Så idag tänkte jag börja blogga igen, men har tänkt och det kommer vara några dagar då jag inte kommer lägga ut något men känner att det är dax att komma tillbaka nu.

Idag så slutade jag runt tolv tiden och gick raka vägen hem och kollande på Netflix, jag skulle träna på spansk provet jag har på måndag men kände inte för att göra det då. Men hur taggad är vi inte på att vi snart får jullov, jag kan verkligen inte vara gladare en att tänka på att få lov.

Jag har inte känt att det har varit roligt att blogga när jag inte har något att skriva om men ska föröka komma på något roligt Night Talk jag kan prata om.

Jag hoppas att ni har haft det bra och hoppas att ni får en bra dag <3

-Z

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Idag så hade jag tänkt att jag skulle prata om skolan. 

Jag kan på riktigt inte hantera den stressen jag har nu, känns som att jag har så mycket att göra men ändå inte och vart ska jag ens börja???? Jag vill bara få jullovet nu så att jag kan få ta en paus från allt det här och bara villa för känner mig super trött när jag kommer hem, det känns ju som att jag har varit med i ett maraton och tränat som en galning. 

Men när jag får lov så ska jag bara ta det lugnt och villa upp mig så att sista terminen går snabbt + nian måste gå snabbt där kommer jag säkert ha mer stress men då får jag ta det i nian. 

Jag har sagt det här förut men sägner det igen och det är att bloggen kommer ligga efter nu eftersom att jag har mycket just nu, mena kommer lägga upp inlägg när jag känner för det och sen försöka hitta en rutin som jag kan gå efter. 

Men jag hoppas att du fick en jätte bra dag <3

​-Z

Likes

Comments

Hej,

Jag ber om ursäkt att jag har varit dålig på att blogga men har inte haft lusten och har haft mycket att göra. Det känns som att jag ligger efter i allt men det gör jag inte, bara har haft så mycket i skolan och nu när vi jobbar med ett tema i skolan så blir det bara så mycket som man måste hålla koll på.

Som till exempel jag har spanska glosor imorgon + matte prov, så jag måste plugga in för det och se till att min grupp ligger bra i tema arbetet eftersom att det ska vara inlämnat den 7 december. Sån stress men ska se till att bloggen får ett liv när allt har lugnat ner sig och att jag äntligen kan bara luta mig bakåt och bara ta det lugnt.

Jag gick på en promenad för att ta friskluft och få tankarna på något annat, jag har även inte gjort något speciellt under helgen. Men jag hoppas att ni fick en bra helg <3

-Z

Likes

Comments

Idag så kan jag säga att det va den bästa dagen jag haft på länge. Kan ni gissa vem jag va ed ??? Japp Moa och Freja, jag har alltid så himla roligt när jag är med dem. Vi åt på creperiet och vi skrattade så himla mycket, maten va helt okej eller aa vi beställde in en pannkaka med Nutella och florsocker på men den va rätt så god.

När jag kom hem så satte jag mig direkt vid skrivbordet och började plugga in för SO fråga sport saken som vi har imorgon, jag ska även plugga in för spanska glosorna så att jag får klart med det.

Sen så ska jag bara ta det lugnt och vila.

Jag hoppas att ni fick en jätte bra dag och om du inte hade en bra dag så hoppas jag att imorgon blir det en jätte bra dag <3

-Z

Likes

Comments

I dagens Night Talk så kommer jag prata om Gigi Hadid. Jag hade tänkt att pröva göra såna här inlägg, idag som sagt kommer jag prata om Gigi och i nästa hade jag tänkt att prata om Selena eller någon annan känd person.


Varför jag just valde Gigi var för att hon är en stor inspiration och är bara en helt underbar tjej. Jag tycker att Gigi tar sitt jobb seriöst.

Gigi började även sitt jobb väldigt tidigt och har gjort mycket nu under mode värden och det är så sjukt att hon har gjort så mycket och är bara 22 år.

Hon inspirerar en så mycket och gör så att jag börjar tänka shit hon har gjort så mycket när hon va i min ålder och här sitter jag och ja gör igen hahah.

Gigis mamma gav henne ett råd som va så här, 'If you are not the prettiest most hardest working there is someone prettiest sincere more hardworking in the fashion industry'

Och jag skälv har tagit det där rådet, om något har hänt så tar jag inte med det jag låter det bara vara och istället fokuserar allt på det viktiga.

Jag tycker att Gigi har den finaste stilen och den coolaste, hon bryr sig inte om vad andra tycker.

Jag hoppas att ni tycker att det va ett bra inlägg, jag ska försöka få dem här inläggen att bli bättre och kommer göra såna i et tag men får se hur det blir.

Hoppas att ni får en bra kväll <3

-Z

Likes

Comments

Idag så ska jag inte göra så mycket, hade mest tänkt att plugga eftersom att jag inte gjorde det igår så får jag ta och göra det idag.

