Header
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Don't want your love!
But I just can't get enough!
you lay me out on the floor!
You mess me up!

We run about a million miles an hour

And I do my best to try to do it in style
Haven't seen you in a while girl
Our love is on trial (you run wild, you run wild)
When I call you, you never wanna pick up
Cause everything that I do is never ever enough
You only like it when it rains
And when I'm stuck in the mud (you run wild, you run wild, yeah)

[Chorus:]
Don't want your love, want your love
But I just can't get enough
Don't want your love, want your love
But I just can't get enough
You mess me up, you lay me out on the floor
You mess me up, and still I come back for more
Don't want your love

I'm not asking for much, I'm just tryna be fair
This road we're on is going nowhere
If we keep on running like a couple of kids
Who just get lost in the woods and now they're losing their wits
I'm overcome with it, this is ridiculous
How every time we get together, you're the one I miss
I feel powerless and I don't want to split
You run wild, you run wild

[Chorus]

That's it it's now or never, I can't do this forever
Cause all this stormy weather's got me running wild
That's it it's now or never, I can't do this forever
Cause all this stormy weather's got me running wild

[Chorus x2]


Likes

Comments

HEJ ALLIHOPA!

Idag så ska ja prova något jag inte gjort på tre år. . .Eller ja, jag slutade typ för tre år sen med den planen. MEN idag, så ska jag börja på nytt!

I 6 månader så levde jag bara på ris med Thaisweet chilli sås eller med köttbuljong som jag satt i när riset kokade. Varje dag åt jag i alla fall mitt ris, 2 till 3 små skålar om dagen, plus
två äpplen också, en mellan vardera måltid, när jag kände mig hungrig innan nästa måltiden.
Sen en gång i veckan kunde jag ibland fixa lite mer lyxigt med en måltid om veckan, då jag åt fisk eller kyckling.
(Fast ja, ibland åt man ute också med någon kompis på sallads baren eller sushi baren kunde ibland också bli Max med det var typ en gång i månaden som högst😝)

Med den dieten! Plus 2 pass med 1 timmes Yoga och 3 dagar gym (Måndag, Onsdag, Fredag) i 2 timmar, med
45min - 1 ½ timmes dans i spegel salen. Under den tiden jag gick från 120 kg till 68 kg, och aldrig känt mig mer hälsosam. DOCK! Nu har 3 år gott, jag har gott upp till 79,2 kg tyvärr. Men så är det när man är i förhållande, man blir så som man umgås. Om partnern och ens vänner är oengagerade av gym och äter som dom vill, så hamnar också där efter en stund *suck* MEN ja, nu är jag ju inte i ett förhållande allt jag behöver tänka på är att över leva själv och kolla vad min kropp mår bra utav, om jag då inte hamnar i förhållande igen, men då ska han eller hon allt väl vara beredd att en dejt kan bli på gymmet.
😂

Jag tänkte att jag ska börja nu efter Jul, då man är klar med julmat, och dom flesta födelsedagarna är klara för i år. (Många som fyller år kring jul) Önska mig lycka till allihopa! 💚 Och ta hand om er !

Likes

Comments

Hej allihopa!

Idag så har jag inte gjort så mycket. mesta dels bara pyntat för julen :) och druckit lite julmust, här i min lilla etta. Jag skulle egentligen på möte o.s.v men allt blev inställt. Så nu sitter jag här och skriver till er, och jag kan säga att det är rätt lugnt och skönt nu :) Julen närmar sig och min lilla syster ska komma upp snart!
och vara här i fem dagar! Jag saknar hennes så~ mycket! och vad jag har hört så har det gott rätt så bra för henne. på sista tiden 💚

Nu på Black Friday så har jag shoppat lite julklappar :3 och jag hoppas att folk kommer tycka om dom!
Annars så jag har shoppat nya over size tröjor för att mysa in mig i, speciellt nu när snön och kylan är här!
Jag har varit ute med skotern en dag, tyvärr så fick jag inga bilder tagna eftersom min andra mobil är nu på lagning och den är det ända som kunde ta> Bra <bilder ut av mina mobiler.

Visst! Nog kunde jag ta med mig min systemkamera, men självklart så glömde jag den ! Dumt nog.

