Header

Likes

Comments

...för att för 7 år sen var allt så mycket bättre.. med dig kändes familjen komplett. Vi var starka med dig och är starka tillsammans en idag. Trots att du tog dina sista andetag den 21 April 2008 så lever du ändå för mig. Jag vet att du finns runtomkring mig, nära mig.. där du alltid ska vara.

Du drar upp mig när jag känner mig som nederst och hjälper mig sträcka på ryggen och höja huvudet, blicka framåt och vara stark. Min styrka kommer ifrån dig, styrkan som har hjälpt mig genom mycket som jag annars inte skulle klara.

Vårt speciella familjeband finns här, som det enda jag behöver i livet. För det viktigaste är familjen, de är de enda personerna som du kan överlämna känslor och besvär för. De som inte förändras eller försämras mot dig. De som aldrig gör något medvetet för att såra dig.

För när jag känner mig som nederst så finns du där pappa, för att lyfta upp mig. Ber mig vara stark och bita ihop för att det är så vi gör. Du har lärt oss att vi måste vara starka för ingen annan än familjen kommer hjälpa en att bli det. Det handlar om att vänja sig med att alla människor inte är som en själv.

Med ditt goda hjärta som spred omtänksamhet, kärlek och trygghet så har du lyckas uppnå det alla pappor vill.. att bli världens bästa pappa.

Det jag för evigt kommer tycka är orättvist är att du rycktes ifrån oss, ifrån livet som du levde med glädje och generositet. Du gav mycket till andra, mer än vad du fick tillbaka. 

Var du än är så vet jag att du är så pass nära att du finns där precis när jag vill, att jag kan prata och tänka på dig.. & veta om att du hör mig. 

För evigt saknad, för evigt älskad min kung, hjälte och bästa vän... Papi


Likes

Comments

..för de enda som aldrig någonsin hygger dig i ryggen är familjen...

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

As written on both headline and picture, the focus is on Valentine´s Day! I will celebrate valentines day with my family & friends tomorrow. Me and my friends are going to the movies to check out the popular & awaited movie Fifty Shades Of Grey. What happens otherwise tomorrow will wait to its time. I hope all of you will have a nice valentine´s Day with your loved and close ones. 

Likes

Comments