Header

Postad i: Personligt

Jag blir fan inte klok på det här. Vi la oss i sängen ca 18.30 och jag somnade ganska snabbt. Vaknade och var piss trött, upp på toa och säger åt Marcus att sova - då han låg vaken. Han somnar inom några minuter, jag ligger klarvaken. Happ, nu då?!
Och klockan var då 20.30..

Jag har legat en timme nästan och försökt somna om men verkar meningslöst.. Det lutar åt att gå upp och glo på Masterchef USA istället. Jag blir fan helt koko på det här.. Gör mig trött !

Likes

Comments

Postad i: Funderingar, Hundträning

​Jag har blivit mer och mer öppen för olika vinklar på olika situationer/problemlösningar. Och sen jag övertog Cheva så har jag läst allt mer från Anders Hallgren och Fredrik Steen, båda tränar hundar på ett sånt sätt som jag gillar. När hunden gör rätt - beröm det, när hunden gör fel - visa det. Och jag är skit dålig på att berömma när hunden gör rätt, speciellt när det handlar om vardagliga saker som när den slutar dra i kopplet, stannar upp av egen vilja osv. Det MÅSTE jag bli bättre på! Och jag måste bli bättre på att hitta på roliga saker med mina hundar, båda två faktiskt.. 

Men det är delade åsikter angående Fredrik Steens metoder, om du vet vem och vad jag talar om - vad är din åsikt om den här mannens träningsåtgärder, eller vad man ska kalla det?

Jag läser hans blogg och följer hans diskussioner med sig själv i dem flesta inlägg, och blir lika förvånad varje gång. Dem senaste sakerna som jag reagerat på är att han reagerat likadant som jag om situationerna. Något om godissök med flera hundar, och det hade blivit slagsmål. Och sen alla dessa artiklar i media när en hund gör illa en människa, stor som liten. Eller en annan gång en hund hade bitit en människa, som tydligen varit i hundens säng. Och hans åsikter kring det, och hur han tänker om dessa situationer är intressanta då jag delar hans åsikt i mycket. 

Likes

Comments

Postad i: Personligt

Idag: Marcus jobbar fm.
Tisdag: Marcus jobbar fm.
Onsdag: Marcus på utbildning till 12.
Torsdag: Jag till tandläkaren.
Fredag: Tussan till veterinären.
Lördag: Roadtrip.
Söndag: Ledigt.

Ska bli så skönt när den här veckan är över. Jag vill bli klar hos tandis, så jag slipper ha det i huvudet.. Fredag är ett frågetecken då vi ska in för undersökning, så får vi se om dem hittar något och om det går att göra något..
Lördag längtar jag lite till, jag hoppas bara på att folket håller sig på hemmaplan, men det ska dem väl..

Nu är det lunch och Hem till gården.

Likes

Comments

Postad i: Personligt

Två gånger vaknade Marcus av att jag stånkade, grinade och försökte ta mig ur sängen. Han fick hjälpa till med det han kunde. Det gjorde så fruktansvärt ont, både från ljumskarna och magen.. Vet inte vad jag ska göra 😓🤔

Ska snart ut med voff, ringa veterinär samt barnmorskan. Sen blir det nog sova en stund till.. 👍

Likes

Comments