Header

Postad i: Personligt

Vi gjorde morgon kl 8, sen har jag dammsugit. Det värsta jag vet är päls överallt - och då menar jag överallt! Får nog ta en period nu när dammsugaren får gå varje dag.

Och det känns i kroppen att man sovit i sin egna säng. Aldrig mer memory foam i madrassen. 😒

Jag, som aldrig förstått det här med podcast.. Nu har jag hittat hundpodden, den har jag börjat lyssna på när jag cyklar.

Idag är det inget mer planerat än ta dagen som den kommer.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Postad i: Personligt

Då är vi snart hemma. Har hämtat upp båda barnen, och det har gått bra med båda. Cheva är ju totalt förändrad. Lilleplutt har varit så snäll och nöjd. Så skönt att kunna lämna bort och det går bra!

Vi har haft kul. Jag kom igång vid 23.
Dessutom så träffade jag en fd klasskamrat, han som var med i "händig man sökes" - han hittade sin kärring utanför tv rutan 😀 Och en fd bästis, som var där med sin familj. Båda från Örebro - man måste åka Viking för att stötta på dem.
Det enda positiva med själva båten och vistelsen var tv kanalerna, och hytten var fräsh - för stt vara viking line.. men aldrig mer!
Så snurrig att försöka hitta vart man ska, inte alls samma klass som Birka. Buffen var under sll kritik, kände en enorm stress då dem pushade på om man satt utan att äta 😒
När vi stod o skulle av kom det folk med reflexvästar och trängdes bland allt folk - säkert städare men ändå! Sen ska vi inte prata om klientelet.. fick fräsa på brunchen
😒
Så det lutar åt en birka innan året är slut så Marie förstår skillnaden.

Likes

Comments

Postad i: Funderingar

Varenda gång jag ser någon lägga upp att den/dem tar en alkoholhaltig dryck efter att barnen sover med texten: "jag förtjänar den här".. ja! Och jag hoppas att det händer något som gör att du måste ringa ambulans för köra bil gör du inte!

Hur kan man vara så omdömeslös och dricka något alkoholhaltigt, båda föräldrarna dessutom, när barnen är under ens ansvar? Ska ni dricka så fixa barnvakt! Vill du ta ett glas vin eller annat så se till att ha någon under samma tak som är nykter.

Folk tar med sina barn på husvagnssemestrar, föräldrarna dricker och barnen är förpassade in i husvagnen eller springer runt på campingen. Inte en nykter människa i sällskapet.. vems ansvar ?!

Jag är uppväxt under såna här förhållanden, där jag inte haft en nykter människa i omgivningen som jag kunnat prata med - förutom barnen. Och jag avstår helt från sånt. Det är oacceptabelt i mina ögon.

Likes

Comments

Postad i: Du&Jag

Jag vill nästan ha den kroppen igen - det roliga är att jag tyckte jag var tjock där 😅 Men! Vi kämpar på 😊

Likes

Comments