Denna dag har det hänt igen, för femtioelfte gången. Vad är det då undrar ni förmodligen. Det gäller det där med långpromenaderna. Man livar och svär att nu skall det bli ! Så om jag nu skriver här, så att någon ser, då kanske det blir gjort,,,,,,,, mer än två tre veckor.

                För övrigt så har man blivit scannad i efter middag. Funderar på om vi är fler som är nyfikna på vår hälsa. Vad kan man göra för att må bättre, istället för att bara konstatera att man alltid är så trött. Har träffat denna underdunder kvinnan en gång tidigare. Då i samma ärende.  

                    Annars har dagen varit solig, våren är i antågande. Björkarna har " musöron ". 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​                  Om lördagskvällen den 16 April,

      När kvällen börjar komma när man liksom sammanfattar dagen som varit, det är då som allting liksom kommer till en. Det som kommer till mig är så olika. Som regel har jag inget som är planerat, vad det gäller skrivandet, känner bara lusten.

       Min som alla andras dagar ser olika ut, så är det ju. Men om kvällen när man kommit i säng, som regel är det då morgondagens sysslor kommer till mig. Det kan vara, förutom morgonsysslorna, köra in ved. Gå till kalvarna. Bara vara, det är ingenting för mig. Ja, jo med handen på hjärtat så har jag blivit bättre på att göra ingenting. Samtidigt när man gör ingenting, då kanske man viker eller hänger tvätt. Kanske tittar man till fönsterträden, byter sängkläder eller rentav dammsuger hela huset. Vilket är synnerligen sällsynt, meen det förekommer.

                 Inte behöver man berätta om saker man gör eller inte.

   Det får stå för alla andra. Vad som jag gillar med mig själv är att det jag tänkt göra nästa dag, et blir också gjort. Många , många gånger har jag tänkt detta hinns inte med, det blir inte klart. Fast jag vet att det som regel blir som jag tänkt. Det betyder att man jagar upp sig själv, alldeles i onödan.

       Tänker på de där magiska orden, allting går, det är bara riktigt små barn som inte går. Är det något som är sant, då är det just de orden.  Innan idag tänkte jag på detta, jag hade bestämt mig och det gick vägen. Känns alltid lika bra, om inte innan så nästa dag. Vad har man då gjort, bara det som funderades på förra kvällen. På det sätter är det bara att göra det eller detta. I huvudet är det redan klart. Bara att skrida till verket. Inte måste det synas för andra, bra om man själv känner tillfredsställelse. 

             Denna kväll blir garanterad exakt likadan. Om några timmar vet jag vad det blir med morgondagen. Så har det varit och så kommer det att förbli. Känslan är obetalbar, sen rullar dagen vidare. Vad man gör är ju bara att man tänker efter före,,


                                       Kram om till oss alla från en skaplig nybörjare, som bara måste skriva lite.Likes

Comments

          ​Bästa läsare,

    Tänk att det skall vara så svårt att hålla en hemlighet. Hemligt  ja,ja,, jo det är en stor förändring på gång kan ni tro. Om lite mer än två veckor vet många vart de skall ställa sin utflykt, ofta eller någon gång då och då. Kan ju berätta vart stegen kommer att ställas. Om man kommer från Halmstad, V 26 Nissastigen mot Jönköping. Passera genom Oskarström till nästa rondell mot Kvibille/ Slättåkra, kör exakt 3 km, framme. Gult hus på vänster sida, med röda uthus och mängder med vita rundbalar. Från Kvibille ga. E6 mot Oskarström från centrala Kvibille, ca. 8 km genom Slättåkra samhälle. Kör 1,5 km stark högersväng framme gult hus på höger sida. VÄLKOMNA. Notera Påskmarknad den 27   - 29 Mars mellan 12 - 16, kom köp byt sälj och umgås. Ingen avgift eller föranmälan, men tag med eget bord och ev regnskydd. Vid regn kör vi bagageloppis. Bjud gärna in vänner och bekanta grannar och tjocka släkter till ett  fin - fint slut på påskhelgen.

 

Likes

Comments