Header
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Den här låten var vår favorit

När du har nyss kommit igenom dörren efter du har tagit ut soporna, i pyjamas halvt ny vaken och bara suckar när du ser dig omkring i ditt hem, efter det så tittar du på dig själv i spegeln och allt du kan göra är att vara tyst och skaka på huvudet när du glor på den är spegel bilden som du önskar bara visade fel. Du tänker en stund och börjar känna sen den dära obekväma klumpen igen i halsen, men innan den börjar bli större så går du snabbt och byter om från pyjamasen. för att sen ställa dig där igen och peka finger på den där spegel bilden.

"Nä nu F*n. Vad f*n har har hänt med dig? Dags att ta dig själv i kragen och gör något åt det här!. . ."

Sen står du där helt tyst och kom på att dörren fortfarande var öppen, Men när du suckar och ska gå för att stänga den, så står en filur där bakom hörnet utanför och skrattar åt dig. innan han svarar tillbaka.
"Ja fan det är nog bäst det, innan dem där gubbarna med vita tröjan kommer." Du står helt tyst och vet inte vad
​du ska säga. den där klumpen blev större och gick över till tårar. Filuren bakom dörren är en sån länge saknad vän som du inte visste ens fans kvar i livet. Det du kan trycka fram är en örfil efter en evighets tystnad.
"WHERE THE FUCK HAVE YOU BEEN!?"
Han tog inte illa upp han bara log och lätt dig bli lugn, innan ni satt er ner.
"Jag hörde ut av en fågel att du började bli ensam och kanske behövde hjälp"
Du är tacksam men vet inte vad du ska tycka, först nu efter alla dessa år, när allt verkligen börjar gå neråt, nu först kom han tillbaka "Varför inte innan?" Lyckas du fråga honom,
Hans svar ger dig ångest att du ens frågade. Han har haft 6 helt otroligt jobbiga år, mycket har hänt, att han ens lyckades leva efter den där olyckan som fick er att separera är nog otrolig tycker du, men att han har kunnat kämpa så här långt, beundrar du han för.

​​
Jag skriver detta nu under tiden han är på affären för att köpa något att äta, han har haft en lång resa hit och han vill nog vila en stund innan vi pratar mer om allt som har hänt, Vad han menar med att kanske behöver hjälp, vem är den där fågeln och om varför han aldrig hörde av sig på 6 och ett halvt år sen.

​​
Den här dagen är något helt otrolig. Drömmer jag eller?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

 "Broken Heart" Done

Det har varit en lång resa mellan Alexander och mig. . .Visst att stanna som vänner är bra, men att inte kunna ha den närheten som vi hade i några perioder, suger. Jag mådde så jävlas piss igår så jag inte ens visste vad jag skulle ta mig till, det känns som att den sista tiden efter vi hade varit ihop i 4 månader. . .så 1 år och 6 månader kunde ha bara ha dragit åt helvete, för vi skulle ändå inte ha förlorat något eftersom vi ändå var vänner innan vårt förhållande.
Det känns som att allt jag har kämpat för under denna tid och allt jag egentligen kastade bort, bara för att kunna vara med honom, var inte ens värt. . .Visst våran tider då de var som bra var helt underbara, men dem var för få.

Jag vakande typ nyss, jag, är bakis och låter halvt som halvt hemmet falla just nu. . .Han sa att jag inte kan ta hand om mig själv, och just nu är det väl sant. . .Jag svarade honom med ren frustration och besvikelse att det är hans fel. Vilket jag inte bara sa, jag menade det, Han har ju en ganska så fisk kropp i jämförelse med mig och han kan göra så mycket om han bara satt viljan in på det, alla har ju sina brister, men ibland så får man skita i sina brister och bara bita ihop och göra det man ska, för när man väl är klar så kommer man må så mycket bättre och även kunna känna en del stolthet över sig själv, för man lät inte sina sjukdomar eller andra brister stoppa en för att kunna lyckas, men tyvärr så tror jag inte att han håller med och det har gjort att jag fick mer att göra än vad jag egentligen klarade. Mina bister är väl att jag inte kan säga nej, att jag kan inte se stoppet innan jag jobbar ihjäl mig, vilket han vill att jag skulle tänka mer på, men jag har bara känt då "men om jag inte gör dem här uppgifterna vem gör det då?" För va jag kände så skulle inte han göra det, därför blev det att när jag bad han om hjälp så tog han det som att jag krävde, vilket gjorde mig förbannad för det är vad det sista jag vill göra, att kräva ut av någon att den ska hjälpa mig, Men jag känner ändå att som par så bör man ju hjälpa varandra utan att man måste be om det eller måste på mina den ena. . .Iaf det är inte bara hans fel att jag har och mår som ett nervvrak, de är många andras också.

