare än vanligt, pillrig och ville vara nära - tog tempen och visade på en grads skillnad sen morgonen - feber.

Så Alex fick alvedon, då kunde han få i sig gröten iaf. Det blev en lång kväll, han fick alvedon till natten och innan vi gick ner för natten så trodde jag att han vaknade men icke, han grät i sömnen.

Får se hur den här dagen blir.

Likes

Comments