View tracker

Har gått fram och tillbaka mellan mellomode 👉🏼 goofygäri hela kvällen. Fått en fint nattlinne av mommo så ska prata i lite telefon nu och försöka förtränga dom ljuvliga gamla snarkningarna jag för sålängesen hade glömt men ack saknat så mycket ändå. Puss på stjärten.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Dis out lovely meal som jag och mormor precis slängt i oss med mycket finess halvt ätandes med fingrarna och skrattandes med mat i mun. Går inte att undvika att tänka på hur mer och mer involverad man blir i det vuxna samfundet för varje år som går, det är inte förens nu man verkligen sitter och pratar med familj/nära vuxna om det verkliga LIVET! Jag som ändå känner att jag stått hyfsat nära min familj märker nu hur lite jag faktiskt vet om dom. Så fint hur mormor verkligen sitter och berättar kärlekshistorier från sin ungdom precis som jag kommer sitta 45 år från idag och berätta om det jag är med om just i denna sekund..

Hon har för övrigt vart med om riktiga lovestories man bara ser på film där man faller för någon man inte borde, ens kärlek hamnar i fängelse, man skriver love letters som ens pojkvän senare bränner upp och sen står man med sin egentliga andra hälft fast man inte fattat det på en dansbana för sista gången och gråter ögonen ur varandra.. Aah alla kan ju relatera right?! Hur det slutade är ett mysterium ännu inte löst, såklart vi satte oss på Facebook och började leta efter snubben 50 år senare.. Slutade med sjuka skrattattacker!

Likes

Comments

View tracker

Sitter på tåget och försöker hålla mig vaken tills vi rullar in på Eskilstuna station. Där står min fina mormor och väntar på mig, ska bli stjärnor att få krama om henne igen💕

Likes

Comments

Fick lite ryck imorse och började städa mitt badrum som såg ut som svin så passade på medan jag packade för veckan att städa mitt rum också, blev riktigt mysigt måste jag säga!! Ni kanske har fattat redan att jag ÄLSKAR ljus, allt som har med ljus att göra <333

Likes

Comments

Otroligt dumt att röka, men kaffe är gott.

Sophie har precis lämnat mig efter massa morgonmys så jag ligger bara och väntar på att nästa filur ska komma och kramas, lowkey ont i hjärtat att jag ska lämna sthlm ikväll en vecka framöver hahah shoot vi vad töntigt men fan vad jag ska ge 110% nu och få mitt jävla körkort!!

Likes

Comments

Ni vet när man har sådär superkul när man bara sitter och dricker gott med någon man gillar, skrattar så man kiknar och är precis på den perfekta linan av lullig.. Så ska man ändå tvinga sig iväg för att slänga lite mera glitter på kvällen fast man lowkey bara vill fortsätta där man är. Så var det nog igår. Jag och Sophie hade så svinigt kul med sex and the city, popcorn, singstar, maggiodans och bara njöt av varandra sällskap! Men som vi ändå hade planerat så var vi ju tvungna att få i oss middag så vi lämnade boet vid 21:30 i jakt på något fettigt och fettigt fick vi! Helt smockat på marie lavaeu men en barplats brottade vi till oss och en stor skål pommes serverat framför oss💕 kan ju inte klaga på dom med tanke på att vi slukade hela skiten på 5 min hahah! Sen fick jag också kramas och pussas massa med världens finaste människor, så det gjorde väl kvällen. Slutade iallafall med en varsin godispåse och utan bakfylla idag <33

Likes

Comments

Dötid leder till photosession i sin ensamhet! Troligtvis det jag har på mig ikväll fast sminkar mig nog också, ser så herrans trött ut utan smink idag. Väntar på Sophie som ska komma hit och äta lite popcorn med mig, dricka en å annan birra och sen bege oss mot Marie Laveau för lite daance n snack!

Hoppas ni får en fin kväll 💜

Likes

Comments

Bäddat min säng också!!! Rosa lakan och Hello Gitty GIVET

Likes

Comments

Säljer nu min finfina ParaJumper jacka som jag köpte förra året men använt max 10 ggr pga min egna udda lilla stil som drar sig mer till stora rosa Michelin-jackor haha! Men jag tycker den är SJUKT snygg och sitter som en SMÄCK på kroppen, men ändå utrymme för extra tröja under! Köpte den för 8.000 på NK men säljer den för endast 5.000 MEN jag vill ha den såld snabbt så priset kan verkligen diskuteras om ni ligger på och claimar den redan OBS, avtagbar päls!!!!!!


PUSS PÅ EEER

Likes

Comments