I hela mitt liv har jag fått höra att jag inte kan ta hand om mig själv, men det är inte sant, jag väljer att ta hand om mig själv sist, för jag försöker dag in och dag ut hjälpa alla andra som inte klarar saker och ting själv, samtidigt som jag ska hinna med min schema som jag har varje dag, visst nu efter att jag och Alexander inte är ihop längre så kommer två saker falla av från min vardagliga schema, för dem hade jag bara för att kunna skramla in mer pengar och för att hitta ett jobb som skulle ge mig mer pengar i månaden så vi en dag kunde flytta ut till större lägenhet. . .Men om vi går tillbaka till varför jag väljer att hjälpa alla andra som har de svårare än mig i visa saker, så är det för att jag vet hur det känns att inte få hjälp när man verkligen ber om det.
Än idag när jag ber om hjälp så får jag mesta dels nej, men det finns alltid dem som säger ja och försöker så gott dem kan, en av dem är André och det är jag tack sam över, hur jobbig och patetisk jag än är så är han alltid där, sen har jag min mamma men hon själv är väldigt sjuk och det är samma sak med min moster och mormor, så dem vill jag inte fråga för mycket, men jag vet att om jag verkligen behöver dem och dem kan göra något så hjälper dem så mycket som det går och jag är så tacksam för det, vet inte hur jag ska beskriva hur tacksam jag är, men tro mig det är enormt.

Just nu ligger jag på Soffan, huvudet värker, lägenheten behöver städas ​(säger jag som brukar alltid ha kliniskt städat när jag är ensam) Och jag har besök imorgon, jag måste ta mig till affären, åså har jag gymmet idag, men viljan finns inte. . .Men som sagt det är bara att bita ihop få det gjort för det kommer kännas bättre sen och jag kan sen i lugn och ro fortsätta vara bakis tills det är över. . .Jag är fortfarande ganska nere men jag är inte ledsen över Alexander nå mer iaf, eftersom vi kan fortfarande skratta tillsammans och det är det viktigaste, han kommer nog alltid ha en speciell plats i mitt hjärta, men den största biten är inte täkt ännu, vi får se antingen får den vara öppen eller så hittar jag en ny om man  inte hittar tillbaka till varandra om några år.. . . .Men just nu känner jag, att jag kommer nog inte vilja ha någon på ett braaaaaaaa tag.

Stay Happy puppys

Likes

Comments

​Känslor. Usch. Om det är något jag avsky så är det känslor. . .Idag så river dem mig i bitar, jag och Alexander gjorde slut nyss, även om vi älskar varandra så vet vi att det här går inte. Vi är så olika och vi kommer inte fungera så här med varandra iaf inte nu. . .
Så Tjena singel livet och min Whisky + vin.
Vi har iaf bestämt att vi ska fortsätta vara vänner och hålla kontakt, eftersom felet ligger inte i att vi ogillar varandra eller är osams, felet ligger i att vi har våra brister som inte går ihop undersamma tak inom förhållande. 

Vi kommer iaf ta och fortsätta umgås, men just nu kanske man behöver tid för att hela sig.Tur att man att är ledig iaf till Torsdag

Skål till er allihopa!

Likes

Comments

Morgon allihopa!

Jag fick höra något riktigt oönskat idag och fick ett obekvämt sätt att vakna på. . .Min mamma ringde nyss av oro och förvirring.
"Hej har Vesa hört att av sig till dig?"
"Nä vadårå?"
"Det här va konstigt, för han var full som ett ägg och bankade på hos mig mitt i natten och ville sova över. Men det blev inte utav med det"

När jag hörde allt det där så kändes det som att tiden stannade och frågor hoppade runt i mitt huvud, varför hos mamma, varför så full, tänker han inte på Christoffer?!. . .
Mina minnen från när jag var litten kom också tillbaka, som att PTSD slog till mig rakt in i tinningen och huvudvärken började. . .När jag var liten så bråkade mamma och pappa ofta och när alcholen var in blandad i pappas kropp så kom den där jävla aggressiva idioten, som inte kunde behärska sig. . .Han har alltid haft problem med gränser innom sinna handlingar och in see att som familj så måste man ha gränser, även som förälder har man gränser.

