MIN STIL. - Min stil er meget blandet, det kan være stramme bukser og en fancy top den ene dag, og den anden dag kan det bare være en sweatshirt fra mande afdelingen i H&M og et par løse kontor-bukser. Jeg ELSKER løse bukser med mange farver eller neutrale farver. Det er ikke fordi jeg går sygt meget op i mærketøj, dyre mærker. (det er det samme, hvor er jeg god)

HVORNÅR BEGYNDTE JEG AT GÅ OP I MIN STIL? - Det begyndte jeg nok i midten af 6. klasse. Det der fik mig til at gå i retningen til at være ligeglad med hvad folk tænker om min stil og mit tøj, (i 7. klasse)var da min mor havde fået en pose tøj fra min mormor hun bare kunne kigge i, og se om de var noget hun kunne/ville bruge. Jeg kiggede også i posen fordi, hvorfor ikke og så fandt jeg de her løse mønsteret bukser, som jeg syntes jeg lidt mærkelige i starten, nok fordi det var noget jeg ikke normalt gik i, men jo mere jeg kiggede på dem, fik jeg bare en større lyst til at tage dem på. Så en dag skulle jeg til præst og vi var ikke så mange mennesker derfor ville jeg tage chancen og tage dem på sammen men en brun, rød bluse på (som nok et min ynglings outfit) og så måtte jeg jo se folks reaktioner på bukserne. Der var kun en der kommenteret på bukserne, men det var en positiv reaktion, hvilket gjorde mig mere sikker på at jeg skulle bruge dem i skole, den første dag jeg havde bukserne på, var der en fra parallel klasse der sagde i mens jeg gik ”Flotte natbukser” hvor jeg svarede ”Ja, vil du låne dem” hvorefter personen ikke svarede og jeg grinede bare.

MAINSTREAM. - Der er stadigvæk ting jeg godt kunne tænke mig, som er ret mainstream som fx nogle sko, en bluse eller bukser, men jeg vil ikke have det bare fordi alle andre har det, bare fordi jeg godt kunne få fx de sko til at passe med noget jeg enten vil købe eller allerede har. Der er nogle ting når de kommer på mode jeg godt kunne tænke mig, men jeg får aldrig købt det og når jeg så enten magter købe eller har penge til det, ender jeg aldrig med at købe det medmindre jeg bare brænder for det og tænker på det dag og nat.

Det var lidt om min stil, jeg håber det var noget du ville læste men ellers kan du læse mit næste indlæg og jeg håber af det er noget du gider at læse. Hej hej ☀

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hvem er jeg? Jeg er Zenia, 13 år og går i 8. klasse til hverdag. Mit liv ville jeg nok sige var en normal teenagers liv, bruger de sociale medier, høre musik med mine venner, skændes lidt med mor, far og min lillebror lidt her og der og meget mere i den retning.

Hvad vil jeg med denne blog, er der et bestemt formål? Jeg har ikke noget specielt jeg vil med denne blog, jeg håber på det er nogle der vil læse med. Jeg har en youtube kanal som jeg ikke uploader så meget på, fordi jeg ikke har noget at filme som jeg så kan redigere. Men der er intet bestemt formål med denne blog.

Hvordan vil du får bloggen til at passe med hverdagen? Nu når jeg skriver dette er det ikke nogle følger, og jeg tror heller ikke på at følger tallet bare flyver til luften fra den ene dag til den anden. Men jeg har jo ikke rigtig noget/nogle jeg skuffer ved ikke at skrive et indlæg hver eller hver anden dag, så jeg skriver måske en gang om ugen ville jeg måske tro.

Det var lidt om mig og hvad jeg vil med det her, håber du vil læse mere fra mig af, men nu må vi jo se. Hej hej ☀Likes

Comments