​Idag rullade bilen mot Jönköping ihop med Diana för lite mys! Både ätit och fikat gott. Senare ikväll rullar bilen hem mot Skövde.. tills dess ska vi ha det sååå mys här.

Likes

Comments

Åkte i onsdags, upp till Stockholm där jag även nu befinner mig. Mött på lite vänner och en saknad syster för lite mys. Åker hem lite senare på dagen imorgon pga jobb lördag morgon. Alltid mys att vara i huvudstaden. Mer rörelse och driv på folket. Det gillar vi! Sitter i skrivandes stund på espresso house för lite fika.

// Z

Likes

Comments

I samband med min comeback till bloggandet så är det även dags för mig att ta tag i träningen för 100e gången bara detta år(dessa få månader). Jag har mycket bollar i luften hela tiden, vill så mycket. Lite svårt att få ihop detta då jag jobbar enligt schema ooooch spenderar 80% av mina dagar på att sova. Jag har seriösa problem med att jag somnar alltför lätt, var och när som helst. Trodde i början att det berodde på att jag inte har rutiner i min vardag fast det tycker jag att jag har. Jag kanske bara behöver mer att göra på dagarna. Nåväl, kom hem från gymmet för inte så längesen. Fick därför då en push till att verkligen komma tillbaka på banan igen och köra järnet fram tills sommaren är här!

// Z

Likes

Comments

Nu är det dags för lilla mig att göra en comeback på bloggandet. Dags för mig att ta del av blogglivet som jag sååå älskade att göra när jag väl var helt inne i det ett x antal år sedan. Här lär ni få följa mig på min resa genom livet... förutom att få ta del av min vardag så kommer jag även dela med mig av mode& skönhet och massvis med inspiration.

Häng gärna på!

// Z

Likes

Comments