Jag, Mamma och Evelina tycker att han är världens underbaraste och är en jätte fin pappa när han är nykter. Men den andra sidan av honom får oss att inte ens vilja vara i närheten, eller som jag känner, inte i samma stad.

Under dem senaste åren har jag mestans del bara viljat träffat pappa på hans jobb eller efter han har slutat för då vet jag att han inte är full iaf. . .Även om det har hänt att jag har känt den där vidriga jävla efter dags lukten. Men jag vet att han egentligen skäms över den, så jag behöver inte säga något.

Jag längtar varje gång att få komma och prata med honom att bara vara vi två som för i tiden, men sen när han och mamma skilde sig och alcholen blev hans hobby mer än gitarren, som han spelade förut på nästan varje dag. . .sen dess så har han blivit så annorlunda, och min kärlek till hon blev mer att man blev obekväm. Så jag höll mig undan för hans beteende infekterade mig på en sånt negativ sätt så det nästan gick utför för mig med. . .Några år senare när jag blev "frisk" ville jag ge han en ny chans, och jag kom för att börja prata med honom bara som vanligt, jag ville visa han allt jag har gjort av de bra sakerna, göra han stolt och visa att jag fortfarande älskar honom. Men den där jävla kvinnan han har. . .Om det inte vore för henne så hade han inte varit som han är idag, men  han gjorde sitt val och tog henne, valde henne och hennes liv för mig och Evelina, bara för att han är så snäll och torkar hennes jävla tårar när hon inte ens försöker gör något bättre, utom fortsätter bara krypa och tar alchol och droger som hjälp samtidigt som har magen att tycka synd om sig själv. Om hon nu har haft en sån jävla jobbigt liv, varför. Fortsätter hon förstöra den då.

Jag försöker fortfarande att bygga upp.mellan mig och pappa, men idag så känns allt förgäves.
jag har ringt han nu men hans mobil är död, så jag lämnade en röst brev låda.  som säger att jag älskar honom, men jag accepterar inte att han är nära någon som jag bryr mig om, när han har alchol i kroppen, istället så kunde han ha kommit till mig.
Just nu är jag rädd för att något annat har hänt, men förhoppningsvis har det inte de.

Igår hoppades jag på att denna morgonen skulle bli helt underbar. Men vädret sa emot mig och det här tog min vilja att ge upp på en ny start.
jag har allvarligt tänkt be om hjälp för att få någon studie/jobb/praktik och bostad, någon annanstans. jag klarar inte av att stanna här mkt längre, men jag vill samtidigt inte flytta från min familj här uppe. Visst jag kan hälsa på o.s.v men det finns dem dagarna då jag verkligen behöver dem och dem mig.

Vart ska jag göra. Jag är så vilsen.

Likes

CommentsJag spelar bass och har gjort det ett par år nu!

Övning ger färdighet

Men ärligt nog, så suger jag på att spela den.

Ibland så kan jag och mina vänner oxå slappna av!

Folk misstar mig för en tråkig hemma potatis.


Jag har varit gift!


Man Lär sig av sina misstag!
Samma person är det som fick mig att börja med Instagram!
Jag ÄLSKAR att gå ut på skogs promenader i lugn och ro

SKOGS MULLE!

Samla energi!
Jag kan inte leva utan Monster

Tystar hunger när min äter störning är igång

Likes

Comments

För några veckor sen fick jag träffa en helt otrolig awsome människa som faktiskt går att vara vän med, men idag så flyttar han. Vilket gör ganska ska ont, för vad jag vet så kommer jag sakna honom. MEN han kanske kommer och hälsar på, vet dock inte om jag vill tro på det eller mer exakt vågar tro på det, efter som sisst jag fick höra det av en sån person så såg jag aldrig den människan igen.

Han är typ den människan man inte behöver få känslor för och inte behöver ha sex med för att kunna umgås med. Liksom man kan bara sitta och prata skit, stöta varandra, höra varandras dagar och lyssna på musik med utan att behöva höra klagomål eller få stämpeln som börda. . .
Nu kanske ni tycker det är väl vanligt med såna människor. Men för mig har det inte funnits alls. Det är ganska tomt med sån i min värld. Dem flesta reagerar på min drama liv eller min utsida. Vilket inte gör mig något, för då vet jag vilka jag ska välja och vilka jag ska slänga åt helvete.

Just nu känner jag mig ganska tom eftersom, dem vännerna jag typ har kvar är inte så äkta som dem påstår. jag har nog bara 1 äkta vän kvar. . .resten är familj. Men ibland känner jag mig inte helt hundra där heller.

Likes

Comments