Header

Mode

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Resa

Varje dag var det Happy hour i Nice, eller kunde också heta "After Sun". alltid efter stranden innan vi skulle äta gick vi och tog ett glas skumpa, det kosta bara 3€/glas!? otroligt mysigt att få sitta vid ett bord och titta på folk (också hundar) och bara få prata massa strunt. Inte riktigt samma sak hemma på Åland, inga samma feeling. Såklart var man en liten semesterfirare.

Kram!

Likes

Comments

Mode, Resa

Klänning&halsband: Nice.

hur fin är inte klänningen!? Hitta den i Nice, eller mer sagt Gustav såg den. Jag bara måsta ha den som sommarklänning. Den var också förvånansvärt billigt, om man jämför med resten i Nice och av vad jag köpte. Man kan väl kalla det till ett fynd.

Kram!

Likes

Comments

En resturang som gustav tycker om väldigt mycket. och kan säga att den här resturangen är den absolut mest prisvärda av de vi gick och åt på. Tyvärr tröttnade jag lite på den franska enkla maten, så som pasta, pizza och mozzarellasallad. Jag började längta efter kokt potatis?!? som jag aldrig äter hemma!!?? Men ärligt så inte klagar man på att få äta ute varje dag, och god mat dessutom varje gång!

Likes

Comments

Resa

Varje dag blev en stranddag, för det var så otroligt varmt hela tiden att det skönaste var att få ligga i en solstol under parasoll. Då man åt lunch blev det oftast lite pommes och rosé... haha problemet var då att jag absolut inte alls klarade av att dricka det. haha, nästan inte ens smutta. jag försöker ju samla vuxenpoäng me idet går inte så bra eftersom jag nästan bara tycker om vatten, hahah, men lika bra är väl det också!

Kram!

Likes

Comments

Resa

Nästan varje morgon i Nice gick vi på promenad upp mot ett berg där det fanns massa trappor att gå upp för. Hela resan bestod väl egentligen mest av promenader, men det var mysigt att få gå i stentrappor och samtidigt få lite träning. Efter promenaden åt vi alltid frukost på ett gulligt bageri/fik där det fanns otroligt fina bakelser. tyvärr inte så mycket vegetariskt, men det löste sig oftast!

Likes

Comments