Header

training, life

Alltså jag stressar sööönder... hela den här veckan har bara varit fullt med program, läxor och massa uppgifter med deadlines. Har verkligen inte hunnit med det viktigaste eftersom jag prioriterat att fara till gymmet istället haha...
I måndags var jag till ortopeden och röntgen! Benet är nästan helt fullt läkt. Har lös benflisa som kommer ta sin tid och såklart alla muskelvävnad kommer ta riktigt lång tid. Men är ändå glad fast än att ha lite ont nu är min vardag. Har tyvärr måsta tagit ett steg bakåt i rehaben då det gjort ont, det är ingen vits att irritera det.

I måndags var det legday, i tisdags var det rygg. Vila hela förra veckan med flit för att komma tillbaka mer taggad. Lite trög start bara efter resan till London. Idag fick jag äntligen gymma med min buddie Sarah! Var ett bra tag sen vi gymma ihop. Tycker om att gymma med henne, vi gör eget men vi gymmar ändå med varann och får saker gjort. Körde bicep och tricep idag. Haha, alltid skönt att göra armar. Har blivit starkare men är fortfarande ganska svag i armarna, men har planer på att verkligen bli starkare nu och få mer muskelmassa! Ökar nog vikterna hela tiden och tvingar mig att orka. Motivationen är på topp!

Kramiiis

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

travel

den här dagen har vi shoppat loss runt Oxfords street hela dagen. shoppade i massa fina butiker. utbudet är så stort! sen har vi ätit på en typisk engelsk pub, igen. tycker om England för de har massa bra vegetariska allternativ. jämfört med typ Finland där restoranger har typ ett. vi har gått på mysiga gator och strosat runt helt enkelt. sen åt vi en god middag på hotellet.

kram!

Likes

Comments

travel

idag har dagen varit lång. klockan 4 var alarmet igång och sen var det bara att fara mot Arlanda.

idag har vi strosat runt lite vid vårar hotell, som ligger precis utanför Big Ben! kan säga att vi uppfyllde kraven för att va turister hahah... sen var vi ut och åt. sedan har vi stressat runt i Under Ground och för att hitta rätt för att hinna och hitta till Harry Potter Studio. vi hann som tur var! och rekommenderar det sååå! jag älskar ju HP, gick runt som ett barn på julafton. men efter den här dagen har benet verkligen blivit trött och ont. tur så har vi ett fint hotell me sköna sängar så man får sova skönt! de andra gick till resturangen i hotellet och åt, men jag klara verkligen inte av att gå mera, stråla i benet så fruktansvärt. så jag unnade mig lite Room Service, haha.

imorgon blir det shopping. SHOP TILL YOU DROP.

kram <3

Likes

Comments

life

Idag har det varit vanlig skoldag. Hade matte, sen teater med hål emellan, och började dessutom senare så hade verkligen en chill dag!
Efter så for min och Moas familj till färjan för att fara till Sverige. Vi plugga mest på färjan och var effektiva ungdomar ;)
Nu är vi på hotellet, Connect, och har ätit och duschat. Tyvärr så måste vi stiga upp typ halv 4 imorgonbitti för flyget mot London går så tidigt... men är så så så taggad för vi ska samma dag till Harry Potter världen! <3

Må alla ha ett super höstlov, Kram!

(Vissa bilder lånade från Moas kamera)

Likes

Comments

life

Jag far alltså med Moa till London med våra familjer. Jag ser såååå fram emot det!! Ska shoppa redlöst mycket, tänker typ fara dit med en outfit och shoppa resten där Hahah. Sen ska vi till Harry Potter världen som finns en timme utanför London. Ska bli skönt med hästhov och få va med Moa, kvalitetstid. Har kollat i timtal på sidor på kläder, har lite klart för mig vad jag vill ha hehe.

Ses!

Likes

Comments

fashion

Idag är det lördag och jag har absolut 0 motivation för det jag borde göra just nu... har storstädat mitt rum, rensat datorn på gamla bilder och cirkulerat på de tre appar på mobilen som jag använder konstant bara för att slippa läsa till geografi prov. var ju på konsert på det provtillfället och kom överens med läraren att skriva det på omskrivningen som är nu kommande måndag. jag har inte läst något och det är jättesvårt att plocka poäng... hoppas på det bästa, det är ju dock bara ett prov och inte hela världen. 

ikväll ska jag till Emilia som ska ha födelsedagsfest hos sig! hon har bjudit massa kompisar dit så ska bli jättekul! ska ändå hem i natt och sova för har ju det där provet som jag måst läsa på sen hela söndagen haha...

trevlig helg!

Likes

Comments

life

Igår var vi ett gäng och åt Bistro på Indigo. Jag bad om en vegan hamburgare som var riktigt god. Vi hade det super trevligt. Efter det så fick kvällen bestämma vart vi hamnade. En rolig kväll, men sku nästan hellre velat fara hem efter middagen haha, va ganska trött, men var med i alla fall och det slutade nog bra ändå. Vi sov sen hos Nea. Kom hem runt 5tiden på morgonen men somnade typ 6, och morgon människa som jag är så vaknade jag 8!!!! :( och kunde int somna om haha...
sen for vi ut för att äta. Jag gick till Diablo för en vegan pizza och sen gick jag till Sarahs lägenhet för att äta där med andra.
Nu är jag hemma och ska försöka läsa på lite läxor...

Kram! Hoppas alla haft en härlig helg.

Likes

Comments