MEN! Nästa gång ska jag komma ihåg den! DET lovar jag!
Eller ja om det nu blir en nästa gång för nu, när vi var på åk tur så fastande min i en rejäl stock, och det tog timmar för att få den lös. Så när vi kom hem så såg vi att själva skoterns matta har gått sönder på några ställen och det var tur att den höll tills vi kom hem. Ja en så tur man kan ha ibland.

Men vi hörs i nästa inlägg och ha det så underbart allihopa och ha en trevlig advent! ❤

HUG PUGS.
 DON'T DO DRUG. LOVE PEACE. DON'T MAKE THE ENEMIES BLEED.

Likes

Comments

HEJ ALLIHOPA!

Äntligen fick jag tillbaka min blogg efter en massa sökande, om vem som hade sabbat och byt Lösenord i smyg, när min dator var hos en kompis som skulle fixa den åt mig, åååh att folk måste pilla på saker som inte är deras!

Hur som haver, allt går fint här!
Typ nästan iaf. . .Jag har börjat sakna Allé faktiskt, inte det dåliga vi hade utom det som var bra.
Det gör ont ibland när jag tänker på honom och hur han måste må just nu. . .Men jag vet att vi båda kommer läka med tiden.
Just nu, så har jag pratat med några killar, och jag måste säga! VAD FAN ÄR DET MED DOM ATT HA SÅ BRÅTTOM!
Jag menar, direkt. "Ska vi dejta?" "Ska vi ha förhållande" "Åh undra hur det skulle se ut om vi bodde ihop"
och mer där till!
Jag menar jag har nyss tagit mig ur ett jobbig förhållande! GIVE ME SOME SPACE!
Jag är inte snygg eller speciell på något sätt, så vad får dom att kasta sig på en?
Desperata? Sex sugen?...Vill sälja knark?. . .Vad är det dom har i tanken? Eller är det verkligen att dom har så bråttom nu för tiden...Vilket som är det riktigt störande.

Jag har tur iaf att det finns åtminstone en person som är i samma nivå som mig, Liksom allt man har som "krav" på varandra är att man kanske någon gång umgås, sen om man känner för det, så ligger man, värmer varan och tycker om varandra bara så där. Inget med förhållande kraven att göra!
Åh jag kan fan mig inte be om något bättre. . .Visst okej kanske något, men jag har inte lust att gå till den nivån.

Jag har haft två andra grabbar, som jag tydligen i deras synvinkel, har nu dejtat dom. . .Även när jag i början berättade åt dom, att jag går på fika med dem bara som kompis inget mer. MEEEN nope, inte fattar dem det.
Sen är jag tydligen slampa, för att dom inte lyssnar i början. . . .Tackar Tackar! Det värmer!
Men äsch, inte orkar jag bry mig. Jag trivs bra med det jag har.

Men jag är ändå nyfiken. Hur kommer grabbar inte vill chilla bara ha så bråttom. Hmm ja får se om någon av er vill svara på denna fråga😊

Men till vidare! Ha det bäst allihopa! 💚

LOVE PUGS. DON'T DO DRUG. HUG PEACE. DON'T MAKE THE ENEMIES BLEED.

Likes

Comments

Stunden då sängen är kall, för stor och madrassen inte har en siluett form efter bara din kropp på båda sidorna. Eller när din säng helt plötsligt blev mindre, så när du vänder dig om för att söka efter något att krama, så faller du ner på golvet.

Stunden då du sen kliver upp enkligen från golvet och ser en lurvig lite glad vän som svansen går på 24/7, Han ligger där och väntar på att matte ska komma upp igen, för att han vet att du behöver honom, lika mycket som han behöver dig.
När du enkligen har mysigt ner dig med din bästavän vid magen, så känner du något röra ditt hår med en sträv tunga och ligger på kuddarna åvan för ditt huvud, spinner så mjukt och lugnande, det är din andra bästavän.

Ensamheten sagta försvinner och tårarna slutar. Du kommer ihåg att le och skaka på huvudet. Du är inte ensam eller ej behövlig. Dem här två är lika väl din familj, som dem andra i din närhet och dem behöver dig lika mycket som du behöver dem. ❤

Likes

Comments

HEJ ALLIHOPA!

