Header

Postad i: Personligt

Katter som leker, jag vet att det är nattdjur! Unge som numera sällan sover längre än 4 timmar i sträck, dagtid vet man aldrig hur länge han sover, så det är svårt att få någon ro och somna - men vila gör jag.

Varför i helskotta kan han inte sova längre? Vi var uppe och färdiga 4.30, han somnade väl igen 5. Och så började han jollra 5.45.. Jag som tycker att han kan sova en stund till - nope! Stora ögon, så det är ingen idé.

From nu så måste jag nog lägga mig tidigare, inte vänta till 21-22 för mat. Utan gå ner o sova när han sover, skitsamma om jag får gå upp en gång extra.
Jag blir så frustrerad!

Pratade med en barnpsykolog igår, hon finns till för att tala om föräldraskap och sånt. Och vi kom fram till att det här med en bebis i familjen är inte orsaken till mitt mående - det här började tidigare. Och hon skulle hjälpa till och pusha på psykiatrin så jag kommer in snabbare.

Hon tyckte jag verkade ha koll på vad jag gjorde, att jag förstår det här med flockens ansvar och så vidare - vi talade om just flock för att jämföra människan o vargen tex (då vi har hundar så är det lättare att associera) äntligen en människa som fatta vad man pratade om och inte ville trycka på en del saker som redan är självklart för en annan.

Och vi pratade lite om Alexander och kom fram till att hela han är före sin tid, han gör saker betydligt tidigare än han borde. Och hon sa att det inte behöver betyda att han är genialisk - bara lättare att lära sig. Så jag ska inte bli förvånad om man hör hans första ord tydligt i för tid.

Så det var riktigt skönt samtal.


Nu hör jag att mamma är vaken, och nu kom Cheva ner så antar att dem vill ha frukost..

Likes

Comments

Postad i: Personligt

Lillemans framtänder nertill har börjat kika fram och kliar. Inte konstigt att han är grinig ibland.

Imorgon blir det resa till Uppsala, sen Västerås på g hem.

Likes

Comments

Postad i: Personligt

Har tid med en psykolog nu i em. Ska bli intressant. Se vad hon kan göra.

Vi var ute och skottade bort snö förut, lilleman sover i vagnen.
Mensvärken har gått över till "efter förlossningen ont". Så kan inte sitta eller stå, helst ligga eller gå sakta.

Mamma sover över istället för att åka fram o tillbaka, hon är osäker på väglaget samt osäker på automat (hon vill ha kontroll) och det förstår jag. Så hon valde att sova över istället. Gör inte oss något..

Likes

Comments

Postad i: Personligt, Vardagen

Som ni märker så har jag bytt header, det var banne mig på tiden. Den förra gjordes i en foto app i mobilen, men nu använde Nouws egna redigar grejs på en och samma bild. Den får duga helt enkelt.

Och nu har jag även flyttat över min gamla blogg, som legat lösenordsskyddad i ett par år. Där skrev jag om mycket som hände 2014. Men så märkte jag att den bloggen hängt med i 6 år nu. 6 år! På samma ställe. Coolt. Så det är nog därför som jag har haft problem att släppa den, det finns både bilder och texter där som jag gillar. Och så får vi se vad det blir av det.

Och nu fick jag även ett telesamtal från vårdcentralen, och jag fick numret till deras psykolog. Som jag även hunnit prata med, ska prata med henne vid 14.30 och se om vi inte kan bena ut alltsammans. Inte för att jag förstår varför vi ska tala, när jag inväntar svar från Närpsyk i Lindesberg. Och på tal om det så har jag inte hört något från Maja sen i december.. Hmm..

Jaja, lilleman sover fortfarande, och det får han väl göra. Jag tänkte jag skulle passa på och vila lite - även om jag redan vilat, men släppa datorn iaf :)

Likes

Comments