Jag har så mycket i skolan så vet inte hur det blir och känns som att jag alltid säger så men just nu är det mycket att plugga in för prov så bloggen kommer säkert att ligga lite efter.

NI vet när jag alltid säger att jag ska börja med något så blir det typ aldrig av? Ja just nu så hade jag tänkt att börja med en sak som ska komma upp på mina Night Talk, men vi får se hur bra det kommer gå.

Jag hoppas iallafall att du får en jätte bra dag <3

-Z

Likes

Comments

Gissa vart jag va idag... jo jag va i Täby C. Det är där jag nästan hänger hela tiden, men jag va ute efter den där jackan jag visade er förut men den fans tyvärr inte i min storlek inne i bytiken så beställde hem den och är sååååå taggad!!!

När jag var inne på Hollister så såg jag Louise Jorge stå i kassan och jag skulle nämligen betala i den kassan, det va värsta choken när hon ropade ' jag kan hjälpa dig här ' Jag visste inte vad jag skulle säga va bara i chock eftersom att hon har gett mig så mycket inspiration genom bloggandet och även genom mode världen. Louise är nog en tjej man kan ta mycket inspiration från och bara helt underbar människa.

Jag kan lixom föreställa mig stå där och ba men gud du måste skämta och se helt förvånad ut och aa helt chockad.

Om ni vill läsa Louise blogg så kan ni klicka här, http://nouw.com/jorge

Jag hoppas att ni får en bra dag <3

-Z

Likes

Comments

Idag hade jag tänkt att ge mina tips på mina bästa sätt att plugga på, du kanske får några tips som kan funka för dig eller så har vi likadana.

Så det första som jag tycker är viktigt är att ha ett bra ställe att plugga på, du kanske är en person som kan plugga i din säng men jag själv kan inte det jag tycker att det är så mycket skönas att sitta vid ett skrivbord. Eller det beror på om det är något på datorn så kan jag det men om det inte är det och det till exempel är i en bok så måste jag sitta vid mitt skrivbord.

Jag tycker att det är skönt att ha lugn musik i barkunden, jag skulle tipsa om att ta Sam Smith nya album eftersom att den är så lugn och det är inget jag skulle sjunga till så då blir det super bra jag sjunger inte med låten och kan fokusera på pluggandet.

Ha inte mobilen nära dig, om mobilen är nära dig så kommer du bara börja hålla på med den och tillslut så är du fast och tappat fokuset. Vet att det är svårt men ha på flygplansläge eller stäng av mobilen.

Om du en dag har så mycket att plugga till så är det BÄSTA att skriva ner det i en almanacka. Jag kommer aldrig kunna ha en sån som man skriver ner i en bok jag kommer lätt glömma bort den, men du har en på mobilen och om du har en dator så har du en där så då kan du göra upp en plan när du ska till exempel jobba med matte eller so eller ett annat ämne.

Det här va några av mina tips dem kanske inte va dem bästa men hoppas att något kund hjälpa dig.

Hoppas att du får en bra dag <3

-Z

Likes

Comments

Så jag har funderat länge sen jag såg den här jackan om jag borde köpa den? Fast nu tror jag att jag är 99 % säker på att jag vill ha den.

Det som fick mig att tänka på om jag ska köpa den eller inte va att det kändes som att alla hade såna jackor men aja. Jag tycker att jackan är super cool och snygg men skulle jag ens passa i den hahaha.

Jag prövade den här i svart och tyckte att den va rätt så fin men känns tråkigt att ha en svart jacka, lite färg ska det ändå va. ;)

Jag kan länka jackan här så att ni kan kolla in den, den finns även i olika fäget som till exempel röd, svart och grön.

Hoppas att ni får en jätte bra kväll <3

-Z

Likes

Comments

Hej,

Jag sa ju att jag skulle ta en paus men kunde inte hålla mig, det ända jag tänkte på va att få upp ett blogginlägg. Så nu sitter jag här och skriver ett men vet inte riktigt vad jag ska skriva om men kunde inte låta bli.

Men till er som kommer ihåg den här bilden som jag ritade av Selena Gomez, den bilden är typ klar det ända som är kvar är att sudda bort rutorna och skugga mer.

Som sagt så är bilden ett skalarbete som tydligen skulle vara inlämnad idag så ska se till att fixa det sista snabbt och lämna in så fort som möjligt. På tal om skolan så gjorde jag mitt engelska test idag eller vad man ska kalla det för, det kanske va mer ett glostest eftersom att det bara va sju ord man skulle kunna. Men jag har ett spanska test på onsdag och tror att jag skulle ha mitt SO prov då.

Jag hoppas att ni får en bra kväll så syns vi imorgon <3

-Z


Likes

Comments