Härligt och skriva igen! Jag har saknat er bara för mycket och på tal om mycket så har en hel del hänt!


Först som ni vet, jag och Alle är inte ihop längre, vi har gått egna vägar men vi är iaf som typ vänner. Jag har valt bort gammla vänner och valt nya på min väg. Jag har typ eget företag, som jag ska gör officiellt med tiden, så fort pengarna räcker till. Man har joinat ett nytt band. . .Fast jag tror det kommer inte hålla länge innom den frasen, för det börjar komma upp så mycket för mig. Men jag kommer nog ändå vara en del av bandet och sponsra dem på andra sätt! WOHOOOOO


Jag ska på möte imorgon och se om det blir skola till våren eller om det blir något annat till mig. Jag försöker fortfarande hitta ett jobb med det är svårt när alla är så kräsna med körkort, och just nu är det svårt för mig med körkort, visst jag har nyss börjat med den. . .Men ekonomin gör att det tar sin tid. #suck #jobb #körtkort

. .. Men ja vem vet, jag kanske kommer hitta mig något med tiden. Just nu kännar jag ändå in pengar tillräckligt för att överleva. Så jag klagar inte.


Personen som knacka bakom min dör för snart två månader sen. Har åkt hem och lämnade en riktigt fin människa till som vän. Dock hans och min vänskap känns udda. . .Jag vet inte vart jag ska stoppa honom eller vart han egentligen har vår vänskap, vet att jag borde fråga honom men jag vet inte hur. Han gör mig ju så blyg. ÅÅÅÅÅH vad är det för fel på mig!

Jag måste verkligen hitta en lösning på min patetiska sida innan jag skrämmer bort allihopa. Men nåja önska mig lycka till så gör vi i nästa inlägg. ha det bäst allihopa.


STAY HAPPY NOT CRAPPY!

Likes

Comments

Den här låten var vår favorit

När du har nyss kommit igenom dörren efter du har tagit ut soporna, i pyjamas halvt ny vaken och bara suckar när du ser dig omkring i ditt hem, efter det så tittar du på dig själv i spegeln och allt du kan göra är att vara tyst och skaka på huvudet när du glor på den är spegel bilden som du önskar bara visade fel. Du tänker en stund och börjar känna sen den dära obekväma klumpen igen i halsen, men innan den börjar bli större så går du snabbt och byter om från pyjamasen. för att sen ställa dig där igen och peka finger på den där spegel bilden.

"Nä nu F*n. Vad f*n har har hänt med dig? Dags att ta dig själv i kragen och gör något åt det här!. . ."

Sen står du där helt tyst och kom på att dörren fortfarande var öppen, Men när du suckar och ska gå för att stänga den, så står en filur där bakom hörnet utanför och skrattar åt dig. innan han svarar tillbaka.
"Ja fan det är nog bäst det, innan dem där gubbarna med vita tröjan kommer." Du står helt tyst och vet inte vad
​du ska säga. den där klumpen blev större och gick över till tårar. Filuren bakom dörren är en sån länge saknad vän som du inte visste ens fans kvar i livet. Det du kan trycka fram är en örfil efter en evighets tystnad.
"WHERE THE FUCK HAVE YOU BEEN!?"
Han tog inte illa upp han bara log och lätt dig bli lugn, innan ni satt er ner.
"Jag hörde ut av en fågel att du började bli ensam och kanske behövde hjälp"
Du är tacksam men vet inte vad du ska tycka, först nu efter alla dessa år, när allt verkligen börjar gå neråt, nu först kom han tillbaka "Varför inte innan?" Lyckas du fråga honom,
Hans svar ger dig ångest att du ens frågade. Han har haft 6 helt otroligt jobbiga år, mycket har hänt, att han ens lyckades leva efter den där olyckan som fick er att separera är nog otrolig tycker du, men att han har kunnat kämpa så här långt, beundrar du han för.

​​
Jag skriver detta nu under tiden han är på affären för att köpa något att äta, han har haft en lång resa hit och han vill nog vila en stund innan vi pratar mer om allt som har hänt, Vad han menar med att kanske behöver hjälp, vem är den där fågeln och om varför han aldrig hörde av sig på 6 och ett halvt år sen.

​​
Den här dagen är något helt otrolig. Drömmer jag eller?

Likes

Comments